Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Razlike izmedju zapadne i istocne obale

4 odgovora na temu

Anketa: Razlike izmedju zapadne i istocne obale

Po lepoti glasam za:

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.

Po mirnoci mora i manje vetra:

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.
Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#1 SanjaGM

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 13. Dec 2011 - 15:02

Primete li se neke sitne razlike u toploti mora (znam da zavisi sve od majke prirode...ali..), na kojoj strani je bolje biti sa malim detetom?

Setite se i sami nekih razlika.. pa da ovde samo o tome diskutujemo :) A i anketa ce malo reci nesto..

#2 marijamia

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:210
  • ženski

Napisano: 13. Dec 2011 - 15:44

Prošle godine sam sa dvoje male dece (4 i 0 god) bila na Sitoniji, u Nikitiju. Kada je reč o toploti mora ja nisam primetila neku razliku između istočne i zapadne obale. Ali iako smo obišli nekoliko plaža i na jednoj i na drugoj strani više smo uživali na zapadnoj strani. Plaža na kojoj smo najviše puta bili je Kalogria beach na kojoj smo, inače, imali prirodnu hladovinu koju je pravio jedan bor na plaži. Najveće razočarenje je plaža Karidi zbog sitnog peska koji se lepi, sve su nam stvari bile prašnjave posle boravka na toj plaži.
Takođe, moram da spomenem da je za bebe savršena plaža Lagomandra, takođe zbog prirodnog hlada.

Kad smo mi bili manje-više bilo je vetra na obe strane poluostrva.

#3 ruzna78

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 13. Dec 2011 - 19:12

Pogledaj porukuSanjaGM @ 13. Dec 2011 - 15:02

Primete li se neke sitne razlike u toploti mora (znam da zavisi sve od majke prirode...ali..), na kojoj strani je bolje biti sa malim detetom?

Setite se i sami nekih razlika.. pa da ovde samo o tome diskutujemo :) A i anketa ce malo reci nesto..
Prošle godine sam bila u Toroniju, početkom juna, i mogu reći da je more bilo hladnjikavo, ako ne i hladno. Pesak je krupniji pa se ne mogu praviti kule, a i nema plićaka. Ne preporučujem za decu.

#4 traminac1

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • muški

Napisano: 20. Dec 2011 - 11:03

Sve je stvar ukusa. Moja deca su odusevljena Karidi plazom, pogotovo sto postoji prirodan hlad. Zapadna obala je malo pristupacnija, plaze su skoro odmah uz put, a istocna je divlja sa dosta kampova gde su i najlepse plaze. NIje retkost da moras da ides makadamom i par kilometara da bi dosao do neke plaze. U svakom slucaju ja glasam za Armenistris ili Kalamitsi.

#5 Saphira

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 22. Jan 2012 - 10:36

Meni je Karidi plaža prljava i jedino možda interesantna za decu jer je plićak sigurno 50 metara (što odrasle koji umeju da plivaju može da nervira).

Kouviu plaža je ok, treba ove godine da nađemo Destenika i Lagomandra beach.
Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0