dujaspasa @ 16. May 2012 - 16:24
Eto, tako sam ja propustila priliku da je fotografišem, a bila sam u prvom redu! Tek sam tada shvatila da je oko mene bilo 20-30 fotoreportera koji su je pratili, a svi su bili iza mene.
Ovo što vidite da je zagrlilo statuu jeste Naomi Kembel.
E, Dujo, Dujo, pojma nemaš...
Bože, kakva prilika !!! Ali ipak lepa uspomena je ostala.
... da ih zbrine.JAT-a nigde.Ostase same. Tek eto obavestenja da ce ih avion prebaciti do Beca.Prisecaju se svih znanih i neznanih prijateljstava iz Beca, prebrojavaju preostali novac, proveravaju svoje kartice.....
Ali i pored svega toga divna uspomena na Ibicu osta.
Lepo je kad se na istoj temi nađu slični ljudi i razmenjuju svoja iskustva - nema ništa lepše od toga.
I ja sam Bojko zatečena. Lepa uspomena na Ibicu sigurno osta ali nije to bila nimalo prijatna situacija.
I u redovnim okolnostima pa nisi baš 1oo % siguran da li će do kraja leta sve biti ok, a kamoli to.
pefkari @ 17. May 2012 - 00:14

Ja bih pef oba ova

Nisam hteo da vas rastužim - ali eto, dani života nose i neprijatnije činjenice, putovanja kao sastavni deo života takođe, gorke uspomene. Zato, sam pošto ipak svi verujemo i okrećemo se ljudskoj dobroti ... nek se zna da život ipak teče, život mora da caruje.
I treba eliminisati sve neprijatne stvari u životu i okrenuti se samo lepim stvarima i stvarima koje nas čine srećnim. Jer život je samo jedan i treba ga znati živeti - reprize nema.
pefkari @ 17. May 2012 - 23:52
I moja mama svaki put pada u nesvest kada vidi kako se ja pakujem
sanjica.bg @ 18. May 2012 - 09:01
Samo ti Sanjice kradi - ne ljuti se ona zbog toga !!!