Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

CNG-Metan Pumpe u Grckoj

14 odgovora na temu

#1 munjaslav

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 15. Jan 2012 - 12:52

Da li uopste postoje pumpe na CNG u Grckoj ??????

#2 kacha

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 15. Jan 2012 - 13:41

Pogledaj porukumunjaslav @ 15. Jan 2012 - 12:52

nadam se da mislis na TNG (tecni naftni gas) ili LPG (liquid petrol gas). ako je to u pitanju prva pumpa sa TNG-om se nalazi 40-ak kilometara pre Katarine. velika "Sellova" pumpa sa obe strane autoputa jedna prekoputa druge. ima ih i u Solunu ali negde u samom gradu tako da je komplikovano pronaci ih. koliko ja znam, a to sam cuo od ljudi koji su putovali na tu stranu, dalje prema Halkidikiju i Tasosu ih nema.
pozdrav kacha
kacha

#3 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242
  • muški

Napisano: 15. Jan 2012 - 21:08

cng je metan

#4 mko

backpacker

• Član

Napisano: 17. Jan 2012 - 02:04

Pogledaj porukumunjaslav @ 15. Jan 2012 - 12:52

Ja pre dve godine nisam uspeo da pronadjem ni u makedoniji a kamoli u grckoj,mislim da cu tako i ovog leta proci

#5 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:369
  • muški

Napisano: 17. Jan 2012 - 18:38

Kako bre nisi pronasao u MKD 90% pumpe u MKD imaju LPG :)
Ko ide za Jonska Ostrva ima velika pumpa na sam autoput kod Grevene, Shell i veliki restoran STRATA :)
Ove godine pocela i raditi i pumpa sa plin na Lefkadi , tacnije na 2-3km od Nidri kad ides prema Vasiliki :)

#6 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242
  • muški

Napisano: 17. Jan 2012 - 20:45

cng =metan
komprimovani prirodni gas - Metan
Compressed natural gas

Ovu poruku je izmenio pajamen: 17. Jan 2012 - 20:49

#7 mko

backpacker

• Član

Napisano: 18. Jan 2012 - 00:57

Pogledaj porukuBojanMKD @ 17. Jan 2012 - 18:38

Kako bre nisi pronasao u MKD 90% pumpe u MKD imaju LPG :)
Ko ide za Jonska Ostrva ima velika pumpa na sam autoput kod Grevene, Shell i veliki restoran STRATA :)
Ove godine pocela i raditi i pumpa sa plin na Lefkadi , tacnije na 2-3km od Nidri kad ides prema Vasiliki :)
Metan,to je cng ili zemni naftni gas,u nekom maglovenju sam cuo da negde po Skoplju ima takva stanica za autobuse nesto se i aerodrom pominjao,ali sve je to nesigurno

#8 mko

backpacker

• Član

Napisano: 21. Jan 2012 - 02:28

Stvarno ako neko zna pumpu ili stanicu za metan u mkd ili grckoj nek napise

#9 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 21. Jan 2012 - 09:44

Pokusavala sam da izguglam na makedonskom da vam pomognem, ali jedino sam pronasla komentar od prosle godine kako se neki lik raspituje da li moze da se ugradi i gde u MKD uredjaj. Odgovor koji je dobio da ne moze i da je neko cuo ali nije siguran da pumpa postoji u naselju Djorce Petrov ( to nije ni blizu Aerodroma a ni naselja Aerodrom vec na putu za Tetovo, znaci izlaz i SK ali ka Ohridu) za autobuse javnog preduzeca.

Otisla sam na njihov sajt ali nisam pronasla apsolutno nista...
Jedino info ako ti ista znaci da je otvorena stanica i u Cacku negde u industrijskoj zoni...

Sad mi je nesto proslo kroz glavu. Naselje stari AERODROM. Tu je nekada bilo glavno stajaliste za sve gradske autobuse, tu je i glavna zeleznicka stanica. Sada je tu i nova medjugradska autobuska premestena. Mozda se u gore spomenutom postu pise za ovaj Aerodrom a ne pravi.

E sada kada udjes u Skoplje ne ides obilaznicom vec ides na Centar, trebalo bi da si u Bulevaru Aleksandar Makedonski ili naselje Avtokomanda. Skrenes levo u ulici Belasica i ona izbija pravo na Bulevar Jane Sandanski na delu gde su Zeleznicka i Autobuska.

E sada da li tamo ima uopste da se natoci Metan...to ne znam, ali ako zelis da se prosetas i proveris eto ti puta....

Ovu poruku je izmenio leprsava: 21. Jan 2012 - 09:52

#10 mko

backpacker

• Član

Napisano: 22. Jan 2012 - 09:42

Kod nas nije problem,ima Cacak,Krusevac...Hvala,hvala puno videcu ima jos do odmora

#11 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 22. Jan 2012 - 10:40

Ma u svakom slucaju ako ne saznas ti se natankiraj u Krsuevcu, pa na prvoj stanici u MKD, onoj velikoj sa leve strane kada prodjes granicu i pitaj. Sigurno nisi jedini koji se raspituje, tu prolazi dosta stranaca koji idu ka Grckoj i Turskoj.
Ako ne, onda benzin i ne otprecuj se, bitno da se odmoris :D

Rekoh ajde da probam i na Engleskom kada sam vec spomenula strance. Jedino sam na TripAdviseru nasla nekog lik akoji je pre dve godine pokusavao da dobije info ali niko mu nije odgovorio. Postavio je ovaj link ali mi bas nesto ne deluje kao da ce biti od pomoci :<_<

http://cng-stations....net/Europa.html

A ako razumes Italijanski :)

Moj link

Ovu poruku je izmenio leprsava: 22. Jan 2012 - 10:59

#12 munjaslav

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jan 2012 - 00:23

Raspitao sam se i cuo da postoji u Skoplju punionica za CNG u okviru gradskog prevoza samo ne znam da li je moguce za fizicka lica da toce CNG.

#13 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:369
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 01:26

Gde si cuo tacno da se ta pumpa nalazi da proverim posto zivim u Skoplju, ako je u okviru JSP (javno soobrkajno pretprijatie) ima ih dve jedna u Gjorce Petrov naselje na izlaz na SK prema Tetovo i Ohrid i jedna je u Autokomanda na ulaz u SK od Veles i Kumanova...

Mada mislim da ako je okviru preduzece malo teze, verovatno to je samo za njihove potrebe.

#14 mko

backpacker

• Član

Napisano: 14. Apr 2012 - 08:18

Kako stoje stvari sa metanom ,jel ga ima po makedoniji

#15 munjaslav

backpacker

• Član

Napisano: 23. May 2012 - 15:59

Partizanski Odredi Skopje 1000 Macedonia Ovde navodno postoji pumpa moze li mi neko reci da li je informacija tacna i ako jeste radno vreme pumpe i cena gasa. Takodje sam cuo da ima pumpa u Kumanovu ako ima molio bih potvrdu ako moze adresa i radno vreme jer planiram za 10 dana da krenem na Krf.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0