123 @ 13. Jan 2012 - 23:21
Polako citam temu i necu puno gnjaviti sa pitanjima, dok ne iscitam veci deo, ali ovo me je iznenadilo. Kako nije moguc silazak kolima u mesto? Da li je bezbedno ostaviti auto preko noci na magistrali? Zar apartmani nemaju mesta za parkiranje?
Ag. Nikitas je zaista malo mesto. Ima dve "ulice" - jedna je magistrala koja ide pravo do centra pa levo (odnosno desno, zavisi odakle gledaš), a odatle ide jedna ulica prema dole do najbliže plaže. Ta ulica je pešačka zona, nije dugačka možda par stotina metara. Tu su taverne i poneki apartman. Duž magistrale su parking mesta, nemaš brige za to. Ako parkiraš na samom ulazu u mesto, do centra, do te pešačke zone, ima možda najviše 10 minuta peške. Toliko i do dve najbliže plaže i nekih 20 minuta do Mylos plaže (preko brda). Imam kući par slika što se ne mogu naći na Googleu, ako se setim, kad dođem kući, postaviću.
A da li je bezbedno - ja bih rekao bezbednije nego bilo gde u Evropi. Nisam čuo ni za jedan jedini incident tamo, jednostavno nemaju potrebe da kradu.
Našao sam jednu dobru sliku iz aviona. Obeležio sam sve - sad je valjda jasnije.
Ovu poruku je izmenio mikap: 01. Feb 2012 - 10:07
spajanje poruka