Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Korisno letovanje-molim pomoc!

2 odgovora na temu

#1 valentina123

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 25. Sep 2011 - 07:25

Pozdrav svima!
Htela bih sledece godine da letujem u Italiji, negde kad nije suvise vruce, nisu guzve a ipak moze da se kupa u moru... Da li mozete da mi posavetujete mesec?
Takodje trazim savet u odabiru mesta: Htela bih da to bude neko manje mesto na zapadnoj obali Italije gde se moze iznajmiti stan u vili, u blizini plaze, da u tom mestu postoje kafici, butici, nesto zanimljivo, nikakav nocni zivot nas ne interesuje, a takodje da se iz tog mesta moze putovati autobusom ili vozom u Firencu, koju bih volela vise puta da posecujem, narocito galeriju Ufici...
Ako ima mogucnosti, dajte i jos neke predloge mesta za posecivanje koja ne bi bila daleko od naseg boravista na moru...
Ja sam mislila na neko mesto kao Forte del Marme, a ako vi imate jos neke predloge, bila bih vam zahvalna...

#2 GOTAM

backpacker

• Član
  • Poruka:31

Napisano: 25. Sep 2011 - 09:15

Predlog za izlet u Lucca, po karti bih rekla da je blizu vaše destinacije.

#3 Kalemegdan

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 28. Feb 2012 - 20:18

Mozes da ides u Marina di Massa..Pansione Alberta via Parina 49,br mobilnog>0039/058/540245..blizu plaze,nocenje sa doruckom je 20 eura a mozda i vecerom..to sam prosle godine nasla u italijanskim oglasima preko neta..trebalo mi je za sestru koja zivi u itliji..malo je starija pa nema komp a ne zanima je internet...zovite pitajte..rezervisite...solidan smestaj je u pitanju.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0