Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Pozdrav iz Grcke

5 odgovora na temu

#1 AnaMarija77

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 13. Jul 2007 - 09:55

U Grckoj sam vec tri dana i vidite da mislim na vas. Moram priznati da je ovo jedini forum kome se vracam i kada sam vec dobila informacije koje me zanimaju. Bas imam osecaj da smo se na cudan nacin zblizili.
Stigla sam avionom u Atinu, sve je proslo lepo.Letela sam Olimpikom. Na granici nikakvih problema nisam imala. Atinjani su sagradili metro za Olimpijske igre, znaci potpuno nov i lak za korsicenje ako govorite grcki ili engleski.
Pre dve veceri smo bili u Fridays, vrlo zanimljiv ambijent sa opustenom atmosferom i jos boljom hranom.
Sinoc sam gledala snimak otvaranja Olimpijskih igara u Grckoj i bila sam vise nego odusevljenja. Ako ga niste gledali, obavezno ga pogledajte.
Sad vam sada onako bez reda pisem sve sto mi pada na pamet.
Cipele su neverovatno skupe u prodavnicama! Obavezno kupite sve sto vam treba od obuce u Srbiji.
U ponedeljak idemo na krstarenje, koje ce, izgleda biti pravi dozivljaj i nije skupo previse.
Kasnije idemo na Peloponez....

#2 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 13. Jul 2007 - 11:03

Pogledaj porukuAnaMarija77 @ 13. 07. 2007 - 09:59

U Grckoj sam vec tri dana i vidite da mislim na vas.

Lepo što si se javila :)
Lepo se provedi i slikaj što više!

Ako možete, idite do rta Sunion popodne, da uhvatite zalazak Sunca...

Blago vama, ja bih sada baš da sam tamo!!!

#3 krca

putnik

• Član
  • Poruka:164
  • muški

Napisano: 15. Jul 2007 - 01:01

Pozdrav Anamarija, dobar provod i postavi slike kada se vratis. :D

Ovu poruku je izmenio krca: 15. Jul 2007 - 01:01

#4 milenaidaki

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2623
  • ženski

Napisano: 19. Jul 2007 - 10:24

Hvala AnaMarija 77 što nam pišeš, na divnom si mestu i lepo se provedi. :rolleyes:

#5 AnaMarija77

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 19. Jul 2007 - 16:49

pozdrav svima ponovo.evo danas smo se vratili sa krsarenja.bilo je fenomenalno! isli smo na poros i speces. brod bas lepo izgleda, veliki je,kabine su komotne, kupatilo sa tus kabinom. veoma ljubazno osoblje, hrana super i veoma pristupacne cene za evropsku uniju.uvece radi bar u disko fazonu.upoznali smo i steliosa, vlasnika easycruise i easyjet. tri dana na brodu bez hrane su 115 evra po osobi. na porosu sam upoznala jednu porodicu iz srbije. dosli su jahtom na ostrvo.ja sam bila jedina srpkinja na brodu, svi pstali su bili amerikanciji, englezi, francuzi....na porosu ima fenomenalno anticko pozoriste, koje sam isla da vidim.pitajte sta vas interesuje i mnogo vas pozdravljam!

#6 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 19. Jul 2007 - 17:07

Slikaj sve!!!!!!!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0