Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KASIOPI

171 odgovora na temu

#1 enamae

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 15. May 2007 - 10:30

Da li je neko bio u vili Mariana i kakva su mu iskustva?

Ovu poruku je izmenio suki: 30. Jun 2010 - 10:11

#2 illy

backpacker

• Član
  • Poruka:19

Napisano: 15. May 2007 - 11:44

Bila je moja drugarica prošle godine, i nije imala nijednu primedbu na smeštaj. Vratila se u potpunosti zadovoljna.

#3 enamae

backpacker

• Član

Napisano: 15. May 2007 - 11:47

Hvala puno! Jos neko?

#4 profesorkagrckog

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 15. May 2007 - 13:38

Ja sam bila u mestu Ipsos pored Kassiopija, ali smo isli zbog nekih prijatelja cesto do kasiopija...Ne znam za tu vilu ali sam Kasiopi mi s enije svideo... ima samo magistralu, par kucica i plazicu jako kamenitu...Oni su u provod dolazili uglavnom u Ipsos

#5 enamae

backpacker

• Član

Napisano: 15. May 2007 - 14:14

Eto, a ja sam to cula za Dasiju!

#6 illy

backpacker

• Član

Napisano: 15. May 2007 - 14:43

Ne bih se baš složila sa opisom Kasiopija. Ja sam na Krfu bila u Dasiji, i obišla sam celo ostrvo, uzduž i popreko. Opšti utisak mi je da je Kasiopi osim grada Krfa jedini pravi gradić, sve ostalo su sela sa magistralom i kućama i lokalima sa leve i desne strane. Kasiopi je prelep gradić, na brdašcetu, ima zaliv i plažu i sa jedne i sa druge strane brda. Ima jako lep centar, veoma živahan sa dosta uličica, restorana, kafića,radnji sa suvenirima.
Jedina zamerka je to što je za nijansu skuplji od mesta tipa Dasija, Guvija, Ipsos.

#7 Kikisvet

svetski putnik

• Član
  • Poruka:513
  • ženski

Napisano: 15. May 2007 - 19:47

Mislim da sam najgori i najneodlučniji turista na ovom forumu. :lol:
U stvari, mislim da je Krf moja tiha patnja već dugo, tako da sad ozbiljno razmatram Kasiopi. I meni se sviđa Mariana. A lep mi je i Panajotis. Mislim da nijedna od ovih vila nema klimu. Treba li je tokom kasiopskih noći ili je dovoljno sveže za ugodno spavanje?

enamae, preko koje agencije idete?

#8 enamae

backpacker

• Član

Napisano: 16. May 2007 - 07:52

Verujte da sam ja ipak gora. Krstarim netom vec danima i jos nisam donela odluku.
Za Dasiju sam cula upravo to, da je sve na magistrali, a da Kasiopi vise lici na gradic. Medjutim, takodje sam cula da su plaze sljunkovite, sto mi se ne dopada (iako planiram da posetim i druga mesta).
Uvek ima nesto - a ja sam nazalost perfekcionista. :P

#9 illy

backpacker

• Član

Napisano: 16. May 2007 - 09:46

Zavisi sve od toga šta očekuješ od letovanja. Po meni najlepšu plažu ima Dasija, ali je mesto dosta tiho i mirno, sve se zatvara u 23h. Kasiopi nema neke plaže, ali je jako lep gradić, sa noćnim životom i dosta kafića i klubova. Što se neophodnosti klima uređaja tiče, mislim da ti u toku noći neće trebati jer je temperatura zaista prijatna. Jedini problem na celom ostrvu su komarci, tako da taj problem sa njima može samo klima da razreši ili eventualno Raid(tablete).

#10 Kikisvet

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. May 2007 - 10:01

Ma, ja sam svesna da nijedno mesto od onih koje sam razmatrala (a bilo ih je ohoho... ;) ), ne zadovoljava sve kriterijume-lepo mesto, ni suviše malo, ni preveliko, lepe plaže u samom mestu ( a ja baš volim šljunkovite, al' sa hladom), fine lokacije za izlete, dobar smestaj, pristojne cene...Plus, da te tamo vodi pouzdana agencija ako ne možeš da se sam organizuješ. Tako da... :rolleyes:

Da li je neko čuo za Fantast tourist iz Novog Sada? Da se usudim? :ph34r:

#11 illy

backpacker

• Član

Napisano: 17. May 2007 - 09:57

Na osnovu svega što kažeš, ja bih ti preporučila Dasiju, iz sopstvenog iskustva. A što se agencije tiče, ja sam išla preko agencije MATICO i prezadovoljna sam. Takođe jako lepo odrađuje posao i agencija PERLA-potpuni profesionalci.
Ukoliko se ipak odluči za KASIOPI, moja preporuka je MELTRAVEL jer su se oni specijalizovali za Kasiopi.

