Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KASIOPI

• Ne možete pisati na ovoj temi
171 odgovora na temu

#31 nenchy

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 24. Jul 2007 - 23:13

Gradska plaza je, po meni, najgora plaza u Kasiopiju. Ali su zato Imerolia i plaza preko puta nje fenomenalne i od centra, gde ces ti biti smesten, su udaljene svega 10-ak minuta laganog hoda uz more.
Sto se tice izalzaka i nocnog zivota, vecina kafica (barova) jeste prilagodjena engleskoj sredovecnoj populaciji, ali ti mogu preporuciti 2 sjajna mesta u koja uglavnom izlaze Grci : Out of the blue - kafic u blizini gradskoh trga sa odlicnom muzikom i ponekom dzez - rok svirkom uzivo i Limani - kafic u luci koji ima zatvoren deo, najduze radi u celom Kasiopiju (do 3,4 nocu) i u kome se pusta grcka muzika. Provod u Limani baru je fenomenalan, a engleske babe i dede ga zaobilaze. Ponekad moze da bude zabavno i nenormalno "zivahno" i u Kostas baru ( i pored Engleza koji su glavni gosti).
Sto se tice rent-a-car agencija, moj savet ti je da ne nasedas na preporuke vodica koji su, uglavnom, u talu sa nekom od njih (sa onim najskuopljima) i prodaju ti neku smesnu pricu o osiguranju koje, navodno, samo "ta i ta" agencija obezbedjuje. To naravno nije tacno jer sve agencije imaju osigurana vozila. Prosetaj malo i uporedi cene pre nego ssto rentiras kola.
Super klopa, cisto i jeftino u fast food restorancicu "No. 1" na gradskom trgu.
Ovo su utisci od prosle godine. Sigurna sam da ces se i ti odlicno provesti! Pozz

#32 citza

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2007 - 00:48

Za iznajmljivanje kola se obavezno sam raspitaj jer ono sto ti srede predstavnici iz agencije nije bas povoljno. Mi smo 2005 za 160e dobili auto na 5 dana preko ovih iz agencije a uzeli su iz Janisa, a sledece godine smo sami nasli u toj valjda travel service za 160e na 7 dana. Ali doduse 2005 sam bila u avgustu, a 2006 u septembru. Najbolje da sam potrazis vazno je samo da ima potpuno osiguranje. I kad preuzimas auto vidi sta pise na ugovoru koliko ima goriva. Da ti nebi dali sa pola rezervoara a ti morao da ga vratis punog. I ako nemas medjunarodnu dozvolu vidi da je izvadis jer je to stvarno 5 minuta posla, a posle ne moras da brines da li ce ti je traziti ili ne. Nama su trazili oba puta. Lepo se provedi, a sigurno hoces

#33 sloti

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • muški

Napisano: 30. Jul 2007 - 10:13

Da li je neko isao preko Robinsona u vilu Marianu, intersuje me kakva je vila, da li je tacno da je dosta neuredna? Da li je neko putovao autobusom preko Robinsona?

Ovu poruku je izmenio sloti: 30. Jul 2007 - 10:16

#34 citza

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2007 - 21:13

Bila sam prosle godine u toj vili preko Robinsona autobusom u septembru.Bila je strasno jeftina, a neuredna jeste. Namestaj je star, kao i frizider, rerna... Mada je svarno jeftina bila a u njoj i ovako ne provodis mnogo vremena. Ako mozes bolje odaberi Panajotis jer je mnogo bolja, ali ne znam sad za cene. Sto se tice agencije meni su bili ok, malo je vodja puta bila neorganizovana i zbunjena ali delovala je kao da je tek pocela da radi, mozda je sad bolja. Autobusi nisu bili losi, ali smo mi imali tu nesrecu da sedimo na prva dva sedista gore, pa nam je bilo neverovatno hladno, zbog klime, dok su se ostali zalili da im je vruce. putovali smo oko 22-24 sata sad se tacno ne secam. U odlasku nas je uputila na pogresan trajekt, pa zamalo da ostanem na njemu jer sam bila u vc-u kad je obavestila ljude da izadju. U povratku smo propustili trajekt pa smo morali da cekamo u luci sat i po vremena. predstavnik agencije u mestu je bio ok, stalno je nesto dolazila i imali smo njen broj, ako nesto treba. Ali nisam trazila od nje nikakve informacije jer sam vec bila prethodne godine (isto preko njih samo avionom i u drugoj kuci koju vise nemaju), tako da ne znam kakve savete daje. Meni su bili ok, ali ne i kuca, ukoliko mozes odaberi drugu,a ako ne preziveces, nije bas toliko strasno. Vlasnik je mnogo dosadan i napadan, pa gledaj da ga izbegavas. Ako jos nesto treba pitaj

#35 sloti

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • muški

Napisano: 31. Jul 2007 - 08:27

Nazalost, nisam mogao da nadjem neki bolji smestaj kod agencija u nasem gradu da to ne bude 9 nocenja, tako da je Mariana bila jedini izbor. Jedino sto mi nije jasno, jeste gde se ona nalazi, koliko od plaze? U zavisnosti od agencije neki kazu 50 neki 100 a neki 300m od plaze. Da li imas za preporuku neki restoran, renta car agenciju, caffe i slicno

