Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Najveci trzni centri u Austriji - sve o shoppingu

18 odgovora na temu

#16 Ironman

backpacker

• Član
  • Poruka:42
  • muški

Napisano: 07. Mar 2012 - 09:33

Ako je garderoba za svaki dan - svakako je SCS jeftiniji: H&M, C&A, ZARA, Mango, Mexx...

#17 nacionale

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 07. Mar 2012 - 09:44

Sve zavisi sta te interesuje i vreme kad naletis. Generalno je Parndorf jeftiniji, ali je tu potrebno imati srece da naletis kada ima veci izbor garderobe. Na primer, mi smo bili posle nove godine, znaci prosao je i njihov i nas bozic i nova godina, a to je period kada se najvise kupuje, pa kada smo mi stigli negde oko 10. januara sve je bilo manje vise probrano. Od nas cetvoro samo sam ja kupio farmerke, ostali nista nisu nasli. Verovatno Austrijanci ili oni koji tamo cesto kupuju imaju "dojavu" kada stize nova roba koja se povlaci iz radnji koje su u gradu i onda odlaze tamo i kupuju po znatno nizim cenama. Sa druge strane SCS je ogroman trzni centar, po mom misljenju bar dva puta veci nego nase Usce, ima sezonska snizenja, veliki izbor razne garderobe, ali su malo jace cene nego u Parndorfu. Medjutim i u SCS-u ako vidis da pise da je snizenje 50% ili 70% onda to stvarno i jeste tako (a ne kao kod nas pise 50% a ustvari su samo carape ili esarpe na snizenju a sve ostalo mozda 5-10%). Takodje kada im ostane poslednji komad to obavezno ide minimum 50% dole. Npr. u jednoj radnji sam naleteo na kaput Hugo Boss poslednji komad snizen sa 500 na 250 Eura, sto kod nas ni u ludilu na moze da se desi!
Dakle moj ti je savet ako biras izmedju Parndorfa ili SCS-a izaberi SCS, osim ako nemas neku dojavu za Parndorf.

#18 sas

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 16. Mar 2012 - 21:00

Dobio sam par molbi da prosledim telefon gospodja Ruze koja zivi u Grazu i kod koje sam boravio nedeavno. Da je ne bih ja stalno zvao i najavljivao potencijalne goste ona je rekla da mogu slobodno da ostavim ovde njen mobilni, pa kome zatreba prenociste u Grazu, neka izvoli...
+436767937570

#19 misajank

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 15. May 2012 - 20:56

mali savet za SCS.Isti se sastoji od vise celina,i potreban je bar ceo dan da ga obidjete,ako zelite sve da vidite.Prostire se na teritoriji Vosendorfa(stari deo sa Ikeom,HM,CA itd),taj svakako treba obici,jer najvise nudi,postoji i nastavak,sa Saturnom i restoranima.Sa druge strane,prema Becu nalaze se MediaMarkt,Toys,Conad electronics,a pored njih je Sport expert i Pittrelo(italijanske cipele).Jos jedan korak dalje prema Becu je Momax(namestaj).
Izmedju celina postoje ulice-ringovi,a posle 10tak odlazaka snalazicete se kao Lords of theRings...

Drugi deo centra iako formalno ne pripada SCSu je preko puta saobracajnice B17,u Brunn-u,nalazi se iza kongresnog centra Piramida,prvo idu Merkur(supermarket) i Hornbach a posle XXXLutz(namestaj i pokucstvo) sa Mebelixom,dok je u blizini Mega Zoo,ko voli kucne ljubimce
Naravno ovo je uprosceni prikaz,a preporuka je za one koji idu prvi put,da na bilo kom ulazu uzmu plan trznog centra,na kome su prikazane sve prodavnice,na oba nivoa,jer ce inace lako zalutati.
Vrlo je preporucljivo izbegavati posetu pre Bozica(katolickog) i Uskrsa,jer je velika guzva.
Ukoliko ne dolazite kolima, iz Beca mozete doci Badenskim tranvajem,ili od Siebenhirtena i Reuman platza besplatnim SCS busom.Iz Liesinga ida bus 207,ali taj se placa.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0