Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Etno eko selo Vraneša, Zlatar

• Ne možete pisati na ovoj temi
71 odgovora na temu

#1 tftzipcat

turista

• Član
  • Poruka:53

Napisano: 18. Nov 2011 - 09:35

Da li neko ima iskustva sa ovom ponudom?
na sajtu ne izgleda loše!

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 18. Nov 2011 - 17:54
naslov

#2 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 11:06

Prosle godine sam bila u Vranesi, moje skromno misljenje je da vredi svaku paru! :klap:
Od ljubaznosti, dobre hrane, do smestaja i spa ponude! Jedini problem je bio sto mi je voda u bazenu bila hladnija, ali, buduci da smo tog vikenda suprug i ja bili jedini gosti- nije cudo da se malo pristedelo! :)
Od vlasnika, preko osoblja, svi su bili neverovatno ljubazni, sto boravak, naravno, ucini mnogo lepsim...domacin je obelezio staze koje vode do vidikovaca toliko precizno, da se ne mozete izgubiti u sumi...stalno je "pratio" da li je sve u redu....

#3 tftzipcat

turista

• Član

Napisano: 18. Nov 2011 - 11:47

ako je jedini problem bila "hladna" voda u bazenu onda nam preostaje samo jedno....
da odem i da vidim kako cemo izdrzati punih 7 dana! :)
ocemo da nas ugnjave u masazama i ostalim hedonistickim sitnicama

hvala

#4 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 11:51

Evo, bas trazim slike da na taj nacin docaram vise objekat i atmosferu! Samo malo strpljenja- puno toga ima! :)

#5 tftzipcat

turista

• Član

Napisano: 18. Nov 2011 - 12:03

Hvala al samo polako!!!
nigde se ne zurimo!

#6 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 12:15

E, onda odlicno! ;)
Da kazem da je sve na putu do sela dobro obelezeno...imaju veliki parking, heliodrom, spa-centar (bazen, saune, tapidarijum, sobe za masazu, bade-mantile, papuce, pletene patike za sobu...)....stavicu "sve pomalo", da steknete utisak kako izgleda iznutra...:)...koliko mi je poznato, osim 2 apartmana (za mladence i "sveze zaljubljene"), ostali smestaj cine bungalovi, sa po dvema dvokrevetnim sobama, predsobljem i kupatilom...savet: pre nego sto se raskomotite, ukoliko nije dovoljno zagrejano, "nagruvajte" toplotu, pa se onda raskomotite! :)... Mi smo bili u prvoj polovini decembra, uhvatilo nas je lose vreme, ali smo uzivali u totalnom miru i odmoru, prirodi i svezem vazduhu! Hteli smo da plivamo, ali, rekoh vec- voda nije bila bas dovoljno topla (a obzirom da sam 2 godine svakodnevno isla na beogradske bazene, i mogu da procenim koliko je voda topla/hladna- tog trenutka nije bila za plivanje...nije mi bazen trebao za "brckanje", vec zaista za plivanje)...suprug je isao na masazu etericnim uljima i bio je preporodjen posle toga...

Ovu poruku je izmenio pefkari: 18. Nov 2011 - 12:17

#7 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 14:08

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#8 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 14:11

Prilaz imanju

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#9 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 14:12

Za 4 dana promenilo se vreme nekoliko puta: imali smo maglu, kisu, susnezicu, sneg, suncan vedar dan, kada sam napravila gomilu divnih fotografija!

#10 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 14:28

U prizemlju najveceg objekta se nalazi recepcija i restoran u kome se moze popiti pice...ili praviti slavlje za 40-ak gostiju...na sanku stoji ova figura beloglavog supa, jer je njima staniste bas u blizini ranca...u kanjonu reke Uvac...

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#11 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 14:32

Ako mene pitas, za onog ko voli etno-fazon ovo je fenomenalno odradjeno- savrseno uklopljeno etno i starinsko sa modernim tehnologijama! :klap:
Sobe su opremljene TV-om, internet radi, pored kamina imas sibice, ako si zaboravio "sobnu obucu" cekaju te pletene patike...gomila peskira, dodatna cebad...oni se nude stalno da ti raspale vatru u kaminu, iako radijatori odlicno greju...konobari rade u nosnji...
Na spratu istog objekta se nalazi restoran u kome rucavaju gosti etno sela...divno opremljen prostor, topao (u smislu bukvalnom, a i onom "prenesenom")...gazda je nekoliko puta licno "razgorevao" vatru na sredini prostorije, da bi nam ugodjaj bio bolji! :)...

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio pefkari: 18. Nov 2011 - 15:20

#12 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 14:55

Restoran na spratu

Postavljena slika

Postavljena slika

Pita od heljde i kajgana (ne secam se sa cim jos) sa domacim kiselim mlekom...porcije ogromne, bas "domacinski"! :srce:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Pogled ka nasem bungalovu i spa-centru

Postavljena slika

Toliko sve deluje cisto, tako se vodi racuna o detaljima, da smo bili odusevljeni! :srce:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio pefkari: 18. Nov 2011 - 15:10

#13 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 15:06

Izgled bungalova...2 sobe, ne potpuno iste...buduci da su zagrejali samo nasu sobu, pre naseg dolaska, ostali delovi bungalova su bili ledeni! :o Medjutim, ubrzo posto smo poukljucivali grejanje u ostalim prostorijama, bilo je jako, jako toplo, toliko da smo u nasoj sobi, kasnije, cesto drzali otvoren prozor (a napolju je bilo bas, bas hladno!)...kupatilo se greje grejalicom i stoji na vratima kupatila upozorenje/molba da se grejalica iskljucuje kad se izlazi iz objekta...

#14 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 18. Nov 2011 - 15:10

Заиста све делује веома лепо.

#15 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2011 - 15:54

Hvala, Minja, za moj ukus je stvarno "seoska idila", da li i drugi tako dozivljavaju- ne znam! :)
Da nastavim...dok sam obavila telefonski razgovor, isteklo mi vreme za promenu jednog posta, pa cu ovde staviti nekoliko slika koje docaravaju vremenske prilike tog produzenog vikenda u decembru 2010. :)

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio pefkari: 18. Nov 2011 - 16:20