Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Triton Empire Inn 2*

• Ne možete pisati na ovoj temi
Bez odgovora na temi

#1 viajera

backpacker

• Član
  • Poruka:37

Napisano: 21. Sep 2011 - 09:10

Vec postoji tema o hotelu Triton Emprire i tamo se vec pomalo pisalo o Inn hotelu. Medjutim, s obzirom da je sada forum organizovan prema kategorizaciji hotela, smatram da ovaj hotel zasluzuje posebnu temu zato sto je zaista odlican, pogotovo u smislu odnosa cena-kvalitet i potpuno razbija predrasude koje se cesto ovde susrecu da u Egipat nije preporucljivo boraviti u hotelima koji imaju manje od 4*.

Znam da ima ljudi koji su cak i boravili u hotelu Triton Empire 3*, ali nisu ni znali da postoji Inn hotel. Zato mislim da je on pomalo nepravedno zapostavljen, pa hajde da pisemo svoje utiske o tom hotelu.

Ono sto bih ja izdvojila kao veliku prednost je cinjenica da se gosti ovog hotela hrane u hotelu Triton Empire 3*, a koriste sve sadrzaje hotela Triton Beach 4*, tako da se za male pare dobija usluga na visem nivou nego sto bi se ocekivalo na osnovu broja zvezdica.:)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0