Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

LEPTOKARIA

1720 odgovora na temu

#1531 JecaN

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • muški

Napisano: 18. Jan 2012 - 21:51

Emi i mi smo imali istu dilemu, i na kraju smo odlučili da idemo u Nei Pori.Plaža je fantastična, pogotovu za decu, a budući da na more idemo isključivo zbog kupanja i sunčanja, i da najveći deo dana provodimo na plaži bilo nam je logično da se ipak odlučimo za Nei Pori. Leptokarija, nekom drugom prilikom.

#1532 emi

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 18. Jan 2012 - 23:20

Da li neko može da mi kaže kakav je ulazak u more, mislim da li ima dosta plićaka(kao na primer Stavros ili Paralia) ili odmah ide duboko? Bitno mi je jer imam dete od tri godine. Hvala

#1533 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 19. Jan 2012 - 00:21

Ulazak je postepen,normalan plicak pa ide dublje i dublje,nije kao u Stavrosu,verovatno mislis na plicak koji ide i do 20m od obale,ali mislim da bi detetu bilo ok

#1534 emi

backpacker

• Član

Napisano: 19. Jan 2012 - 11:44

@smesko

Hvala puno na informaciji!

Ovu poruku je izmenio mikap: 19. Jan 2012 - 13:34
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#1535 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 19. Jan 2012 - 17:30

Zvezdica ti oznacava da je cena prevoza i smestaja, nema dinarskog dela .....ima objasnjenje uvek obicno na kraju pasusa

Ovu poruku je izmenio eskontic: 19. Jan 2012 - 17:33

radim,na poslu sam mk

#1536 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 19. Jan 2012 - 17:35

Pogledaj porukuemi @ 18. Jan 2012 - 23:20

Da li neko može da mi kaže kakav je ulazak u more, mislim da li ima dosta plićaka(kao na primer Stavros ili Paralia) ili odmah ide duboko? Bitno mi je jer imam dete od tri godine. Hvala

Ja cu samo napomenuti da u Leptokariji znaju cesto da budu talasi....eto da znate zbog malog deteta
radim,na poslu sam mk

#1537 chuck

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 20. Jan 2012 - 14:53

Kakvi su vam utisci o vili Jorgos u Leptokariji, cena je prilično korektna. Da li se sa terasa koje su do puta (istočne) lepo vidi more? Ima li meduza u junu/julu? Hvala!

Postavljena slika

#1538 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 20. Jan 2012 - 19:01

secam se ove vile, ali samo iz prolaza,blizu vam je plaza, blizu lidl, a i do centra vam treba jako malo, ali ne smem 100% da tvrdim da se vidi more, trebalo bi posto je tako okrenuta, ali ne mogu da se setim da le prko puta neka veca vila koja bi mogla da zakloni pogled

#1539 Sladja

putnik

• Član
  • Poruka:153
  • ženski

Napisano: 21. Jan 2012 - 17:42

Meduza nema u junu i julu. Mozda neka ako zaluta. :)

#1540 ivananeda

turista

• Član
  • Poruka:57

Napisano: 21. Jan 2012 - 19:33

Pa i nije bas blizu plaza ali nije bas ni da padnes u nesvest daleka. Ali joj blizina plaze svakako nije prednost. A da je je jeftina- jste i za te pare je super

#1541 chuck

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 21. Jan 2012 - 20:43

Hvala. Ja sam bukirao Jorgos za kraj juna, prvenstveno zbog korektne cene, pa ćemo videti kako izgleda i ta Pieria. Neverovatno da je početak i kraj sezone već maltene rasprodat. Umesto trokrevetne morao sam da uzmem četvorokrevetnu jer je razlika svega 24€, a od viška prostora neće boleti glava. :cool:

#1542 kameni ns

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 22. Jan 2012 - 20:03

Pogledaj porukuemi @ 17. Jan 2012 - 20:46

Pozdrav svima na forumu. Kao novi član danima čitam vaše komentare i nikako da odlučim da li ove godine da idem u Leptokariu ili Nei Pori. U pitanju smo ja i suprug i dvoje dece. Bili smo prošle godine u Polihronu a pre toga u Stavrosu. Nismo nikad bili u ovom delu Grčke. Najveću nedoumicu mi predstavlja plaža, vidim da je lepa u Nei Poriju, ali da mesto nema sadžaja, a za plažu u Leptokariji mišljenja su podeljena pa ne znam šta da mislim. Ako je neko bio u ovim mestima značilo bi mi da ih uporedi .
Evo probacu da Vam makar malo pomognem svojim utiscima.Bili smo u oba mesta(prosle god. Nei Pori,pretprosle Leptokarija.Zavisi kolika su Vam deca?Sta ocekujete od sadrzaja?Oba mesta su lepa na svoj nacin stim da je Leptokarija urbanija od Nei Porija.U Leptokariji Vam je bitno da ste smesteni ispod pruge zbog blizine plaze.Za manju decu kao i svugde ima raznih zanimacija i u L. i u N.P.Plaza u Leptokariji je za moju porodicu bila ok,mada u periodu kad smo bili(12.8-24.8)za moj pojam malo veca guzva(mada za mog sina tinejdzera je bilo super zbog vrsnjakinja iz Poljske i Rusije),dok Vam je u Nei Poriju plaza ogromna sa dugackim plicakom i nema nikad guzve.Leptokarija ima pesacku zonu gde imate brdo prodavnica za svakog po nesto dok je N.Pori po tom pitanju mnogo oskudniji.Mi i ove godine idemo u Nei Pori(zbog blizine smestaja)pa ako mogu jos stogod pomoci....tu sam!

#1543 perlica0

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 23. Jan 2012 - 02:24

Pozdrav svima!
Mi smo prosle godine letovali u Nei Poriju i na zalost mesto je odgovaralo samo meni.:) Deci(tinejdzeri) je bilo mnogo dosadno.:tuga: Plaza je zaista mnogo lepa, pescana, siroka. I pored mogucnosti nekih sportova njima je bilo jako dosadno, jer nije ni bilo dece njihovog uzrasta(13 i 15 godina). Tako da smo cesto isli u Leptokariju, Platamon, pa cak jednog dana i u Paraliju. (Ne preporucujem.) Plaza u Leptokariji je takodje lepa, ali onaj levi deo. Mi smo se rukovodili guzvom, tamo gde je bilo mnogo ljudi tamo smo se i mi gurali.:) Takodje ima mnogo vise sadrzaja, kafica, restorana, mesta za setnju. Mislim da je Nei Pori super za porodice sa jako malom decom. Sa malo vecom decom ne znam da li je bilo koje od ovih mesta dobar izbor.:lud:

Ovu poruku je izmenio perlica0: 23. Jan 2012 - 02:29

#1544 emi

backpacker

• Član

Napisano: 24. Jan 2012 - 12:22

Pogledaj porukukameni ns @ 22. Jan 2012 - 20:03

Evo probacu da Vam makar malo pomognem svojim utiscima.Bili smo u oba mesta(prosle god. Nei Pori,pretprosle Leptokarija.Zavisi kolika su Vam deca?Sta ocekujete od sadrzaja?Oba mesta su lepa na svoj nacin stim da je Leptokarija urbanija od Nei Porija.U Leptokariji Vam je bitno da ste smesteni ispod pruge zbog blizine plaze.Za manju decu kao i svugde ima raznih zanimacija i u L. i u N.P.Plaza u Leptokariji je za moju porodicu bila ok,mada u periodu kad smo bili(12.8-24.8)za moj pojam malo veca guzva(mada za mog sina tinejdzera je bilo super zbog vrsnjakinja iz Poljske i Rusije),dok Vam je u Nei Poriju plaza ogromna sa dugackim plicakom i nema nikad guzve.Leptokarija ima pesacku zonu gde imate brdo prodavnica za svakog po nesto dok je N.Pori po tom pitanju mnogo oskudniji.Mi i ove godine idemo u Nei Pori(zbog blizine smestaja)pa ako mogu jos stogod pomoci....tu sam!

Hvala na pomoći. Nekako smo više za Leptokariju jer ima više sadržaja. Inače jedno dete ima 3 a drugo 12 godina. Svideo nam se hotel AHILION pa ćemo verovatno ići polovinom jula. Da li je dobra plaža u blizini Ahiliona? I da li je noću mirno?

#1545 ivananeda

turista

• Član
  • Poruka:57

Napisano: 24. Jan 2012 - 12:48

Dobra je plaza blizu Ahiliona i blizu je i mirno

Broj korisnika koji čitaju temu: 8

Članovi: 0, gosti: 8, skriveni članovi: 0