Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Peru,Bolivija,Argentina

10 odgovora na temu

#1 tonci

turista

• Član
  • Poruka:96
  • muški

Napisano: 09. Jan 2012 - 01:16

Vidim da nema informacije za ove destinacije pa nasao sam na LP forumu dobar opis.Evo link:
http://www.paulkilfoil.co.za/2010.aspx
"The world is a book and those who do not travel read only the page"

#2 CEJLON

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:460
  • muški

Napisano: 09. Jan 2012 - 17:22

Pogledaj porukutonci @ 09. Jan 2012 - 01:16

Vidim da nema informacije za ove destinacije pa nasao sam na LP forumu dobar opis.Evo link:
http://www.paulkilfoil.co.za/2010.aspx
Nesto je napisano u temi kopnom kroz Juznu AmerikuPostavljena slika

#3 crejk

backpacker

• Član
  • Poruka:26
  • muški

Napisano: 14. Feb 2012 - 18:58

Ovo je link sa slikama iz moje foto ture po Argentini:

Slobodno nek neko pita ako ga zanimaju odredjene informacije.

#4 crejk

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 14. Feb 2012 - 20:33

Evo moje FT i na Putovanja.info:
http://www.putovanja...a/galerija/9105

#5 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2012 - 20:43

Lepe album iz Argentilne.:) Interesantne fotke.
Ali moram da izdvojim onu vesticu sto se zalepila za banderu :lol: sjajno je :lol:

#6 crejk

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 17. Feb 2012 - 15:34

To sa vesticom je snimljeno na Delti Parane. Tamo su napravili naselje od nekoliko stotina sojenica gde ljudi zive, ali su vecinom vikendasi. Doduse imaju i osnovnu skolu i prodavnice, kafice, restorane, a do svega se stize iskljucivo camcima.

#7 marko1983

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 02. Mar 2012 - 17:21

Malo upozorenjeza sve one koji planiraju da putuju preko agencije explorers adventure!!!!

Savetujem svimakoji zele da putuju preko ove agencije da traze odnosno da insistiraju da imtacno bude navedeno sta je obuhvaceno cenom koju placaju za ovo putovanje presvega zbog jednog krajnje okvirnog plana koji daje ova agencija.Cela grupa kojaje isla na ovo putovanje bila je u zabludi u pogledu toga sta je platila a staje agencija smatrala da je placeno.Zatim informacije koje su date ne samo meninego svim clanovima grupe u vezi cena fakultativnih izleta i cena hrane i picabile su totalno lazne , npr. receno je da nesto kosta 10 do 15 dolara najvise akostalo je po 80 dolara , pa su ljudi zbog ovakvog neprofesionalizma bili usituaciji da ostanu bez para. Vodic je posebna prica, to je covek koji nije za24 dana puta pruzio nijednu korisnu informaciju , dobro mozda jeste jednu ilidve , ali ako nekog pitate sta ima da se vidi u ovom gradu a on vam na toodgovori citiram ,, Ma nema nista ajmo negde na pice " , naravno da se iznervirate, prvo mislite pa dobroajde mozda nije mislio tako ali to se onda ponavlja iz dana u dan do krajaputovanja. Znaci ako zelite da idete preko ove agencije insistirajte da vambude sve precizirano u svaki evro podanima sta kako i gde i koliko placate i dobro se raspitajte o cenama hrane ipica, jer i to moze dosta da kosta ako je data lazna informacija, da vam se usuprotnom ne bi desilo da potrosite mnogo vise nego sto ste planirali ili josgore da ostanete bez para.

Pre nego sto samja krenuo na ovo putovanje pokusao sam da se informisem o ovoj agenciji alinisam mogao da nadjem na internetu ni jednu informaciju ili neka iskustvadrugih ljudi, zato sam ovo sada i napisao da ljudi znaju na sta da obratepaznju i sta moze da i im se desi.

Svima koji ovobudu citali i koji se budu odlucili za neko putovanje zelim srecan put !!!

