Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

"Zekin salas"

18 odgovora na temu

#16 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 26. Mar 2012 - 13:45

Jelo se svasta nesto: riblja corba, pacija supa, teleca corba...piletina na zaru, bela vesalica, kobaje, teleci ramstek, riba s povrcem....salata, predjelo, pilo se vince...e, dok smo se veselili, gledali smo kako "komsije" za susednim stolom "mlate" pitu s visnjama...ali, posto smo se "razvukli" s ruckom, dok smo dosli do dezerta, pita je nestalo! :tuga:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#17 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 26. Mar 2012 - 13:52

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#18 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3723
  • ženski

Napisano: 26. Mar 2012 - 16:33

Stvarno je simpatičan salaš! Ima li u blizini još šta za posetiti? Čitala sam o Krčedinskoj adi neke članke i gledala fotografije, deluje mi zanimljivo pa bih možda još nešto spojila sa tim kad krenem na izlet. :)

Postavljena slika

#19 pefkari

• Član
  • ženski

Napisano: 26. Mar 2012 - 17:44

Cvrle, iskreno, i mi smo imali nameru da setamo i nesto obidjemo, ali otkad smo seli za sto i poceli da jedemo i pevamo, nismo se pomerili od stola sve do mraka! :blush: Mi imamo prijatelje u blizini i osim njihovih placeva nismo nista vise obisli...ali, sigurna sam da se ima sta videti...mozda treba pitati na salasu...

Mnogo su mi slatke ove serpice-loncici i taj neki osecaj "kao kod bake u gostima", gde god da odete na salase...:)

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio pefkari: 26. Mar 2012 - 18:01

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0