Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

TAJLAND- Putopis, I deo

• Ne možete pisati na ovoj temi
37 odgovora na temu

#31 M&N

iskusni putnik

• Poruka:367
  • nije upisan
  • Lokacija: Beograd

Napisano: 13. Feb 2012 - 15:48

Divan putopis Ljerka,sa uzivanjem sam ga procitala!Slike su takodje fantasticne :klap: Ja ovaj tvoj putopis dozivljavam kao vodic za sve nas koji tek planiramo posetu Tajlandu, i zato sa nestrpljenjem ocekujem i nastavak!!!

#32 putnik.011

putnik

• Poruka:106
  • Lokacija: Zemun

Napisano: 14. Feb 2012 - 23:24

Fantastican putopis i slike!

I svaka cast za trud, bilo je potrebno vremena sve ovo napisati.

#33 ljerka

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 15. Feb 2012 - 15:20

Pogledaj porukuCEJLON @ 02. Feb 2012 - 13:56

Tajland je jedna od retkih destinacija u svetu koja je kopletna,ima prelepu prirodu,ljudi su opusteni i pozitivni,pregrst kulturno istorijskih spomenika,i sigurnost uz prihvatljive cene smestaja ,prevoza i hrane.

Cejlone, sve si rekao u jednoj recenici Postavljena slika

Pogledaj porukumirarbi @ 06. Feb 2012 - 13:04

Volela bih u nastavku da vidim neku fotku akvarijuma, ako takvih imate, kao i slike plaža, ako ste do nekih od njih stigli.

Akvarijume nismo obilazili, a slika plaza ce biti, jer smo se sa severa spustili na jug zemlje, kako bi se zasluzeno odmorili i okupali.

Pogledaj porukuInfoputnik @ 07. Feb 2012 - 19:20

Oduvek me fascinira to motanje krpica po drvecu kao molitveni obred.

Ima ih po drvecu, camcima, skulpturama Bude i sl. Izuzetno zivopisno. Svaki dan u nedelji ima svoju boju.

Pogledaj porukuM&N @ 13. Feb 2012 - 15:48

I meni su mnogo pomogli saveti Sirkepe, Ojlice70 i ostalih koji su dali svoj doprinos na temi Tajladn -Info. Sve sto treba, pitaj, a put planirajte sto ranije kako bi kupili najpovoljnije avio karte.

Pogledaj porukuputnik.011 @ 14. Feb 2012 - 23:24

I svaka cast za trud, bilo je potrebno vremena sve ovo napisati.

Hvala ! Postavljena slika Ne zalim uopste, uzivala sam u tome. Pisanjem cuvam uspomene, a koristi imaju i drugi koji ce putovati ili zele da nesto saznaju o ovoj divnoj zemlji.

#34 BJStulic

backpacker

• Poruka:22

Napisano: 19. Feb 2012 - 14:07

Citanje ovog tvog putopisa iskoristio sam kao motiv za ponovno citanje i ostalih tvojih "rukotvorina".
Petra,Zlatar,Andaluzija,Jerusalem...i drugi.Bez izdvajanja.
I ovaj je zivopisan,sadrzajan,citljiv i nadasve korisan za putnike koji imaju u planu ovu avanturu.
Znam da je pisanje ovakvih putopisa "rad" iz ljubavi prema putovanju ali svakako tvoje pisanje zasluzuje nagradu,ako to uopste neko prati.
Ipak od mene veliko SVAKA CAST
Polako umire onaj ko ne putuje, onaj koji ne cita, onaj koji ne slusa muziku, onaj koji ne nalazi zadovoljstvo u sebi. Polako umire onaj koji unistava vlastitu ljubav, onaj koji ne prihvata pomoc. Polako umire onaj koji se pretvara u roba navika postavljajuci sebi svaki dan ista ogranicenja...

#35 leprsava

• Poruka:1361
  • ženski

Napisano: 19. Feb 2012 - 14:25

ljerka nadam se da sve to negde lepo skupljas i da cemo jednog dana imati priliku da listamo i neku knjigu, ili sajt :)

#36 nenad222

turista

• Poruka:51
  • Lokacija: beograd

Napisano: 20. Feb 2012 - 17:38

ne kazem ja nista lose u vezi tajlanda ali tamo se osecas kao pokretni novcanik i svi te gledaju kao takog samo hoce da ti nesto naplate ima puno prevaranata kako da moras uvek biti jako obazriv ,bio sam, video i osetio kakav je tajland za 30 dana!!! za mene je koreja juzna koreja fenomenalno mesto i gde ces se osecati kao pravi turista i videti koliko su obi gostoprimljivi narod! tako da nikad vise na tajland hehehe karta je ista kao za tajland i idem ponovoooooo u junu seul,suwon,buson heheheheh

#37 DraganV

• Moderator
  • Poruka:5941

Napisano: 21. Feb 2012 - 11:02

Pogledaj porukunenad222 @ 22. Nov 2011 - 15:01

a na tajlandu sam bio 25 dana tako da je to za sada ...

Pogledaj porukunenad222 @ 20. Feb 2012 - 17:38

video i osetio kakav je tajland za 30 dana!!!

Mozda su ti se ovih 5 dana razlike smucili pa nosis negativno misljenje o Tajlandu. Postavljena slika
Postavljena slika

#38 nenad222

turista

• Poruka:51
  • Lokacija: beograd

Napisano: 21. Feb 2012 - 12:19

e ako hocemo onda u datum moze i tako,8 sati do budimpeste i osam sati do beograda to je skoro 1 dan pa onda put iz budimpeste do tajlanda sa konekcijama i isto nazad to mu dodje to ,zato sam zaokruzio 30 dana!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0