Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Yasmine Hammamet ili Port El Kant...

39 odgovora na temu

#31 girasole

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 05. Aug 2009 - 12:47

Jelena,

Javi molim te kako je bilo, ja idem u Lella Baya hotel za tacno mesec dana :kez: .

Veoma bi mi koristila bilo kakva informacija...

Zelim ti lep provod...

#32 jelena1106

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 05. Aug 2009 - 14:08

Vazi :)

#33 milana81

turista

• Član
  • Poruka:68

Napisano: 05. Aug 2009 - 20:20

jelena, verujem da ces biti zadovoljna hranom posto je u tunisu genarano bolja hrana nego u egiptu, pogotovo u hotelu sa 5 zvezdica.

#34 milenica dravic

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:218
  • ženski

Napisano: 06. Aug 2009 - 00:23

Izabrala si super hotel,ja sam tamo isla svako vece na muziku i njihovu animaciju,i par puta sam u toku dana jela u njihovom restoranu.Hotel je fenomenalan,raspametices se,nema koga nije odusevio ovaj hotel.SJAJAN IZBOR!!!
Jedina zamerka jeste njihova plaza.Nesto smrducka u tom delu i ima dosta onih crnih travcica koje more izbacuje na obalu,bar je tako bilo prosle godine.Ali nemoj da brines ako ti plaza ne odgovara mozes slobodno da koristis druge hotelske plaze,samo placas lezajke koje nisu skupe npr.plazu hotela el mouradi palace.
Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

#35 jelena1106

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 07. Aug 2009 - 11:43

Super, bas su me obradovali ovi komentari :) Javljam utiske cim se vratim!

#36 Lilica

putnik

• Član
  • Poruka:148
  • ženski

Napisano: 19. Mar 2010 - 11:38

I, Jelena, gde su utisci? Hajde molim te napisi par reci o hotelu Vinci Lella Baya, jer mi se i ovaj hotel pojavio kao interesantan u medjuvremenu Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 06. Jul 2011 - 21:39
obrisan citat, direktan odgovor na post

#37 MirjanaP

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • ženski

Napisano: 20. Mar 2010 - 18:00

Pogledaj porukuDraganV @ 03. Aug 2009 - 19:08

Negde na ovoj temi sam se prikljucio u prici o Portu, narocito o hotelu El Mouradi Palas 5* + jos 1 od mene za hranu. :D

Bili ste u hotelu El Mauradi Palace? Hajde malo detalja idem u junu !
Pokusala sma na google earth proceniti udaljenost soba od plaze ali nekako mi ne ide.
Cini mise kao da nije na obali vec ima nesto ispred? Dakle, hajde malo mi pomozite,
Kontiki ga naravno hvali ali ja idem sa starom majkom pa malo brinem.
Hvala

#38 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 20. Mar 2010 - 18:17

Pogledaj porukumimi15 @ 20. Mar 2010 - 18:00

Cini mise kao da nije na obali vec ima nesto ispred? Dakle, hajde malo mi pomozite,
Kontiki ga naravno hvali ali ja idem sa starom majkom pa malo brinem.
Hvala

He, he pa sama zgrada nije na samoj plazi. Od plaze ga deli nekih 100 metara ali hotelskog kompleksa. Od bazena prema plazi prolazis lepo sredjenom bastom pored koga su teniski i kosarkaski tereni. Zatim tu su i depadansi i restoran a na samom ulazu u plazu su tusevi i police za odlaganje . Znaci, ne brini. Hotel jeste na plazi. Vec sam naglasio da takav izbor hrane nisam video ni u jednom hotelu na tlu Afrike. U samom hotelu, u prizemlju pored bazena imas zatvoreni bazen sa toplom vodom i masezerima. Idealno za tvoju majku. Pravo uzivanje i da znas bas ti zavidim. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Mar 2010 - 18:24

Postavljena slika

#39 Lilica

putnik

• Član
  • Poruka:148
  • ženski

Napisano: 20. Mar 2010 - 18:56

Iskreno se nadam da je ista situacija sa hranom i u drugom hotelu iz istog lanca, El Mouradi Hammamet 5* u Yasmin Hammametu. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 06. Jul 2011 - 21:39
obrisan citat, direktan odgovor na post

#40 Saska84

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:220
  • ženski

Napisano: 06. Jul 2011 - 09:28

U Yasmin-u lepsa plaza i mnogo je zanimljivije, po mom misljenju Port je mnogo dosadan, vise je za porodice sa decom

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0