Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
LEPTOKARIA
Napisano: 31. jan 2012 - 14:48
"Mama na zadatku"- mi smo prošle godine letovali u Polihronu i super smo se proveli, isli smo sa decom od 10 i 2 godine. Mesto je savršeno za odmor, malo, mirno, more je lepo,čisto ali ako želiš više sadržaja i aktivnosti toga nema puno. Nama je mir odgovarao, a pošto smo išli kolima uveče smo izlazili u Hanioti gde je življe
Opet bi išli tamo ali hoćemo da vidimo još neke delove Grčke.
Napisano: 31. jan 2012 - 18:04
Ima nekoliko tema koje govore o letovanju sa decom, tako da njih procitajte ili postavite pitanje na njima.
Odmor na Halkidikiju sa bebama i manjom decom
Letovanje na Sitoniji sa malom decom
Lefkada sa malim detetom
Zakintos sa bebama i malom decom
Gde u Grckoj letovati sa malom decom ili bebom
Svi ovi linkovi vas vode na poslednju stranicu tih tema. Naravno preporuka je da ih procitate od pocetka.
Takodje postoje i putopisi o letovanju sa decom
Porodicno letovanje na Lefkadi
Porodicno letovanje na Kefaloniji
Naravno i kroz redovne teme postoji prica o letovanju sa decom i preporuke.
Ovu poruku je izmenio mikap: 31. jan 2012 - 18:05
Napisano: 31. jan 2012 - 22:07
Napisano: 31. jan 2012 - 22:29
Takodje postoji i tema o Dafni plus, pa vam preporucujem da procitate i nju Hotel Dafni plus takodje postoji i foto tura ovog smestaja (cak mislim da ih ima vise), evo jedne od clana Katarina Loves Leptokaria Leptokarija - Dafni plus
Napisano: 31. jan 2012 - 22:39
Hvala
Ovu poruku je izmenio mikap: 01. feb 2012 - 10:00
Razlog promene: Obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 31. jan 2012 - 23:00
Nama je ovaj forum mnogo pomogao,da se prošle godine u Leptokariji osećamo,pa ne baš kao kod kuće,ali kao da smo već davno bili i da nam je mesto već poznato. I veliko hvala Mikap ...
Elem,da dodam i ja par naših prošlogodišnjih utisaka,možda nekom pomogne.Leptokarija je lepo mestašce ,i za roditelje sa malom decom može biti sasvim lepo i opuštajuće kao nama ,osim ako nisu previše zahtevna.Ima dosta igrališta ,tako da se za svaki dan može odabrati neko drugo,čisto da i deca promene mesta. Fina je za šetnju,laganim hodom ,svaki dan može da se vidi nešto novo. Cene nekih stvari su nešto veće nego kod nas,dok ima stvari koji su jeftinije ili iste,pri tome ne mislim samo na Lidl. I nije tolika razlika u ukusima hrane u odnosu na nas,bar se nama tako činilo, ono što smo probali. Ljudi su prijatni,i uopšte je fina i opuštena atmosfera tamo bila.Ni na plažu nismo imali posebnih pritužbi,generalno,osim kulture pojedinih što ne paze na smeće iza sebe,ali to je do turista.
Naš maleni je se često seti i voleo bi da opet odemo. Vrlo rado,ali videćemo još,zbog sveukupne situacija šta ćemo ove godine.....
Pozdrav
Napisano: 08. feb 2012 - 13:04
Da li je neko bio u vili Tomas? Molim vas za komentare. Uplatili smo za 14.6. tamo pa me zanimaju utisci ukoliko je neko vec bio tamo.
Hvala.

Citiraj
Odgovori na ovo