Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Gastrabajterski busevi do Svajcarske

• Ne možete pisati na ovoj temi
1 odgovori na ovu temu

#1 Lepidedronka

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 21. Jan 2012 - 19:42

Zdravo ljudi,

da li neko zna nesto o gastrabajterskim busevima do Svajcarske? Trebalo bi da putujem do Bazela, mada moze i do Ciriha/Berna. Cenim da su oni najjeftiniji opcija, mada ako imate nesto drugo da mi predlozite, otvorena sam za sve opcije:klap:

#2 srecone

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 24. Jan 2012 - 14:11

Ja sam putovala u Svajcarsku u oktobru 2011 sa Radetom, oni krecu iz Kraljeva, ja sam usla u Bg-u oko 18h i stigla sam u Lucern sutradan oko 12h... u povratku sam krenula oko 17h a stigla u Bg sutradan oko 9h. Oni idu preko Hrvatske, Slovenije i Italije, subotom. A imas i utorkom Sloba raisen on ide preko Austrije ;)u autobusu ti je opusteno, ako volis tako da putujes... Karta je 200 franaka povratna. Ako te ne mrzi iscimaj se oko lov kost avionskih kompanija, mozes za male pare da odletis do Svajcarske ;) pozdrav :)
Srebrni osmeh i miris leta, na nebu mesec lud, zvezde mi kazu da budem dobra i podjem sa tobom na put :-)

Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0