#12 citza

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • ženski

Napisano: 26. May 2007 - 18:19

Sto se tice vile Mariana, bila sam u njoj prosle godine i uopste mi se nije dopala, sve je delovalo nekako prljavo i neuredno. Neki moji prijatelji su bili u vili Panajotis u cetvorokrevetnom apartmanu, doduse, pa je sve izgledalo veliko, ali je neuporedivo lepse. Cini mi se da je malo skuplja ta kuca, ali vredi platiti. Posle proslogodisnjeg letovanja sam odlucila da nikad vise necu odabrati jeftiniji smestaj. Ja sam u Kasipima letovala i prosle i pretprosle godine i mislim da je to jedno od najlepsih mesta ne Krfu. Ima dosta malih uvalica, stenovitih, i mnogo restorancica, kafica... Bas je pravi gradic, meni je neuporedivo lepsi od Dasie, a o Ipsosu da ne govorim. Kasiopi ima malu ususkanu luku u centru, za razliku od pomenuta dva mesta koja izgledaju ovako: magistrala; sa desne strane (hotelu Dasiji, a iza plaza), a u Ipsosu je plaza odmah pored puta sto je jako glupo, a levo od magistrale su kuce i mesta za izlazak.

#13 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 26. May 2007 - 22:45

Ufff ipak mislim da sam najgora...vec 4-5 nedelja pokusavam da se odlucim sta da uplatim....cak mi ni net ne pomaze da donesem konacnu odluku... :(

Ali sve mi se cini da ce to definitivno biti Dassia

#14 Kikisvet

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 27. May 2007 - 00:09

salsita @ 26. maj 2007 u 21:41

....cak mi ni net ne pomaze da donesem konacnu odluku... :(

Ali sve mi se cini da ce to definitivno biti Dassia
Net, definitivno, ODMAŽE jer, taman se čovek odluči, kad pročita nečije loše iskustvo (a samo jedno je dovoljno da pokoleba, barem meni jeste) i odustane. Ili nabasa na neke fotke kojima se oduševi, pronađe i ponudu smeštaja, ali za agenciju koja je rada da ga tamo vodi-nikad čuo! Naravno, neke želje se eliminišu u startu zbog budžeta letovanja. I tako, 'ajmo Jovo na novo! :rolleyes:

Ne, Salsita, mislim da ćeš ipak trebati da mi prepustiš titulu. Ja opet razmišljam o Skiatosu, u fazonu-kad ću ako neću sad! Ali, ni od Parge nisam definitivno odustala.

Uplatili smo Dasiju, ali, ako bih stvarno mogla da biram, bila bih smeštena u samom gradu Krfu. Kupala bih se na plažama na potezu od Barbata do Kassiopa, udisala popodnevnu svežinu i upijala boje Paleokastrice, uživala u zalascima sunca u Agios Gordisu, a noću bih, sa svojim dragim, bosonoga šetala plažom Glifade...

:) :) :)

#15 danguba

backpacker

• Član

Napisano: 07. Jun 2007 - 02:39

citza @ 26. maj 2007 u 17:15

Sto se tice vile Mariana, bila sam u njoj prosle godine i uopste mi se nije dopala, sve je delovalo nekako prljavo i neuredno. Neki moji prijatelji su bili u vili Panajotis u cetvorokrevetnom apartmanu, doduse, pa je sve izgledalo veliko, ali je neuporedivo lepse. Cini mi se da je malo skuplja ta kuca, ali vredi platiti. Posle proslogodisnjeg letovanja sam odlucila da nikad vise necu odabrati jeftiniji smestaj. Ja sam u Kasipima letovala i prosle i pretprosle godine i mislim da je to jedno od najlepsih mesta ne Krfu. Ima dosta malih uvalica, stenovitih, i mnogo restorancica, kafica... Bas je pravi gradic, meni je neuporedivo lepsi od Dasie, a o Ipsosu da ne govorim. Kasiopi ima malu ususkanu luku u centru, za razliku od pomenuta dva mesta koja izgledaju ovako: magistrala; sa desne strane (hotelu Dasiji, a iza plaza), a u Ipsosu je plaza odmah pored puta sto je jako glupo, a levo od magistrale su kuce i mesta za izlazak.
Gde si bila smestena - u gornjim ili donjim apartmanima?
Vredi li dati 40ak evra vise za te apt na prvom spratu ?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0