Putovanja.info Forum: Izleti Hurghada - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (84 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Izleti Hurghada trazim savet

#1246 Korisnik je offline   ale orde

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 02.08.11

Napisano: 26. sep 2011 - 11:31

Stigli smo pre par dana iz Hurgade - puni utisaka. I pozitivnih i negativnih. One negativne brzo zaboravljamo.Sto se tice izleta - ja nemam pojma sta je super npr. u izletu vezanim za Kairo. Videcete piramide - to je sjajno, treba videti i za to treba ici. Sta je lose? Sve ostalo. U autobusu ste vise od 12 sati. Kairo razgledate kroz autobusko staklo, a autobus ne ide ispod 70km/h. Kad stignete do piramida, nista necete videti od saletanja dosadnih egipcana da vam prodaju neke gluposti kao suvenire. Nece vam dati da razgovarate, da posmatrate, da uzivate, da fotografisete. Da bi vodic mogao da isprica pricu, morali smo da udjemo u autobus i zatvorimo vrata. Ove godine je to tako, jer im je sada dozvoljeno da dosadjuju turistima. Mogao sam se potuci sa jednim imbecilom, jer je nasrnuo na mene.
Ko je uspeo da uziva u tome, svaka mu cast. Da budem jasan; kada bih opet imao priliku da idem - isao bih, ali kad bih rekao da je to super - bio bih ludak.
0

#1247 Korisnik je offline   rappin

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 47
  • Učlanjen: 28.07.10

Napisano: 02. okt 2011 - 18:45

Mnoge stvari na izletu u Kairo koji traje 22-23 sata su nepotrebne. Mi smo na do i od Kaira potrosili 7 sati u jednom pravcu, znaci 14 sati ukupno plus obilazak grada takodje u autobusu, sto se oduzi na 15-ak sati u autobusu koji je pun i koji ima jedva mesta da mozete i noge ubaciti kada sedite.

Nas su takodje saletali na piramidama, vukli i cimali za sorceve/majce/marame kao ludi da smo bukvalno morali da ih guramo. Turisticka policija umesto da resava te slucajeve, nudi usluge slikanja za po 20-30 funti tako da se nezna ko je gori od koga :D
0

#1248 Korisnik je offline   badenac

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 79
  • Učlanjen: 19.03.10

Napisano: 03. okt 2011 - 07:55

Pogledaj porukuale orde @ 26. sep 2011 - 11:31

Stigli smo pre par dana iz Hurgade - puni utisaka. I pozitivnih i negativnih. One negativne brzo zaboravljamo.Sto se tice izleta - ja nemam pojma sta je super npr. u izletu vezanim za Kairo. Videcete piramide - to je sjajno, treba videti i za to treba ici. Sta je lose? Sve ostalo. U autobusu ste vise od 12 sati. Kairo razgledate kroz autobusko staklo, a autobus ne ide ispod 70km/h. Kad stignete do piramida, nista necete videti od saletanja dosadnih egipcana da vam prodaju neke gluposti kao suvenire. Nece vam dati da razgovarate, da posmatrate, da uzivate, da fotografisete. Da bi vodic mogao da isprica pricu, morali smo da udjemo u autobus i zatvorimo vrata. Ove godine je to tako, jer im je sada dozvoljeno da dosadjuju turistima. Mogao sam se potuci sa jednim imbecilom, jer je nasrnuo na mene.
Ko je uspeo da uziva u tome, svaka mu cast. Da budem jasan; kada bih opet imao priliku da idem - isao bih, ali kad bih rekao da je to super - bio bih ludak.

Upravo tako.Daleko lagodniji nacin da se obidje Kairo jeste aranzman koji ukljucuje boravak u njemu-krstarenje ili kombinacija sa Hurgadom.
0

#1249 Korisnik je offline   maya78

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 28.06.11

Napisano: 15. okt 2011 - 01:44

Pogledaj porukubireli @ 22. sep 2011 - 18:34

Da ima neko sveziju preporuku za lokalnu agenciju u blizini Steigenberger al dau beach-a za izlete u blizini Hurgade(rajsko ostrvo,safari...)?

Hvala puno.
Poz

Mi bili 19.09-29.09 imas odlicnu agenciju svaka preporuka blizu Sunrise hotela prodjes Magic lamp pa naidjes do Abuasher marketa i odma do njega. Mi smo platili Rajsko ostrvo - tri zarona snorking , 2 sata na ostrvu, Safari u pustinji ceo dan sa sve vecerom soum, Ronjenje dva zarona od po 20 minuta sa sve opremom 60 dolara.
0

• (84 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com