sm.billie @ 09. Apr 2012 - 19:23
Inace, bila sam na Kritu pre dve godine, obisla sve top plaze na zapadu, i evo, kao sto vidis, nije mi dosta. Kad jednom odes na Krit, uvek mu se vracas.
Da, jasan mi je osecaj. Mi smo prosle godine obisli (letimicno) taj zapadni deo Krita i ove smo nekako hteli na Rodos pa nas oladila cena trajekta.
Bilo je razno-raznih varijanti ali sam ja poslusao lepsu (pametniju) polovinu i prihvatio njenu sugestiju da "nismo bili na istocnom delu Krita".
Logicno, jednostavno i nadasve pametno objasnjenje za ovo nase opredelenje.
Agii Apostoli ti je miran ko bubica. Taj deo gde je pomenut kompleks apartmana je pogotovo izdvojen i nema ni terorijske sanse da cujete saobracaj.
Pogledaj sajt ili "google.maps". Videces da do tih apartmana imas nekih 500m od glavne ulice "starog puta" i jos moras da skrenes desno u tu ulicicu, evo sad cu proveriti na mapi.....
"Nikou Kazantsaki" valjda se tako zove ulica i vidim da ima prilaz i od crkve ali ti ne bi savetovao.
Najbolje je ovom ulicom pored Lidla ("Nearchuo") i onda na prvoj raskrsnici desno.
Setali smo jedno vece tuda, videces koliko je vila prazno i u mraku.
P.S.
Obrati paznju na ovaj park u blizini i imas 4 prelepe plaze sa "tri prstena" kao poluostrvca. Vidi slike na ovoj temi...