Kusadasi, Centar Ili Predgradje
#1 Gost olga_*
Napisano: 10. Jul 2005 - 13:41
- Da li je moguce malo i odspavati (itd) nocu u hotelu u centru, zbog buke?
- U centru smo pronasli tri hotela, Abem, Santur i Ege Zorlu. Koji je bolji, ukoliko neko zna? Dobro bi dosla i preporuka za neki cetvrti.
- Takodje preporuka za restorane...
- Kao i cene za izlete - Efes, Milet, Troja
Hvala!
#2 Gost Milan_*
Napisano: 10. Jul 2005 - 13:46
- Bio sam zadovoljan u Aseni, ima da se sipci do centra, jer je na Ladies beach, ali ces se naspavati, ako to bas hocete ti i tvoje drustvo
- Steak house, blizu Bar streeta
- Izleti od 10 do 30 eura
Nadam se da sam ti pomogao Olga. Mozda se i vidimo u avgustu, ako si ti ona bez para! (Mislim, ruznije polovine, a ne love)
#3 Gost Gost_ANNIE_*
Napisano: 13. Jul 2005 - 18:28
Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 10. Jun 2011 - 00:27
#4 Gost nikola vladic_*
Napisano: 11. Aug 2007 - 13:26
hvala u napred
Napisano: 03. Jul 2008 - 14:18
Napisano: 03. Jul 2008 - 14:59
Zavisi sta ti vise odgovara. Mislim da oko toga vec imas dosta na ovom forumu, a ja cu ti samo ukratko navesti predosti i mane.
Meni je iskreno bolje hotel u centru. Glavni nocni provod je u centru, tu im je taj njihov bazar i te prodavnice, a sto se plaza tice, ide se mini busevima tzv. dolmusima. Medjutim, ukoliko si na plazi, uglavnom ces stalno ici na tu plazu na kojoj ti je hotel (najcesce Ladies beach), a mislim da u Kusadasiju treba obici nekoliko plaza, jer su stvarno lepe.
Sa druge strane, treba svaki dan placati te dolmuse, koji vise nisu tako ni jeftini jer karta u jednom pravcu kosto oko 1 evra. Pa jos ako imas decu, onda to nije ni malo jednostavno, i u tom slucaju je mnogo bolje hotel na plazi.
Napisano: 03. Jul 2008 - 15:28
Napisano: 03. Jul 2008 - 19:20
kad sve saberes bolje je da das jos koju liru za prevoz do drugih plaza nego da se kupas na tim gradskim plazama... generalno sve se nalazi u centru kusadasija!
Napisano: 04. Jul 2008 - 09:34
Da smo imali hotel na plazi verovatno bi se smarali u blizoj okolini i nista ne bi videli. Zato mi ove godine nije bilo bas super kada smo uzeli PP, cak i potraga za hranom i restorancicima je interesantna.
Ovu poruku je izmenio Ja_Mina: 04. Jul 2008 - 23:55
Napisano: 25. Jul 2008 - 19:45
- Bio sam zadovoljan u Aseni, ima da se sipci do centra, jer je na Ladies beach, ali ces se naspavati, ako to bas hocete ti i tvoje drustvo
- Steak house, blizu Bar streeta
- Izleti od 10 do 30 eura
Nadam se da sam ti pomogao Olga. Mozda se i vidimo u avgustu, ako si ti ona bez para! (Mislim, ruznije polovine, a ne love)
[/quote]
Nikako centar, Ladies beach je zakon,a uvek mozes da skoknes do centra...
Napisano: 27. Jul 2008 - 04:02
Napisano: 27. Jul 2008 - 09:17
Hoteli na Longbeach-u suvise daleko od centra,kao i hoteli na ulazu u kusadasi(Kustur)...
Centar-jedino dobar ako zagines do kasnih jutarnjih sati pijan,pa ti je hotel na dohvat ruke.
PS-Ko je bio na ladies beach-u je za ladies beach,ko je bio u centru je za centar...Zavisi samo od tebe gde si izabrao-la hotel(tako ces se i pridruziti nekom klanu
Napisano: 27. Jul 2008 - 18:34
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Hotel Kivanc - Bodrum,Gumbet
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kusadasi, hotel Ayma, izleti...
Kotor & Herceg Novi
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0