Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

sajtovi za rezervacije

4 odgovora na temu

#1 Nemanjja

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 12. Jan 2012 - 15:30

Preko sajta bulgariaski.com moze da se rezervise smestaj, ski pass, oprema, skola ...
Da li je neko ima iskustva sa placanjem preko ovog sajta?

#2 Bica 969

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 12. Jan 2012 - 16:26

Mi smo 2 godine za redom zimovali preko njih i sve je bilo ok.Za taj sajt smo saznali na ovom forumu i zaista nemam primedbi.Profesionalni su a i dosta jeftiniji od nasih agencija.Placali smo putem bank transfera,sve podatke dobijete putem maila,i sigurno je.Imate vise opcija za placanje,po izboru.Imaju velike popuste za rane uplate,ali mislim da sad u januaru toga nema.Pozdrav,imate na temi skijanje u bugarskoj 2009 post clana kondukterka gde smo i saznali za bulgaria ski

Ovu poruku je izmenio Bica 969: 12. Jan 2012 - 16:32

#3 Nemanjja

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 12. Jan 2012 - 17:49

Poredio sam njihove cene smestaja i nasih agencija i uglavnom su ili iste ili su malo povoljniji.
Takodje i ski paketi su povoljniji preko njih pa sam odlucio da ih kupim preko sajta.
Pise da moze da se placa preko kartice, a to cemo jos da proverimo.

#4 Bica 969

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 12. Jan 2012 - 18:11

Mi smo oba puta koristili popust za ranu uplatu 10%i platis 6 boravis 7 noci,deca su nam velika tako da je nama uvek bilo jeftinije i to prilicno.Uglavnom je sajt bezbedan a vi procenite sta vam je bolje.

#5 Nemanjja

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 01. Feb 2012 - 16:15

Uplatio sam ski paket preko sajta.
Platio sam Visa karticom Komercijalne banke.
Napomenuo bih da je iznos uvecan za 2% na osnovo konverzije (lev u dolar, dolar u evro) i neke takse.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0