Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Akva park i ZOO vrt u Jagodini

• Ne možete pisati na ovoj temi
73 odgovora na temu

#61 bee

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:261
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2009 - 14:17

Pogledaj porukuRoli @ 15. 08. 2009 - 12:26

Ma ovi iz SAT patrole čuli da hoćemo da idemo pa napravili patrolu! :) Meni je cilj Đavolja Varoš, Jagona i Viminacijum... Tako da nam se razlikuju ture! Mada po ovoj patroli ima još šošta videti u tom kraju! :)

Nisam još bio jer čekam slobodan vikend devojke, i kako stoje stvari biće slobodna poslednjeg vikenda u mesecu,ali to mi ne odgovara za sada(razmišljam da idme na Madonnu),tako da ćemo onda verovatno u obilazak početkom septembra! Taman da mi preneseš utiske i impresije! :)

rezervisala sam moravske konake za iduću subotu. možda ćemo skratiti turu samo na viminacijum-konaci-oplenac, radi manje umaranja a vise odmaranja, ali onda jagodinu i dj. varos premestam za septembar. u svakom slucaju, prenosim utiske, makar iz viminacijuma :D
[url="http://www.TickerFactory.com/"][/url]

#62 Bata1

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 16. Aug 2009 - 00:07

Jagodina je ok a aqua park katrstrofa, 10.000 ljudi na bazenu, mesta u hladu nema niti mogucnosti da se sklonite od sunca. Mislim da je radnim danima dosta bolja situacija al vikend zaboravite :P

#63 miletovmile

putnik

• Član
  • Poruka:102
  • muški

Napisano: 21. Aug 2009 - 17:02

Prekjuče konačno ubedih frau da će joj biti lepo u Jagodini (dobro bilo je tu podmazivanja sa shopingom), i konačno pržio toboganima Aqua parka. Ma bilo je fantastično. Gužva da. Sunce prži da. Ali BANZAI. Nemojte se zavaravati vole to i deca - mislim da se spuštaju niz tobogan, ali najviše ona velika. Vrede svaki dinar od ona 300 sto traže. Oduševio sam se isto kao i prošle godine. :zaljubiska:

#64 Timos

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1802
  • ženski

Napisano: 21. Aug 2009 - 17:09

A znate li do kada ce raditi ove godine? Ima li sanse da je otvoreno sredinom septembra?

#65 Peca72

svetski putnik

• Član
  • Poruka:604
  • muški

Napisano: 26. Aug 2009 - 10:27

Mislim da ce AQUA PARK biti otvoren do 10.-tog septembra. Javicu Vam kad saznam tacan datum. Pozzzz

Ovu poruku je izmenio ljerka: 12. Jul 2011 - 23:54
obrisan citat, direktan odgovor na post

#66 Timos

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1802
  • ženski

Napisano: 26. Aug 2009 - 12:58

Hvala Peco.

#67 Minčetić

turista

• Član
  • Poruka:53
  • ženski

Napisano: 24. Sep 2009 - 14:52

Ja sam bila sa mojim mužem pre jedno tri meseca jedne nedelje pre podne u Jagodini i tom prilikom smo naravno posetili i "Aqua-park" i zoo-vrt. Što se tiče prvog, mogu da kažem (odnosno napišem) da tada nije bilo uopšte gužve, iako je bila nedelja i da izgleda sasvim pristojno. Doduše, to je bio prvi vikend rada u ovoj sezoni, pa verovatno tu i leži razlog slabe posećenosti tada, što je nama kao gostima svakako odgovaralo. A što se tiče zoo-vrta, napisaću da su nam utisci odande bili stvarno dobri. Vrt nije veliki (kao ni sama Jagodina, naravno), ali mislim da je vrlo lepo uređen i da spram veličine i samog vrta i mesta ima sasvim pristojan "fond" životinja. U svakom slučaju, mislim da može da se preporuči za posetu.

#68 una09

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • ženski

Napisano: 14. Jul 2010 - 10:08

Kakva je situacija vikendom ove godine,jel' ima  guzve? kolika je cena ulaznice(bila je 300) da li se nesto promenilo,da li se naplacuju i dalje lezaljke?  :D

#69 veca-lutalica

turista

• Član
  • Poruka:52
  • ženski

Napisano: 14. Jul 2010 - 15:07

Vec odavno planiram posetu Jagodini,tako da me zanimaju cene.Npr.ulaznica za bazen,za muzej vostanih figura itd...
Postavljena slika

#70 Sam Loomis

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 17. Jul 2010 - 17:01

samo treba ukucati u google-u:
http://www.aquapark.autentik.net/
http://www.muzejvost...k.net/index.php
i jos:
http://www.naiveart.org.rs/
http://www.zoovrtjagodina.rs/

#71 kaca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:270
  • ženski

Napisano: 29. Jul 2010 - 17:23

Jel ima neko neku preporuku za smestaj, za noc,dve i kako se krecu cene?

Ovu poruku je izmenio kaca: 29. Jul 2010 - 17:24

#72 kaca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:270
  • ženski

Napisano: 08. Aug 2010 - 16:09

zar niko nema neku preporuku za prenociste?

#73 vesna05

putnik

• Član
  • Poruka:192
  • ženski

Napisano: 08. Aug 2010 - 17:34

Pogledaj po oglasima, ima dosta ljudi koji izdaju stanove posetiocima Aqva parka.Sto se tice hotela i motela tu su cene malo vece, privatno je krevet oko 5 evra.

#74 Jelena- Beograd

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242
  • ženski

Napisano: 13. Oct 2010 - 07:40

Meni se dopalo. Jeste park smesan kada se uporedi sa evropskim ali ono sto mi se dopalo je sto nisu tropske temperature pa se covek ne vrati kuci kao rak posle celodnevnog ludiranja.
Cula sam da su cene u parku preskupe sto nije tacno kada je hrana u pitanju. Ali secam se da smo Coca-Colu placali papreno. Isla sam u nedelju i guzva je (logicno) bila neverovatna ali toliko da se granicilo sa naucnom fantastikom.
Moja drugarica je nocila u hotelu JAgodina u centru. Cena je bila pristupacna.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0