Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Kusadasi, Centar Ili Predgradje

• Ne možete pisati na ovoj temi
29 odgovora na temu

#16 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 01:05

Ja sam bila prvi put u hotelu West koji je na nenormalnoj uzbrdici i ne bih ga nikako preporučila. Posle sam dva puta bila u hotelu na Ladies beach-u, i evo četvrti put sam izabrala hotel na Ladies beach-u. :P :zaljubiska:

#17 mariyuca

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3738
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 10:09

Pogledaj porukuAlejandra @ 28. 07. 2008 - 01:05

Ja sam bila prvi put u hotelu West koji je na nenormalnoj uzbrdici i ne bih ga nikako preporučila. Posle sam dva puta bila u hotelu na Ladies beach-u, i evo četvrti put sam izabrala hotel na Ladies beach-u. :P :zaljubiska:
ih bre, pa promeni malo
meni je centar super, sve ti je tamo, osetis te ljude, atmosferu grada

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)
mft:Parga i izleti, Drevni Efes
moj putopis: Kuşadası

#18 vis

putnik

• Član
  • Poruka:182
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 10:13

Pogledaj porukuolga @ 10. 07. 2005 - 13:41

Imam 33 god, pocetkom avgusta ide vece drustvo u Kusadasi (osmoro, nisu svi parovi, ali su svi novajlije u ovom gradu), pa najlepse molim "kusadaslije" za odgovor na nekoliko pitanja.

- Da li je moguce malo i odspavati (itd) nocu u hotelu u centru, zbog buke?
- U centru smo pronasli tri hotela, Abem, Santur i Ege Zorlu. Koji je bolji, ukoliko neko zna? Dobro bi dosla i preporuka za neki cetvrti.
- Takodje preporuka za restorane...
- Kao i cene za izlete - Efes, Milet, Troja
Hvala!

Zavisi sta volite.Meni je ovo drugi put dd uzimam hotel u centru i opet je izbor pao na Abem.Niko se ni iz drugih hotela nije zalio na buku.Skoro svi hoteli koje rade nase agencije su su u srpskoj ulici i nisu uopste na mestu gde se nalaze barovi,restorani..Nema buke.Jedino smo mi iz Abema mogli da dozivimo buku sredom i petkom kada je su pamucna i zelena pijaca posto se taj bazar odrzava bas ispred hotela.Medjutim ni to nije nista strasno.Spavas kao top posto se premoris od celodnevnih ativnosti.
Ako uzmes hotel na Ladiesu,a volis nocni zivot,GRESKA.Dolmusi idu do 24h a posle ces morati da hvatas taxi.Mozes da prodjes dobro,moze da te odere da vise ne pozelis da odes u provod.Moja preporuka je hotel u centru posto odatle mozes da hvatas dolmuse za bilo koju plazu,uvek si u centru desavanja,sve ti je blizu,za izlaske ne brines...

Ako vise volis mir,bez nocnog zivota,onda uzmi hotel na plazi.

#19 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 11:36

Mi smo bili pre par godina u Omeru,to je nekih 3 km od grada,i bili smo odusevljeni lokacijom.Sad se vise ne secam kako se zove ta plaza na kojoj je hotel,ali vazno je da ti je sve blizu,pa cak i ako treba da uzmes taxi posle ponoci nista strasno.

#20 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 11:37

Pogledaj porukumariyuca @ 28. 07. 2008 - 10:09

ih bre, pa promeni malo
meni je centar super, sve ti je tamo, osetis te ljude, atmosferu grada

Meni je dovoljno i do 24h da sam u centru, a posle ako hocu jos malo da prosetam ili da spavam malo na lazy bag-u :P :zaljubiska: ima dosta lokala na Ladies-u, a u blizni je i Cuba Beach Club i Miracle.

#21 mariyuca

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 11:41

Pogledaj porukuAlejandra @ 28. 07. 2008 - 11:37

Meni je dovoljno i do 24h da sam u centru, a posle ako hocu jos malo da prosetam ili da spavam malo na lazy bag-u :P :zaljubiska: ima dosta lokala na Ladies-u, a u blizni je i Cuba Beach Club i Miracle.
to si u pravu za miracle mi zao sto nisam bila uvece, jedva cekam da se vratis da pricas kako je, ja videla samo na sajtu onom sto sam vam dala
imas i taj jade dok sam bila tamo svuda na bilbordima je pisalo da gostuje kenan douglu ulaz je bio 7o lira

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

#22 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 13:00

Taj Jade je izgleda jako skup i ako niko ne gostuje. Mogu da zamislim kolike su im cene pića ako gostuje neko od poznatih pevača.

#23 mariyuca

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 13:57

Pogledaj porukuAlejandra @ 28. 07. 2008 - 13:00

Taj Jade je izgleda jako skup i ako niko ne gostuje. Mogu da zamislim kolike su im cene pića ako gostuje neko od poznatih pevača.
pa sta ima veze, nije zgoreg da svratis na jedno picence pa nastavis na nekom jeftinijem mestu

znaci ocekujemo od tebe opis nocnog zivota na ladies beach-u i okolini

#24 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2008 - 14:47

Pogledaj porukumariyuca @ 28. 07. 2008 - 13:57

pa sta ima veze, nije zgoreg da svratis na jedno picence pa nastavis na nekom jeftinijem mestu

znaci ocekujemo od tebe opis nocnog zivota na ladies beach-u i okolini

Opisaću sve živo, samo jednom da odem.... :zaljubiska: :bez-zuba:

#25 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 28. Jul 2008 - 19:37

Još malo... :)

#26 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 29. Jul 2008 - 09:36

Pogledaj porukuRoli @ 28. 07. 2008 - 19:37

Još malo... :)

Roli, da ne bi ti opet u Kusadasi? :zaljubiska: :bez-zuba: :D

#27 ralekrusevac

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 29. Jul 2008 - 21:14

ja sam dve godine bio u hotelu ayma na ladies beach-u i odusevljen sam.ako volis mir i tisinu da se odmoris i da ostavis probleme koji te muce onda uzmi neki hotel koji nije u centru grada.uostalom letovanje sluzi da se odmoris i na kartko zaboravis ovo sivilo od nase srbije.buku imamo i ovde i to na pretek.

#28 ralekrusevac

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 29. Jul 2008 - 21:15

vidim ja roli druze da bi se ti rado preselio u kusadasi.veruj mi i ja bi

#29 Clara

putnik

• Član
  • Poruka:127
  • nije upisan

Napisano: 29. Jul 2008 - 21:34

Moj glas ide za centar :).
Mi smo zapravo uplatili hotel "Minhen" za koji nam rekose da je blizu Ladies Beach, ali kad smo stigli ispostavilo se da to "blizu" i nije tako blizu, jer je hotel u nekoj zabiti u brdu. Tu smo zakukali videvsi gde smo dosli i pitali vodica/vlasnika agencije da li je moguce da doplatimo da se presaltamo u drugi hotel i on je rekao da nema problema. Zavrsili smo tako u hotelu "Kotur" na odlicnoj lokaciji u centru, ali bez buke. Luda sreca, valjda. To sto sam peske isla do Bar Street-a i peske se vracala meni je dovoljno da dam prednost centru, i naravno odatle nije nikakav problem na bilo koju plazu prevozom.

#30 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 29. Jul 2008 - 23:18

Pogledaj porukuralekrusevac @ 29. 07. 2008 - 21:15

vidim ja roli druze da bi se ti rado preselio u kusadasi.veruj mi i ja bi

Ko ne bi? :zaljubiska: :bez-zuba: :srce:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0