Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Ja turista...

• Ne možete pisati na ovoj temi
17 odgovora na temu

#16 CakumPakumVakum

turista

• Član
  • Poruka:51
  • muški

Napisano: 14. Oct 2011 - 14:48

E ovako...
To sto sam naveo kao zabludu broj 1... Video sam u dve teme kako je neko naveo da je imao los tretman u odredjenom smestaju zato sto je iz Srbije, kako nas ne vole i sl. Nije bitno sad da vadim citate i sl, jer nije poenta da upiremo prstom jedni u druge, vec da pomognemo sto vise mozemo upravo zamenom svojih iskustava. I svi mi koji smo cak i jednom bili manje-vise znamo sta ocekujemo, ali ako neko ide prvi put i procita kako ce mu uraditi rektalni pregled na ulasku u hotel zato sto je iz Srbije, hmm... sigurno nece biti srecan :lol:

Sto se tice treceg dela, takodje procitah kako je neko ocrnio jedan hotel zato sto nema Domestos i Feri u sobi ?! Mislm da ljudi pri rezervaciji jednostavno ne citaju opis sto daju agencije i ocekuju kule i gradove, pa kada to nije tako, udri sto crnje po hotelu. Naravno, ima kvalitet za male pare, ali ima i supa za velike pare... Opet kazem sve je to individualno iskustvo, a ja sam ovim tekstom navodio iskljucivo moja, jer prvi ne volim ono "pricao mi drugar da mu je od sestrinog muza tecin komsija pricao kako je..."
Takodje procitah kako je neko ocrnio smestaj zato sto se gazda ljutio jer je "turista" razbio par casa, pikslu, stolicu i sl...

Svi smo ovde da razmenjujemo licna iskustva, ali mislim da ipak treba biti realan i u nekim stvarima ne preterivati, pogotovu ako je vasa krivica sto vam je propao odmor. (ne mislim na nikog konkretno nego globalno)

I Ton_majstor, svaka cast za tekst :klap:

#17 100car

putnik

• Član
  • Poruka:166
  • muški

Napisano: 23. Jan 2012 - 20:03

,,Штавише, имамо преко њих језиво јефтин смештај у неким "паралијама/певкохоријима/катеринијима/лефкадама" или слично, али не искушавамо срећу, до даљњег,,.
Тон мајсторе текст ти је мајсторски само Лефкада никако не иде у исти кош са осталим набројаним местима,веруј ми :cool:

#18 elladitsa

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 01. Feb 2012 - 00:43

Kupovina nekretnine nasim strancima u Grckoj je moguca, cak je i papirologija i procedura smanjena. Ono jedino na sta treba obratiti paznju je da li odredjeni plac ima dozvolu za gradnju. Tj. svaka parcela izvan urbanistickog dela naselja (a ti planovi nisu menjani odaaaaaavno) , ako je manja od 40 ari se tretira kao poljoprivredno dobro. Ljudi koji prave kuce izvan urbanistickog dela...a ima ih mnogi, to je hit u Gr, prave kucama na placevima od 40 ari>

nemam potpis

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0