sajtovi za rezervacije
Započeo/la: Nemanjja, 12. Jan 2012 15:30
4 odgovora na temu
Napisano: 12. Jan 2012 - 15:30
Preko sajta bulgariaski.com moze da se rezervise smestaj, ski pass, oprema, skola ...
Da li je neko ima iskustva sa placanjem preko ovog sajta?
Da li je neko ima iskustva sa placanjem preko ovog sajta?
Napisano: 12. Jan 2012 - 16:26
Mi smo 2 godine za redom zimovali preko njih i sve je bilo ok.Za taj sajt smo saznali na ovom forumu i zaista nemam primedbi.Profesionalni su a i dosta jeftiniji od nasih agencija.Placali smo putem bank transfera,sve podatke dobijete putem maila,i sigurno je.Imate vise opcija za placanje,po izboru.Imaju velike popuste za rane uplate,ali mislim da sad u januaru toga nema.Pozdrav,imate na temi skijanje u bugarskoj 2009 post clana kondukterka gde smo i saznali za bulgaria ski
Ovu poruku je izmenio Bica 969: 12. Jan 2012 - 16:32
Napisano: 12. Jan 2012 - 17:49
Poredio sam njihove cene smestaja i nasih agencija i uglavnom su ili iste ili su malo povoljniji.
Takodje i ski paketi su povoljniji preko njih pa sam odlucio da ih kupim preko sajta.
Pise da moze da se placa preko kartice, a to cemo jos da proverimo.
Takodje i ski paketi su povoljniji preko njih pa sam odlucio da ih kupim preko sajta.
Pise da moze da se placa preko kartice, a to cemo jos da proverimo.
Napisano: 12. Jan 2012 - 18:11
Mi smo oba puta koristili popust za ranu uplatu 10%i platis 6 boravis 7 noci,deca su nam velika tako da je nama uvek bilo jeftinije i to prilicno.Uglavnom je sajt bezbedan a vi procenite sta vam je bolje.
Napisano: 01. Feb 2012 - 16:15
Uplatio sam ski paket preko sajta.
Platio sam Visa karticom Komercijalne banke.
Napomenuo bih da je iznos uvecan za 2% na osnovo konverzije (lev u dolar, dolar u evro) i neke takse.
Platio sam Visa karticom Komercijalne banke.
Napomenuo bih da je iznos uvecan za 2% na osnovo konverzije (lev u dolar, dolar u evro) i neke takse.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0