Putovanja.info Forum: LEPTOKARIA - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (105 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

LEPTOKARIA

#1561 Korisnik je offline   emi

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 8
  • Učlanjen: 17.01.12

Napisano: 31. jan 2012 - 14:48

Hvala svima na pomoći! Mi smo izabrali Leptokariju za ovo leto, i to vilu Ahilion. Ovaj forum mi je i prošle godine puno pomogao.

"Mama na zadatku"- mi smo prošle godine letovali u Polihronu i super smo se proveli, isli smo sa decom od 10 i 2 godine. Mesto je savršeno za odmor, malo, mirno, more je lepo,čisto ali ako želiš više sadržaja i aktivnosti toga nema puno. Nama je mir odgovarao, a pošto smo išli kolima uveče smo izlazili u Hanioti gde je življe
Opet bi išli tamo ali hoćemo da vidimo još neke delove Grčke.
0

#1562 Korisnik je offline   mikap

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 3683
  • Učlanjen: 07.09.07

Napisano: 31. jan 2012 - 18:04

@mama na zadatku

Ima nekoliko tema koje govore o letovanju sa decom, tako da njih procitajte ili postavite pitanje na njima.

Odmor na Halkidikiju sa bebama i manjom decom

Letovanje na Sitoniji sa malom decom

Lefkada sa malim detetom

Zakintos sa bebama i malom decom

Gde u Grckoj letovati sa malom decom ili bebom

Svi ovi linkovi vas vode na poslednju stranicu tih tema. Naravno preporuka je da ih procitate od pocetka.

Takodje postoje i putopisi o letovanju sa decom

Porodicno letovanje na Lefkadi

Porodicno letovanje na Kefaloniji

Naravno i kroz redovne teme postoji prica o letovanju sa decom i preporuke.

Ovu poruku je izmenio mikap: 31. jan 2012 - 18:05

0

#1563 Korisnik je offline   walik3

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 31.01.12

Napisano: 31. jan 2012 - 22:07

Da li neko moze da mi prenese svoje utiske iz Leptokarie..posebno me interesuje Dafni plus..i barovi,diskoteke kako je sto se tice toga?Postavljena slika
0

#1564 Korisnik je offline   mikap

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 3683
  • Učlanjen: 07.09.07

Napisano: 31. jan 2012 - 22:29

Procitajte celu ovu temu, jeste velika, ali ima vremena do letovanja. Dobicete odgovore na vecinu stvari koja vas zanima :)

Takodje postoji i tema o Dafni plus, pa vam preporucujem da procitate i nju Hotel Dafni plus takodje postoji i foto tura ovog smestaja (cak mislim da ih ima vise), evo jedne od clana Katarina Loves Leptokaria Leptokarija - Dafni plus

:)
1

#1565 Korisnik je offline   walik3

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 31.01.12

Napisano: 31. jan 2012 - 22:39

@mikap

Hvala Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio mikap: 01. feb 2012 - 10:00
Razlog promene: Obrisan citat, direktan odgovor na post

0

#1566 Korisnik je offline   Nannna

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 18
  • Učlanjen: 29.01.11

Napisano: 31. jan 2012 - 23:00

Hvala svima na informacijama !

Nama je ovaj forum mnogo pomogao,da se prošle godine u Leptokariji osećamo,pa ne baš kao kod kuće,ali kao da smo već davno bili i da nam je mesto već poznato. I veliko hvala Mikap ...:hello:
Elem,da dodam i ja par naših prošlogodišnjih utisaka,možda nekom pomogne.Leptokarija je lepo mestašce ,i za roditelje sa malom decom može biti sasvim lepo i opuštajuće kao nama ,osim ako nisu previše zahtevna.Ima dosta igrališta ,tako da se za svaki dan može odabrati neko drugo,čisto da i deca promene mesta. Fina je za šetnju,laganim hodom ,svaki dan može da se vidi nešto novo. Cene nekih stvari su nešto veće nego kod nas,dok ima stvari koji su jeftinije ili iste,pri tome ne mislim samo na Lidl. I nije tolika razlika u ukusima hrane u odnosu na nas,bar se nama tako činilo, ono što smo probali. Ljudi su prijatni,i uopšte je fina i opuštena atmosfera tamo bila.Ni na plažu nismo imali posebnih pritužbi,generalno,osim kulture pojedinih što ne paze na smeće iza sebe,ali to je do turista.
Naš maleni je se često seti i voleo bi da opet odemo. Vrlo rado,ali videćemo još,zbog sveukupne situacija šta ćemo ove godine.....
Pozdrav Postavljena slika
0

#1567 Korisnik je offline   sanyam

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 08.02.12

Napisano: 08. feb 2012 - 13:04

Pozdrav svim ljubiteljima Leptokarije.

Da li je neko bio u vili Tomas? Molim vas za komentare. Uplatili smo za 14.6. tamo pa me zanimaju utisci ukoliko je neko vec bio tamo.
Hvala.
0

• (105 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com