Izleti Hurghada
Napisano: 27. Apr 2010 - 14:50
Napisano: 28. Apr 2010 - 18:24
Idem ovo ljeto u Hurghadu, na žalost ne preko vaše agencije Spirit travel jer više ne lete iz Osijeka, nego iz Zagreba s Kompasom, za barem 30% više novaca, lopovi jedni
Pratim vaš forum još od lani i super ste, puno sam korisnih informacija o Hurghadi ovdje našla, ali imam sad još pitanja:
Izleti.. Svi hvalite lokalce i kako ne treba ići preko svoje agencije (osim Spirita) nego s lokalnim agencijama na kupanje i ronjenje po otocima.
Zanima me da li mi netko može preporučiti neku konkretnu agenciju da ne lutam bez veze kad dođem tamo, htjeli bi recimo u paketu uzeti Giftun, Sharm el naga, Mahmya plažu i sl, barem 2-3 "morska" izleta koji onda mogu biti i nešto jeftiniji ako se uplaćuju zajedno.
Znam za sada jedino za agenciju "Magic Lamp" u hotelu Sun and Sea, ali mi ćemo biti u Le Pachi i ne znam da li i tamo ima neka agencija. Znam isto tako da će nas salijetati sa svih strana nudeći izlete(bar je tako bilo lani u Tunisu) i da nije problem otići, samo bih voljela znati s kim i za koje novce da nas ne preveslaju kao naivne turiste.
Recimo, trenutno naša agencija Kompas nudi otok Giftun za cca 35 eura, da li je to realna cijena i koliko u prosjeku košta jedan takav izlet kod lokalaca?
Hvala svima!
Ovu poruku je izmenio lonicera: 28. Apr 2010 - 18:27
Napisano: 29. Apr 2010 - 18:36
nisam koristio usluge lokalaca, ali prosle godine je za isti izlet, preko follow me, cena bila 25 evra, pretprosle 20.
Napisano: 29. Apr 2010 - 22:32
putnik.011 @ 29. Apr 2010 - 18:36
nisam koristio usluge lokalaca, ali prosle godine je za isti izlet, preko follow me, cena bila 25 evra, pretprosle 20.
putnik, hvala, tako sam i mislila, i znam da je sve skuplje preko naših agencija (hrvatskih), zato vas i pitam za savjet.
poslala sam mail u spirit travel s upitom da li se možemo priključiti na izlete koji oni organiziraju, ali nisu ništa odgovorili. pa sam u potrazi za nekom pouzdanom agencijom u hurghadi. ove koje pronalazim na netu uglavnom imaju dosta visoke cijene, skoro kao naše.
Napisano: 29. Apr 2010 - 23:02
Napisano: 29. Apr 2010 - 23:03
Unapred zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru!!!!!
Napisano: 30. Apr 2010 - 11:41
Unapred zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru!!!!!
I mi se razmisljemo da uplatimo sada za Egipat preko wayout-a.
Imas neke podatke o hotelu ovde:
http://www.putovanja...on_Valley/opisi
Napisano: 30. Apr 2010 - 11:52
sanja.sanjica @ 30. Apr 2010 - 11:41
Imas neke podatke o hotelu ovde:
http://www.putovanja...on_Valley/opisi
Videla sam ja sve to juce i procitala sve i svasta sto se tice mog hotela,ali nekako me tesi da ce ove godine biti bolji sto se tice usluge...ne znam kakva je plaza i to me najvise interesuje...
Kad ti planiras da ides?
Napisano: 01. May 2010 - 14:18
Pročitao sam cijelu temu, kako ovdje tako i na dr forumima. Letimo za Hurgadu 08.05. i ostajemo 8 dana...znam da je to vrlo malo vremena ali jednostavno za sada je jedino tako bilo moguće.
Kako svakako želimo vidjeti Kairo i to će nam biti jedan naporan cijelonevni izlet, letit ćemo avionom iz Hurgade tako da bi stigli sve i da imamo što više vremena tamo za obilazak...
