Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Autobuski prevoz do Soluna

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 belladonna

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • ženski

Napisano: 11. Dec 2011 - 17:04

Dragi forumasi,

putujem za Solun 30.12. ove godine. Do sada sam putovala iskljucivo avionom, ali kako mi Jatovo vreme polaska tog datuma ne odgovara, moracu autobusom i to prevoznikom Siamos tours. Od velike pomoci bi mi bila bilo kakva informacija vezana za njih, jer kao sto spomenuh prvi put cu putovati sa njima.

Unapred zahvalna na svakoj informaciji!

Pozdrav !

Bella Donna

#2 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 11. Dec 2011 - 19:53

Vec je negde pisano o prevozu za Grcku.
Evo oko Sijamosa
Redovna linija koja vozi poslednjih decenija Beograd-Solun-Atina. Ne znam sta tu treba da se kaze kada je u pitanju redovna voznja. Platiš kartu i sedneš u bus i odveze te na destinaciju. Prolazis određene granice i ujutru si negde u Solunu. To je to.
A sta si konkretno htela da pitas?
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#3 belladonna

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • ženski

Napisano: 12. Dec 2011 - 12:04

Pogledaj porukuInfoputnik @ 11. Dec 2011 - 19:53

Vec je negde pisano o prevozu za Grcku.
Evo oko Sijamosa
Redovna linija koja vozi poslednjih decenija Beograd-Solun-Atina. Ne znam sta tu treba da se kaze kada je u pitanju redovna voznja. Platiš kartu i sedneš u bus i odveze te na destinaciju. Prolazis određene granice i ujutru si negde u Solunu. To je to.
A sta si konkretno htela da pitas?

Hvala na odgovoru, ali moje pitanje nije bilo vezano za proceduru putovanja autobusom, vec za samu agenciju Siamos, to je bilo konkretno, zahvaljujem Vam se u svakom slucaju.

Pozdrav !
Bella Donna

#4 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 12. Dec 2011 - 19:27

Eto onda odgovora iznad. Bave se dugo godina prevozom ove relacije kao redovna linija. Ranije su isli 3 x nedeljno sada utorkom i petkom krecu put Gr, a vracaju se sutradan. Voze od Novog sada i nema sta puno pricati kada su redovne linije u pitanju, osim sto ti staju u Gr gde god hoces na svojoj marsruti. :)
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0