U Madridu smo bili 6 dana, od okoline smo posetili Toledo. Vreme nas je baš poslužilo, bilo je nekih 13-14 C u toku dana. Mislim da je i januar odlično doba da se poseti Španija, manje su gužve, a i u toku su sniženja
Madrid i okolina - putopis
Napisano: 31. Jan 2012 - 15:54
U Madridu smo bili 6 dana, od okoline smo posetili Toledo. Vreme nas je baš poslužilo, bilo je nekih 13-14 C u toku dana. Mislim da je i januar odlično doba da se poseti Španija, manje su gužve, a i u toku su sniženja
Napisano: 01. Feb 2012 - 00:58
Potpuno si u pravu,slazem se.Super sto si ove info podelila sa nama.Jeste najkonfornije kada te agencija spakuje ali to i kosta.Ako cekamo da sakupimo novac za agenciju mozda odredjenu destinaciju i ne vidimo.Ovako ce se pre otputovati.
Mi smo se sad organizovali i kupili avio karte za Madrid i rezervisali smestaj u sopstvenoj reziji.Kada samvideo koliko bi nas kostalo preko agencije ispada da cemo ovako proci nesto vise od pola cene koju bi dali agenciji i mozda bi morali da odloziimo sve to zbog finansija jer je posle toga vrlo brzo i letovanje na redu.Samo covek jednom da krene u sopstvenoj reziji i posle ide lakse.Aja se drzim foruma i gesla da ako ja ne znam,znam ko zna(forumashi)i da nije sramota ne znati nego je sramota ne pitati
Veliki pozdrav
Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Feb 2012 - 13:43
Napisano: 01. Feb 2012 - 11:06
Busevi kreću sa podzemne stanice Plaza Elliptica na jugu grada, do koje vozi metro broj 6. Idu na svakih punih pola sata (9.00 i 9.30, itd, tako i iz Toleda), sa perona 7 na -1-vom nivou. Povratna karta je oko 9€; postoji automat pored perona, i šalter na -3-ćem nivou. Navodno, postoje busevi autoputem (oko 50 min.) i preko Inđije i Stare Pazove
Kad stignete u Toledo, toplo preporučujem da uhvatite gradski bus do starog grada, koji je na vrh brda, jer je uspon da se rikne. Karta je, mislim, 1,40€. Postoji stajalište blizu stanice, kod mosta (to je iza ovog drveta desno na slici), trebaju vam busevi koji voze do trga Zokodover (piše na tabli na stajalištu koji su). Ako pak volite planinarenje, najkraći put je pravo kroz garažu (to je ovo veliko bež što se tad još zidalo), odakle do vrha vode pokretne stepenice.
Ovu poruku je izmenio makičak: 01. Feb 2012 - 11:08
Napisano: 01. Feb 2012 - 11:09
beogradjanin @ 01. Feb 2012 - 01:13
Mi smo se sad organizovali i kupili avio karte za Madrid i rezervisali smestaj u sopstvenoj reziji.Kada samvideo koliko bi nas kostalo preko agencije ispada da cemo ovako proci nesto vise od pola cene koju bi dali agenciji i mozda bi morali da odloziimo sve to zbog finansija jer je posle toga vrlo brzo i letovanje na redu.Samo covek jednom da krene u sopstvenoj reziji i posle ide lakse.Aja se drzim foruma i gesla da ako ja ne znam,znam ko zna(forumashi)i da nije sramota ne znati nego je sramota ne pitati
Veliki pozdrav
Pa to je sjajno. Opet savetujem vodic iz edicije TOP 10, u ovom slucaju Madrid, naravno http://www.delfi.rs/..._10_madrid.html
Opet preporucujem kupovinu on-line karata za atrakcije. Danas je takvo vreme tako da verujem da sve atrakcije na svetu imaju takvu uslugu. Obavezno se javiete kako ste prosli, i ako budete zadovoljni smestajem, ne zaboravite da uzmete kontakt, jer sam jako zainteresovana i za ovo putovanje, takodje u sopstvenoj reziji! Vidimo se uskoro na drugoj temi-Madrid!
Ovu poruku je izmenio mikap: 01. Feb 2012 - 14:28
premesteno iz drugog podforuma
Napisano: 02. Feb 2012 - 00:35
makičak @ 01. Feb 2012 - 11:06
Kad stignete u Toledo, toplo preporučujem da uhvatite gradski bus do starog grada, koji je na vrh brda, jer je uspon da se rikne. Karta je, mislim, 1,40€. Postoji stajalište blizu stanice, kod mosta (to je iza ovog drveta desno na slici), trebaju vam busevi koji voze do trga Zokodover (piše na tabli na stajalištu koji su). Ako pak volite planinarenje, najkraći put je pravo kroz garažu (to je ovo veliko bež što se tad još zidalo), odakle do vrha vode pokretne stepenice.
Lavli dzabli sto bi rekao Del boj.Bas ti hvala.Sad cemo supruga i ja sve to da razmotrimo.Mozda cemo busom a mozda i onim vozom koji je skuplji a stize za 30-ak minuta.Mada ako smo sigurni da cemo busom stici za nekih 50-ak minuta onda bi isli njime i ustedeli na kartama.Za ono planinarenje nisam bas siguran tako da cemo opusteno busicem za 1,4E po tvojoj navigaciji.Ne zelim da riknjavamo.
Ovu poruku je izmenio ljerka: 02. Feb 2012 - 06:17
skracen citat
Napisano: 02. Feb 2012 - 00:41
Helena01 @ 01. Feb 2012 - 11:09
Ovu poruku je izmenio ljerka: 02. Feb 2012 - 06:13
skracen citat
Napisano: 06. Feb 2012 - 00:00
Posle nekih nedelju dana od rezervacije hotel je bio rasprodat ako to nesto znaci.Mislim da ce biti u redu a izvestaj cu svakako podneti po povratku.
Nadam se da nisam udavio
Napisano: 06. Feb 2012 - 12:37
Napisano: 06. Feb 2012 - 23:23
Sledeci put cemo malo da se okurazimo pa da probamo neki lep i ne skup hoStel kao sto nam je predlozeno.
Napisano: 07. Feb 2012 - 16:21
Evo i mi smo stavili MFT iz Madrida, i trg Santa Ana je igrom slučaja prva slika.
Napisano: 07. Feb 2012 - 22:55
Bice nam super sigurno,ma bice nam
Napisano: 19. Feb 2012 - 22:17
evo mi 23.02 putujemo za madrid. idemo individualno lufthansa 150 evrica po osobi preko minhena
Napisano: 25. Feb 2012 - 01:05
Hvala ti.Pozzzz
Napisano: 11. Mar 2012 - 18:38
A koji je hostel u pitanju? Mi sad bas trazimo smestaj pa me zanima i ova varijanta...
Ovu poruku je izmenio DraganV: 12. Mar 2012 - 08:43
skracen citat
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0