Ovdje na forumu sam našao kontakt od gdina Hosny Espitan i poslao mu mejl da nam bude vodič, ne znam da li će odgovoriti...nadam se da hoće, ako ne zovem ga preko skype-a....da li se javlja na telefon, priča li engleski i koliko dobro? pretpostavljam da priča pošto je vodič ali evo ako ima netko tko ga je već kontaktirao pa da kaže
hvala
Napisano: 02. May 2010 - 20:41
dadinjo @ 01. May 2010 - 14:18
Pročitao sam cijelu temu, kako ovdje tako i na dr forumima. Letimo za Hurgadu 08.05. i ostajemo 8 dana...znam da je to vrlo malo vremena ali jednostavno za sada je jedino tako bilo moguće.
Kako svakako želimo vidjeti Kairo i to će nam biti jedan naporan cijelonevni izlet, letit ćemo avionom iz Hurgade tako da bi stigli sve i da imamo što više vremena tamo za obilazak...
Ovdje na forumu sam našao kontakt od gdina Hosny Espitan i poslao mu mejl da nam bude vodič, ne znam da li će odgovoriti...nadam se da hoće, ako ne zovem ga preko skype-a....da li se javlja na telefon, priča li engleski i koliko dobro? pretpostavljam da priča pošto je vodič ali evo ako ima netko tko ga je već kontaktirao pa da kaže
hvala
Mi smo sa Hosnijem isli pre 2 godine u obilazak Memfisa, Sakare...... pisala sam o tome dosta, da sad opet ne pisem. Uglavnom, mi smo ga odavde zvali telefonom i rekli mu kad stizemo i okvirno se dogovorili oko svega i da cemo ga nazvati iz Kaira. E sad, ne znam da li mu je broj telefona isti i dalje, probajte. Drugi dan u Kairu smo ga nazvali i dogovorili se za sledece jutro. Engleski prica dobro i zna dosta stvari. Nama je ovo bio fantastican dan i izuzetno mi je drago da smo na taj nacin obisli neke stvari u Kairu.
Napisano: 02. May 2010 - 20:45
Da znam da si pisala, procitao sam uglavnom sve tako da ne treba ponavljati!
Napisano: 04. May 2010 - 23:48
AleksandraNis @ 29. Mar 2010 - 19:39
Ja sam uplatila Hostmark i u njegovoj relativnoj blizini su i Titanik Aquapark i Jungle AquaPark, pa smo decko i ja mislili da se taksijem dovezemo do ovih hotela, platimo ulaz i provedemo se taj dan kao decica.
Koji od ova dva hotela ima bolji akvapark?
Sinbad je malo dalje, ali ako vredi i tamo bismo isli...
U Titanic dovode nase agencije turiste na jednodnevni izlet... tako da tom logikom Titanic ima bolji aquapark.
Ljudi su bili uglavnom zadovoljni aquaparkom, ali ne i cenama pica i hrane.
Napisano: 06. May 2010 - 11:58
AleksandraNis @ 30. Mar 2010 - 23:33
A, 30 evra za poludnevni izlet je mnogo, pogotovo ako je do Titanika ili Jungle parka koji mi je jos malo pa preko puta Hostmarka (relativno preko puta
Nadam se, jer sam freak za takve stvari i isla bih 2 puta sigurno...
Ispricao mi juce vodic:nema potrebe da ides preko ijedne agencije organizovano, ne treba ti vodic i ne isplati se jer je kratak izlet. Zato uzmes bus(ima ih cesto) i ostanes koliko god zelis i ispadne ti jeftinije. A bolji je Titanic. A sto se hrane i pica tice u svakom slucaju placas! Ja cu tako a ti vidi...
Napisano: 06. May 2010 - 13:03
dadinjo @ 02. May 2010 - 20:45
Evo info ako kome zatreba.
G. Hosny ima isti broj telefona i e-mail koji su navedeni na ovom forumu...provjereno!! Na mejl mi je odgvorio a i na poziv preko Skype-a se javio. Sve smo dogovorili i čovjek se čini skroz ok.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0