Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Preporučite nam mesto i smeštaj

8 odgovora na temu

#1 slolid05

turista

• Član
  • Poruka:63

Napisano: 12. Sep 2011 - 20:39

Vecina nas se vratila sa letovanja, vecina nas je jos uvek pod pozitivnim utiscima sa ovogodisnjeg letovanja, jos ko je bio u Grckoj utisak je jos bolji. Sada treba rasmisljati o narednom letovanju. Posto volimo da menjamo destinacije (2010.- Stavros, 2011. - Pefkohori), nadamo se da ce 2012. biti Tasos. Mi smo troclana porodica (mama, tata i dvogodisnjak). Nikada nismo bili na Tasosu pa nam iz tog razloga treba svaki dobronamerni savet. Nemamo ni jedno mesto kao favorit, tako da nam i za to trba pomoc. Neki nasi kriteriju mi su sledeci:
- pescana plaza,
- do 200m udaljenost soba-plaza,
- parking za auto pored vile,
- uredan,cist,pristojan smestaj sa kuhinjom i terasom,
- blizina centra,
- itd.

Nadam se da kriterijumi nisu strogi i da cete nam pomoci. Prihvatamo i varijante da direktno kontaktiramo vlasnike vila, moze i predlog agencija. Verovatno vreme odlaska bi bilo u drugoj polovini avgusta.

Unapred zahvalni!

Ovu poruku je izmenio slolid05: 12. Sep 2011 - 20:47

#2 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 12. Sep 2011 - 23:18

Slolid05, evo, da pokusam malo da pomognem: od pescanih plaza, uz koje imas smestaj, u obzir dolaze Pachis, Tripiti, Golden beach, Potos (ukoliko zelite da imate gde da setate uvece, da ne palite auto, a da koristite plazu na kraju mesta, gde nema guzve)...

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 13. Mar 2012 - 22:09

#3 maryyy

turista

• Član
  • Poruka:71
  • ženski

Napisano: 14. Sep 2011 - 23:45

Koliko znam većina ide u Potos i Limenariju jer su tamo plaže lepše i bliže. Mi smo išli u Limenas sticajem okolnosti, ali se nismo pokajali jer su kako nam rekoše prva dva mesta mnogo mnogo mala, a mi ipak volimo da prošetamo, izadjemo i budemo u malo većem mestu.

U Limenasu udaljenost od 200m malo teže, tako da ćete verovatno i zbog toga ići u druga dva. Inače, vila u kojoj smo bili je stvarno super super sredjena (Versa).

Postavljena slika

www.reaching-english.com

#4 sukisa

turista

• Član
  • Poruka:90
  • ženski

Napisano: 15. Sep 2011 - 16:16

Mozete ici uSkala Potamiu. Gradska plaza je deo Golden beacha. Mesto je malo i nista nije mnogo udaljeno. Samo u jednom delu Skala Potamie ima uspon. Plicak, plicak i pesak. Mesto kao stvoreno za decu. Postoji i luna park. Pozz

#5 nazis

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:439
  • ženski

Napisano: 15. Sep 2011 - 18:32

Pozdrav slolid05 ! Samo da dodam svoje misljenje! Mislim da sve sto su devojke gore navele apsolutno dolazi u obzir sem Limenarije koja ima izrazito losu plazu i prljavu vodu. Tako da sve sem Limenarije! Po meni Potos je ok kao i Skala Potamia.

Pozdrav!

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 13. Mar 2012 - 22:06
nedozvoljeno linkovanje

#6 jelenabata

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1407
  • nije upisan

Napisano: 20. Sep 2011 - 16:35

Pogledaj porukuslolid05 @ 12. Sep 2011 - 20:39

Vecina nas se vratila sa letovanja, vecina nas je jos uvek pod pozitivnim utiscima sa ovogodisnjeg letovanja, jos ko je bio u Grckoj utisak je jos bolji. Sada treba rasmisljati o narednom letovanju. Posto volimo da menjamo destinacije (2010.- Stavros, 2011. - Pefkohori), nadamo se da ce 2012. biti Tasos. Mi smo troclana porodica (mama, tata i dvogodisnjak). Nikada nismo bili na Tasosu pa nam iz tog razloga treba svaki dobronamerni savet. Nemamo ni jedno mesto kao favorit, tako da nam i za to trba pomoc. Neki nasi kriteriju mi su sledeci:
- pescana plaza,
- do 200m udaljenost soba-plaza,
- parking za auto pored vile,
- uredan,cist,pristojan smestaj sa kuhinjom i terasom,
- blizina centra,
- itd.

Nadam se da kriterijumi nisu strogi i da cete nam pomoci. Prihvatamo i varijante da direktno kontaktiramo vlasnike vila, moze i predlog agencija. Verovatno vreme odlaska bi bilo u drugoj polovini avgusta.

Unapred zahvalni!

Najbolje od svega bi bilo Atspas beach (preko Nikane - zbog mališana), zatim Potos - zbog svih, pa Limenaria, ali samo ako ste sa autom,

#7 geobiro

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 24. Nov 2011 - 21:29

Sta mislite o Skali Maries?

#8 jelenabata

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1407
  • nije upisan

Napisano: 06. Dec 2011 - 17:16