Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

AMORGOS

• Ne možete pisati na ovoj temi
20 odgovora na temu

#16 dejzi99

svetski putnik

• Član
  • Poruka:508

Napisano: 07. Jul 2008 - 10:08

Pogledaj porukuUltralamb @ 7. 07. 2008 - 09:26

U koje doba godine su te cene? Bas u sezoni? Avgust?
Dobro pitanje, i mene interesuje isto.
A drugo pitanje, ako nisi išao kolima (kako sam ja shvatila listajući temu), da li si rentirao vozilo? Da li ti je možda poznato kakve su cene rentiranja u sezoni (juli, avgust)?

#17 volodja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1933
  • muški

Napisano: 01. Oct 2009 - 11:41

Pogledaj porukuvladar @ 04. Apr 2008 - 02:57

U mestu Chora tj.selu koje se nalazi na brdu , i udaljeno je od obale nekih 7-8 km,smeštaj je najjeftiniji, naime tamo se kreću cene u studijima ili apartmanima od 8 do 10 eur po osobi po danu, nešto luksuzniji smeštaj u tradicionalnim apartmanima Lakis(kategorisani kao 3 superior ) u Aegialisu tik pored divne plaže koju sam prezentovao na slikama se kreće između 20 i 25 eur na bazi noćenja sa doručkom po danu, ali oni imaju i divan bazen kao i romantičnu tavernu sa specijalitetima mediteranske kuhinje udaljene 10 metara od plaže.Zaista toplo preporučujem ovaj smeštaj ,ali i studije u Chori koji su sazidani u tradicionalnom Kikladskom stilu gradnje, bele fasade i raznobojnih prozorskih šalona.
Vrlo interesantne cene.

Kakvi su putevi, jel se moze ici kolima?

#18 Ultralamb

putnik

• Član
  • Poruka:154
  • muški

Napisano: 19. Oct 2009 - 14:21

Taj potez je asfalt, kao i na glavnijim saobracajnicama. Tuda ide i lokalni bus, tako da nema problema za auto. Ali treba biti krajnje oprezan, silazi se sa velike visine ka obali.
Ne znam samo na koji deo sezone se odnose te cene smestaja. Mada nije ni bitno, privlacne su u svakom slucaju.

Ovu poruku je izmenio Ultralamb: 19. Oct 2009 - 14:25

#19 Mirko

svetski putnik

• Član
  • Poruka:525
  • muški

Napisano: 13. Mar 2010 - 15:08

Pogledaj porukuvladar @ 04. Apr 2008 - 02:57

U mestu Chora tj.selu koje se nalazi na brdu , i udaljeno je od obale nekih 7-8 km,smeštaj je najjeftiniji, naime tamo se kreću cene u  studijima ili apartmanima od 8 do 10 eur po osobi po danu, nešto luksuzniji smeštaj u  tradicionalnim apartmanima Lakis(kategorisani kao 3 superior ) u Aegialisu tik pored divne plaže koju sam prezentovao na slikama se kreće između 20 i 25 eur   na bazi noćenja sa doručkom  po danu, ali oni imaju i divan bazen kao i romantičnu tavernu sa specijalitetima mediteranske kuhinje udaljene 10 metara od  plaže.Zaista toplo preporučujem ovaj smeštaj ,ali i studije u Chori koji su sazidani u tradicionalnom Kikladskom stilu gradnje, bele fasade i  raznobojnih prozorskih šalona.

da li mozes malo blize da odredis ili ima tog LAKIS hotela...ili nesto slicno...

Ta plaza ili mesto u Agialisu...kako si vec nazvao...ne snalazim se bas nesto..gde se to mesto nalazi...tj kako se zove ta plaza na kojoj se nalazi taj hotel koji ti se dopao..

ako moze neki info...znacio bi mi...

hvala unapred

#20 DjordjeJ

turista

• Član
  • Poruka:52
  • muški

Napisano: 08. Sep 2011 - 23:29

Želja mi je da obiđem većinu ostrva Kiklada. Među njima je svakako i Amorgos, kojie je i Luc Besson odabrao za snimanje dobrog broja scena za film "Big Blue". Voleo bih da čujem iskustva ljudi koji su posetili ovo ostrvo.
Da bih i sam dao neki doprinos, postaviću linkove ka jednom blogu gde je veoma lepo opisan Amorgos:

http://www.anjci.com...morgos-and.html
http://www.anjci.com...ii-amorgos.html
http://www.anjci.com...noussa-and.html
http://www.anjci.com...morgos-and.html

Nadam se da ćete uživazi u čitanju kao što sam i Ja.

#21 dadi-bg

turista

• Član
  • Poruka:91
  • muški

Napisano: 09. Sep 2011 - 11:46

Nadam se da ćemo dogodine imati i fotografije sa dotičnih ostrva sa dodatkom Naxosa i Schinouse. U stvari bilo bi sjajno obići sva ostrva malih kiklada a finale da se desi na Amorgosu.
Nadam se da će se priključiti još neko ko je tamo bio.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0