Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

LEPTOKARIA

1720 odgovora na temu

#1711 cicamica1

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 23. May 2012 - 23:53

Pogledaj porukuvesa @ 23. May 2012 - 22:58

U kom periodu ste bili ja idem 30 maja pa me zanima dal da ocekujem isto
Obavezno javi kakvo je vreme i kakvo je more, jel hladno. Mi idemo 13 juna.
Pozdrav :hello:

#1712 vesa

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: juče, 00:03

@cicamica1

11-og dolazim i odmah javljam za vreme i napisacu i ostale utiske a bice i slika.pozz

Ovu poruku je izmenio mikap: juče, 20:17
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#1713 balto

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1064
  • ženski

Napisano: juče, 09:15

@ vesa

Mi smo bili kasnije, od 30 augusta do 14 septembra, pre tri godine, i od tih petnaest dana ne znam da li je pet dana bilo lepo vreme.
Postavljena slika

#1714 danijel 74

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: juče, 10:09

Fifi, zamolio bi te da mi odgovoris na prethodnu poruku ako mozes? Hvala!

#1715 cicamica1

backpacker

• Član

Napisano: juče, 11:00

Pogledaj porukuvesa @ 24. May 2012 - 00:03

11-og dolazim i odmah javljam za vreme i napisacu i ostale utiske a bice i slika.pozz

Super, hvala ti.
Lepo se provedite i uzivajte!!! Postavljena slika :hladjenje:

#1716 Sladja

putnik

• Član
  • Poruka:153
  • ženski

Napisano: juče, 11:03

Ja sam pre 2 godina bila od 26.maja i na Olimpu je bilo snega, vec sam pisala o tome. Voda je bila hladna ali smo se kupali svaki dan.
Prosle godine sam bila jos ranije 2-3 dana i voda je bila mnoooogooo toplija nego prethodne godine.
Neko rece da pre 3 godine nije bilo lepo vreme krajem sezone. Ja sam 2009.godine bila u Leptokariji od 27.avgusta i posto smo skratili boravak za jedan dan, imali smo 9 nocenja. Vreme je bilo savrseno! :)

#1717 fifi2006

backpacker

• Član

Napisano: juče, 14:42

Pogledaj porukudanijel 74 @ 23. May 2012 - 19:24

Fifi< a sto mislis da je 204 bolji izbor. Mislis da je veci, ili zbog neceg drugog. Meni se cini da su isti na semi, samo sto je u 103 kupatilo na kraju do terase a u 204 odmah kad se udje pa ima mali hodnicic, pa onda soba. Hvala na informacijama za stolicu i peskire.
Jeste malo veći, a mislim da je i klima sa suprotne strane u odnosu na krevete(za to nisam 100 posto sigurna). Prijatelji su bili u 203 koja je potpuno ista kao 103 i muku su mučili sa klimom jer im je duvala u glavu, a bilo je pretoplo ako je isključena.

#1718 danijel 74

backpacker

• Član

Napisano: juče, 19:40

Au Fifi sad se bas dvoumimo. Ma klimu sam prosle godine u Navarinu ukljucivao 15-20 min dnevno (isto je duvala u glavu), i to kad izadjemo na terasu ili bar kad deca nisu u sobi, tako da to i nije toliki problem. A mislim i da su apartmani na drugom spratu inace toplije jer je iznad odmah krov (mozda gresim). Ma meni se taj na drugom svidja bas zato sto je na kraju i zbog pogleda a ovaj na prvom u sredini tako da sve terase gledaju u njega. Kakva je situacija sa suncem na terasi. Jel ''bije'' ceo dan. U navarinu smo imali super tendu na namotavanje, tako da je bilo ok. Kako vidim ovde nema nista?

#1719 cicamica1

backpacker

• Član

Napisano: juče, 23:57

Pogledaj porukudanijel 74 @ 24. May 2012 - 19:40

Au Fifi sad se bas dvoumimo. Ma klimu sam prosle godine u Navarinu ukljucivao 15-20 min dnevno (isto je duvala u glavu), i to kad izadjemo na terasu ili bar kad deca nisu u sobi, tako da to i nije toliki problem. A mislim i da su apartmani na drugom spratu inace toplije jer je iznad odmah krov (mozda gresim). Ma meni se taj na drugom svidja bas zato sto je na kraju i zbog pogleda a ovaj na prvom u sredini tako da sve terase gledaju u njega. Kakva je situacija sa suncem na terasi. Jel ''bije'' ceo dan. U navarinu smo imali super tendu na namotavanje, tako da je bilo ok. Kako vidim ovde nema nista?
To se i ja pitam za vilu, da li je po ceo dan sunce na terasi moze li se sedeti preko dana? :kafa: :hladjenje:

#1720 fifi2006

backpacker

• Član

Napisano: danas, 08:40

Iz 204 je definitivno lepši pogled. Sunce je što se terasa tiče svuda isto i to malo jeste problem pošto nema stolova i stolica unutra u studiju, pa si primoran da se sunčaš dok ručaš. Nema tendi nego samo taj beton što se vidi na slici.

#1721 cicamica1

backpacker

• Član

Napisano: danas, 11:37

Au, sreca pa je jun, pa nece biti toliko jako sunce, inace bi verovatno prokuvali kao taj rucak.... :hladjenje: :nesvest:

Broj korisnika koji čitaju temu: 6

Članovi: 0, gosti: 6, skriveni članovi: 0