#8 Walkman

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Mar 2012 - 22:04

Pogledaj porukumarko1983 @ 02. Mar 2012 - 17:21

Malo upozorenjeza sve one koji planiraju da putuju preko agencije explorers adventure!!!!
Explorers adventure...hahahah

U potpunosti se slazem.. nemojte da vas zavara fini sajt te agencije i lep program, jer koliko se ja secam sve je bilo potrebno doplatiti pa me put izasao kao Sv.Petra kajgana... moglo je nas dvoje da krene za te pare i jos da preostane. Znam da je to budzetska agencija ali i ja sam budzet-putnik i znam pouzdano da je lako sam organizovati to putovanje za mnogo manje para. Rekoh sebi s drustvom je bolje pa se zato prijavih kod njih.. bolje da sam na forumima nasao saputnike ili cak na licu mesta, mislim da me s njima izaslo oko 2800evra umesto 2000e njihove objavljene cene... u realnosti osim karte koja je oko 1000evrica gotovo uvek sve je tamo prilicno lako kad imas dolare - za sve ti je potrebno oko 600$ + hrana.. Pa ko voli nek izvoli. Ne mogu da verujem da im i dalje ide posao.

#9 marko1983

backpacker

• Član

Napisano: 03. Mar 2012 - 23:09

Pogledaj porukuWalkman @ 03. Mar 2012 - 22:04

Explorers adventure...hahahah

U potpunosti se slazem.. nemojte da vas zavara fini sajt te agencije i lep program, jer koliko se ja secam sve je bilo potrebno doplatiti pa me put izasao kao Sv.Petra kajgana... moglo je nas dvoje da krene za te pare i jos da preostane. Znam da je to budzetska agencija ali i ja sam budzet-putnik i znam pouzdano da je lako sam organizovati to putovanje za mnogo manje para. Rekoh sebi s drustvom je bolje pa se zato prijavih kod njih.. bolje da sam na forumima nasao saputnike ili cak na licu mesta, mislim da me s njima izaslo oko 2800evra umesto 2000e njihove objavljene cene... u realnosti osim karte koja je oko 1000evrica gotovo uvek sve je tamo prilicno lako kad imas dolare - za sve ti je potrebno oko 600$ + hrana.. Pa ko voli nek izvoli. Ne mogu da verujem da im i dalje ide posao.

Ide zato sto nema informacija o njima pa ljudi idu na slepo bez pravih informacija zato sam i napisao post da ljudi znaju o cemu se radi , pa i ako zele da idu preko explorersa neka se prvo dobro raspitaju i utvrde finansijski deo, da se nebi posle kajali .

#10 tonci

turista

• Član
  • Poruka:96
  • muški

Napisano: 04. Mar 2012 - 00:25

Momci,ako ste u ovom fazonu budzetskih,explorer ili avantura putovanja imate jedna online agencija iz Engleske koja ima stotinjak ovakvih programa.Sami obezbedite kartu do destinacije,a odatle vas preuzima njihov vodic,obicno se formiraju manje grupice.
Ukucajte tucantravel.com i pogledajte ponudu.Za ovu explorers adventure agenciju prvi put cujem.Ovakve programe imaju i Manga trip i Jungletribe iz Beograda,Sa Mangom su mi prijatelji bili na Tajlandu i nisu imali zamerki.
"The world is a book and those who do not travel read only the page"

#11 marko1983

backpacker

• Član

Napisano: 04. Mar 2012 - 11:20

Pogledaj porukutonci @ 04. Mar 2012 - 00:25

Momci,ako ste u ovom fazonu budzetskih,explorer ili avantura putovanja imate jedna online agencija iz Engleske koja ima stotinjak ovakvih programa.Sami obezbedite kartu do destinacije,a odatle vas preuzima njihov vodic,obicno se formiraju manje grupice.
Ukucajte tucantravel.com i pogledajte ponudu.Za ovu explorers adventure agenciju prvi put cujem.Ovakve programe imaju i Manga trip i Jungletribe iz Beograda,Sa Mangom su mi prijatelji bili na Tajlandu i nisu imali zamerki.

Hvala na informacijama, sledece putovanje najverovatnije organizujem sam , ako bas budem isao preko agencije znam da preko explorersa necu.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0