#36 citza

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2007 - 13:43

Nalazi se na oko 100m od gradske plaze koja je po meni najgora u Kasiopima. To je bas malo mesto kao i sva na Krfu, a ima dosta plazica i uvalica, oko 7-8 tako da ces vec neku odabrati. Ceo grad prepesaci se za desetak minuta tako da nemoj da brines zbog daljine plaza. Od restorana sam zapamtila samo Janis, na ulazu u gradsku plazu koji ima super morske specijalitete,ali je malo skuplji, i prijatelji su mi rekli za itlijanski da je dobar, za ostale ne znam nazive. Ima dosta tih restorancica u luci, gde imas kao dnevni meni i mozes da uzmes kompletan obrok za desetak evra, bez pica. Kafica ima bas mnogo ne secam se imena ni jednog, ali znam da smo izlazili nekoliko puta u bar Jasmine na trgu gde su bile karaoke i da smo se dobro zabavljali. Rent-a-car agencija ima nekoliko najboje ih sve sam obidji pa vidi gde je najbolje vazno je samo da auto ima puno osiguranje. Mi smo 2005 uzeli kola u Janisu, sredio nam predstavnik Robinsona za 160 e 5 dana, a sledece godine, doduse u septembru uzeli smo u nekoj agenciji mislim da se zove travel and service ili tako nesto, nalazi se na trgu preko puta tog Jasmine bara, za 160e 7 dana. Najbolje da odes sam i da vidis gde ti je najpovoljnije. To je to za sad ako treba jos nesto tu sam

#37 hanna_pt

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 07. Aug 2007 - 13:38

Ide li neko 19.8 za Kasiopi ???? :blink:

Ovu poruku je izmenio hanna_pt: 07. Aug 2007 - 13:38

#38 memec

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 03. Sep 2007 - 16:18

Da li je iko bio u vili Sotiris u Kasiopiju i ako jeste moze li da mi prenese svoje impresije.Hvala puno unapred!

#39 stari galeb

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • muški

Napisano: 29. Jan 2008 - 00:51

Bili smo porodicno, leto 2005. godine.....zaista svaKA PREPORUKA! Agencija postuje dogovor (belvi), gazda nenametljiv, bazen preko puta, mesto mirno.....jedino se spremite za planinarenje i iznajmite auto obavezno....

#40 mane

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 31. Jan 2008 - 13:49

Pogledaj porukustari galeb @ 28. 01. 2008 - 23:51

Bili smo porodicno, leto 2005. godine.....zaista svaKA PREPORUKA! Agencija postuje dogovor (belvi), gazda nenametljiv, bazen preko puta, mesto mirno.....jedino se spremite za planinarenje i iznajmite auto obavezno....

a zasto za planinarenje?gde je ta vila?ja cuh da je blizu centra i plaza!

#41 memec

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 11. Mar 2008 - 14:12

Odgovor na moje pitanje o vili Sotiris stigao je kasno,ali nema veze.Odavno smo se vratili sa letovanja i evo nasih utisaka.U ponudi agencije Sabra pisalo je da je apartman nov,i zaista jeste.Veoma je lep i prostran,na divnom mestu,a nas je jos bio sa pogledom na more,sto uopste nismo trazili,niti smo to posebno platili(u pitanju je cetvorokrevetni apartman).vila je na 5 min.od centra,a do nje se stize veoma strmom ulicicom,sto bi moglo da se protumaci kao "planinarenje",ali to zaista nije problem,jer je veoma blizu.Preporucila bih svakom ovaj smestaj,kao i agenciju Sabra,i naravno Krf.

#42 beli

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 15. Jul 2008 - 20:16

uplatili smo ove godine vilu panajotis preko belvi travela na slikama su i dva bazena ako je neko bio molim vas za utiske kazu da je na nekoj uzvisici hvala

#43 djnzloop

backpacker

• Član
  • Poruka:30

Napisano: 20. Jun 2009 - 13:47

interesuje me da li u apartmanima sotiris ima zasebna spavaca i dnevna soba? I da li su bolji na na boljoj lokaciji od limani apartmana

#44 tamariska

turista

• Član
  • Poruka:54

Napisano: 22. Jun 2009 - 11:31

Limani ima bolju lokaciju. U samom centru, je nema planinarenja, kao sto rekose ovi gore... i blize plazama.
Za Limani sve preporuke. Nisam bila, ali su neki iz moje grupe bili prezadovoljni.

#45 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 23. Jun 2009 - 08:06

Pogledaj porukutamariska @ 22. 06. 2009 - 11:31

Limani ima bolju lokaciju. U samom centru, je nema planinarenja, kao sto rekose ovi gore... i blize plazama.
Za Limani sve preporuke. Nisam bila, ali su neki iz moje grupe bili prezadovoljni.
Ja nisam htela da se pravim pametna, jer smo u Kasiopiju bili samo u prolazu. Ali, seli smo u mnogo sladak kafic koji se zvao Limani, na samoj obali. Onda je verovatno to to. Mozda su apartmani iznad ili pored. Secam se i da su cene bile sasvim pristupacne. To jeste u samom centru, na obali, a videla sam da iza ima kao neka precica, gde su ljudi isli do neke plaze.
Postavljena slika-kafic

To je centar, vidi se kafic, a tu su valjda i apartmani
Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0