Setite se i sami nekih razlika.. pa da ovde samo o tome diskutujemo
Razlike izmedju zapadne i istocne obale
Započeo/la: SanjaGM, 13. Dec 2011 15:02
4 odgovora na temu
Napisano: 13. Dec 2011 - 15:02
Primete li se neke sitne razlike u toploti mora (znam da zavisi sve od majke prirode...ali..), na kojoj strani je bolje biti sa malim detetom?
A i anketa ce malo reci nesto..
Napisano: 13. Dec 2011 - 15:44
Prošle godine sam sa dvoje male dece (4 i 0 god) bila na Sitoniji, u Nikitiju. Kada je reč o toploti mora ja nisam primetila neku razliku između istočne i zapadne obale. Ali iako smo obišli nekoliko plaža i na jednoj i na drugoj strani više smo uživali na zapadnoj strani. Plaža na kojoj smo najviše puta bili je Kalogria beach na kojoj smo, inače, imali prirodnu hladovinu koju je pravio jedan bor na plaži. Najveće razočarenje je plaža Karidi zbog sitnog peska koji se lepi, sve su nam stvari bile prašnjave posle boravka na toj plaži.
Takođe, moram da spomenem da je za bebe savršena plaža Lagomandra, takođe zbog prirodnog hlada.
Kad smo mi bili manje-više bilo je vetra na obe strane poluostrva.
Takođe, moram da spomenem da je za bebe savršena plaža Lagomandra, takođe zbog prirodnog hlada.
Kad smo mi bili manje-više bilo je vetra na obe strane poluostrva.
Napisano: 13. Dec 2011 - 19:12
SanjaGM @ 13. Dec 2011 - 15:02
Primete li se neke sitne razlike u toploti mora (znam da zavisi sve od majke prirode...ali..), na kojoj strani je bolje biti sa malim detetom?
A i anketa ce malo reci nesto..
Napisano: 20. Dec 2011 - 11:03
Sve je stvar ukusa. Moja deca su odusevljena Karidi plazom, pogotovo sto postoji prirodan hlad. Zapadna obala je malo pristupacnija, plaze su skoro odmah uz put, a istocna je divlja sa dosta kampova gde su i najlepse plaze. NIje retkost da moras da ides makadamom i par kilometara da bi dosao do neke plaze. U svakom slucaju ja glasam za Armenistris ili Kalamitsi.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0