Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Atinska rivijera-apartmani

3 odgovora na temu

#1 suncica789

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 06. Jan 2012 - 17:46

Zdravo svima! ;)
Želela bih da ove godine letujem negde na Atinskoj rivijeri. To “negde” je mesto koje je dobro povezano sa aerodromom i centrom Atine, ima lepu plažu, šetalište, i poneki supermarket. Takođe, interesuje me isključivo apartmanski smeštaj. Pokušala sam da “guglujem” i pronađem neki pristojan smeštaj u Vouli, Varkizi, ali bezuspešno. Glifadu nisam uzela u obzir jer mi se ucinila previse bucna i fancy (možda grešim?), a ja glasam za mirniji odmor (red brckanja, red istorijsko-kulturoloških obilazaka : )

Ima li neko predlog kako da dodjem do apartmana u ovoj regiji? I koje mesto preporučujete za polupenzionerski odmor? :)

Svaki predlog je dobrodošao! Hvala unapred! :)

#2 jeca.........

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 28. Feb 2012 - 22:26

Ja sam letovala vec tri godine na Glifadi,plaze su ocajne u Vouli nije losa ali se placa i ulaz i lezaljka kao i Vugiarmeniju tamo je lapsa ali i skuplja plaza,Mi smo bili stalno u hotelu Sea View koji moze da rezervises preko emaila i ne moras nista da platis unapred tek na licu mesta,Spavanje nez ikakve klope je bilo 30 evra u avgustu,meni je to odgovaralao jer sam htela uglavnom da jedem giros i iskreno da i kazem nigde nisam videla da iznajmljuju apartmane zato mislim da probas ovako a od Glifade do centra Atine ti treba 45 min tramvajem,Nadam se da sam ti barem malo pomogla

#3 aquariusbg011

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 29. Feb 2012 - 03:18

Ako te zanima Glifada, moja topla preporuka je Vouliagmeni .. ususkano mesto sa jedne strane, a sa druge opet ekskluzivno .. okolo mozes da nadjes dosta restorana sa super klopom, centar grada nije daleko .. Idealno mesto za sve kategorije, kako one koji zele aktivan odmor, tako i za one koji bi vise da odmaraju ..
Sto se tice plaza, jedna se izdvoja od mnogih, a to je Astir beach ( www.astir-beach.com )imas deo za odbojku i tenis .. Starbucks i Friday's .. nema greske ..
Pitaj sta god te zanima ... ;)

Ovu poruku je izmenio aquariusbg011: 29. Feb 2012 - 03:21

#4 misajank

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 15. May 2012 - 19:41

Astir beach jeste sjajna plaza,jedino je ulaz 8 evra po osobi,sto bas nije malo,no kome to ne smeta,svaka preporuka.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0