Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Letovanje 2012

57 odgovora na temu

#46 beckerek

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:200
  • muški

Napisano: 29. Feb 2012 - 22:39

Sutra je već mart :klap:

#47 Dejan_BG

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 17. Mar 2012 - 12:10

Pozdrav svim forumasima,

Vec sedam godina zaredom letujemo porodicno na Sitoniji. Za mene, jedno predivno mesto, savrsena kombinacija divnih plaza i prirode. I sto je meni isto tako vazno, nema toliko guzve cak ni u avgustu. Ali, familija bi da menja...Moj osnovni problem je sto nisam uspeo da nadjem mesto na kopnu ( ne ide mi se na ostrva ), koje pruza bar delimicno ono sto pruza Sitonija na malom prostoru. Pa, ako neko ima neki predlog..bio bih zahvalan.

#48 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 17. Mar 2012 - 12:40

Mozda Parga, mada nema toliko plaza u okolini ali su sve fantasticne. A i Parga ima takav smek, predivno mesto koje po lepoti ne moze da se meri ni sa jednim mestom na Sitoniji

#49 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 17. Mar 2012 - 13:02

Znam da si napisala da ne bi na ostrvo, al' ja ti ipak preporučujem Tasos, jer ima sve što si pobrojala, dužina obale (u krug) mu je ispod 100km, a blizu je kopna i trajekt nije skup.

#50 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 17. Mar 2012 - 17:56

Jeste, Tasos je divno mesto za porodicni odmor, trajektom se stize brzo, nije skup, ostrvo je taman lepe velicine, moze da se obidje bez nekog napora a opet ima dosta plaza

#51 ballroomflick

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 04. Apr 2012 - 13:53

Tasos. Prosle godine sam malo eksperimentisao i letovao u Leptokariji, i okolnim mestima i video koliko je Tasos fenomenalan. Vise ne bih eksperimentisao, Tasos nije toliko dalje, trajekt jeftin, a ne moze se uporediti, sa recimo, Olimpijskom regijom. E, sa drugim ostrvima OK, ali su sva mnogo dalje i ispadne mnogo skuplje, pa ostane Tasos i samo Tasos.

#52 urkepz

putnik

• Član
  • Poruka:109
  • muški

Napisano: 11. Apr 2012 - 07:19

Tasos sledece godine ,a ove godine samo do Kasandre.:klap:
Vranje

#53 vekimax

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 13. Apr 2012 - 11:58

Planirano ja da sa porodicom zbog sveopste krize letujemo na Sitoniji sredinom juna ali smo dobili nagradno putovanje na ovom prelepom poluostrvu 12 dana u maju plus jos 4 dana nastavka u svojoj reziji i naravno kolima, sreci nema kraja :klap: .

#54 nele car

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 13. Apr 2012 - 12:54

16 jul leto ja i cura. U izboru su Paralija, Pefkohori ili nesto trece. Ako neko nesto zna o hotelima Paralia Inn ex Paralia Beach i Regina Mare u Paraliji i vilama studio Nana i studio Orosay u Pefkohoriju nek napise. Hvala.

Nemanja Nele

#55 beckerek

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:200
  • muški

Napisano: 13. Apr 2012 - 15:27

Pogledaj porukuvekimax @ 13. Apr 2012 - 11:58

Planirano ja da sa porodicom zbog sveopste krize letujemo na Sitoniji sredinom juna ali smo dobili nagradno putovanje na ovom prelepom poluostrvu 12 dana u maju plus jos 4 dana nastavka u svojoj reziji i naravno kolima, sreci nema kraja :klap: .

čestitamo :klap: lep provod

#56 nele car

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 09. May 2012 - 09:43

Odluceno, Paralija hotel Erato od 20 jula.

#57 Joe11

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 12. May 2012 - 22:23

vekimax,
posto idete u maju,ne bi bilo lose da napisete kakva je situacija kroz Makedoniju i Grcku na putovanju do destinacije ,zbog sveopste krize u ove dve zemlje

#58 urkepz

putnik

• Član
  • Poruka:109
  • muški

Napisano: 12. May 2012 - 23:03

Jos malo pa Septembar :dance:
Vranje

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0