Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Najbolja AI usluga?

• Ne možete pisati na ovoj temi
11 odgovora na temu

#1 bireli

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 29. Aug 2011 - 15:26

Pocetkom oktobra planiram prvi put da idem u Egipat,posto blagovremeno planiram da obidjem sva letovalista ovaj put mi nije bitno u koje idem,bitan mi je dobar hotel i dobra AI usluga.
Za sada mi je za oko najvise zapao Steigenberger beach hotel za koji sam na forumu procitao uglavnom pozitivne komentare,tako da me intereuje hotel u toj kategoriji i da aranzman ne prelazi 700e po osobi za 7dana.

Hvala unapred.

Pozdrav.

#2 joyma

putnik

• Član
  • Poruka:159
  • muški

Napisano: 29. Aug 2011 - 19:32

Pogledajte Intercontinental Abu Soma jedan od najboljih u Hurgadi.....

#3 roki

putnik

• Član
  • Poruka:124
  • ženski

Napisano: 29. Aug 2011 - 21:44

Slazem se da je Intercontinental Abu Soma dobar, ali s obzirom da taj hotel radi trenutno jedino United, koji je ubedljivo najgora agencija, onda ti taj hotel ne bih predlozila. 7 dana bi ti preko pomenute agencije bilo na kraju 5 tako da..

Preporucujem ipak Steigenberger beach hotel. Na savrsenoj lokaciji, na samom setalistu, a usluga i vise nego savrsena. :) Zaista kvalitetan hotel. Sad videh da ga Wayout ima u ponudi. Cena za 10 dan 680e za polupansion, a doplata za all inclusive 110e. Znaci, 790e ali za 10 dana.

Dobro je ocenjen i hotel Sentido Crystal Bay, ima ultra all inclusive uslugu za 700e i to za 10 dana. :) Ima ga i preko Wayouta i preko Spirita..

#4 bireli

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 30. Aug 2011 - 16:48

Hvala na predlozima,pogledao sam pomenute hotele i na kraju mi se ipak najvise svidja od ponudjenih Steigenberger beach hotel ali je problem sto taj hotel u meni odgovarajucem terminu radi sam United dok je Spirit rasprodao sve svoje aranzmane pa ne znam sta mi je ciniti,da li da rizikujem sa Unitedom i odem tamo na 5,5 dana. :-)

#5 ribizlica

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 30. Aug 2011 - 20:41

ja sam bila u Steingerberger beach hotelu pre dve godine. Išla sam preko agencije Kontiki i mogu izneti samo najbolje utiske. Inače svake godine letujem u Egiptu prošla sam sva letpvališta od Hurgade, Sharma do Tabe, bila i na krstarenju Nilom takođe preko Kontikija. Kako slobodno mogu reći da sam prekaljeni egipatski turista, stojim iza tvrdnje da je od postojeće ponude u našim agencijama, što se tiče Hurgade, Steingerberger najbolji hotel kako po veličini, urednosti i komfornosti soba, tako i po ogromnom bazenskom kompleksu. Hrana u hotelu je zadovoljavajuća i uobičajena za egipatske hotele tog ranga. Sama plaža kod hotela nije najreprezentativnija (to kažem jer sam u Egiptu, naročito u Tabi, viđala lepše plaže i more), ali sve je stvar ličnog afiniteta i onoga što čovek očekuje od letovanja. Hotel se nalazi u novom delu Hurgade na lepom, uređenom šetalištu. Ne očekujte preveliku animaciju u hotelu, jer je zbog svoje ekskluzivnosti hotel prihvatio koncept relaksirajućeg odmora i opuštene atmosfere, bez mnogo gužve i buke. Večernji program i zabava u samom hotelu je dosta skromna, pa ako ste za zabavu, morate je pronaći izvan hotela. Ipak, osoblje hotela je veoma ljubazno i profesionalno i učiniće sve kako bi vam boravak u hotelu ostao nezaboravan. U svakom slučaju, hotel je za svaku preporuku.

#6 hiphiphura

turista

• Član
  • Poruka:54
  • muški

Napisano: 20. Oct 2011 - 15:24

Pogledaj porukuroki @ 29. Aug 2011 - 21:44

Slazem se da je Intercontinental Abu Soma dobar, ali s obzirom da taj hotel radi trenutno jedino United, koji je ubedljivo najgora agencija, onda ti taj hotel ne bih predlozila. 7 dana bi ti preko pomenute agencije bilo na kraju 5 tako da..

:tuga: ju, šta je sada ovo? svi sa kojima sam pričala su bili zadovoljni i hotelskom uslugom i agencijom. nikome nije uskraćen dan odmora. šta se tebi desilo?
Verujem u dobro i dobre na putu, a ne škodi što znam da je
Turisticka inspekcija u ulici Omladinskih Brigada 1, između opštine Novi Beograd i novog Merkatora.
tel: 011 / 3139-686

Sa sačuvanim vaučerom i uplatnicom rešavaju se mogući problemi.

Srećno! :srce:

#7 hiphiphura

turista

• Član
  • Poruka:54
  • muški

Napisano: 20. Oct 2011 - 15:27

Pogledaj porukujoyma @ 29. Aug 2011 - 19:32

Pogledajte Intercontinental Abu Soma jedan od najboljih u Hurgadi.....

da li je ovde bilo te "krađe dana" o kojoj roki piše? :o
Verujem u dobro i dobre na putu, a ne škodi što znam da je
Turisticka inspekcija u ulici Omladinskih Brigada 1, između opštine Novi Beograd i novog Merkatora.
tel: 011 / 3139-686

Sa sačuvanim vaučerom i uplatnicom rešavaju se mogući problemi.

Srećno! :srce:

#8 v beckerek

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 21. Oct 2011 - 23:23

pa pisao sam i ja o tom otimanju dana...:)..

#9 diver

putnik

• Član
  • Poruka:103

Napisano: 17. Mar 2012 - 21:04

tema all inclusiv,napisacu nesto vezano za tu temu,a iz ugla mog iskustva...ovo je fakat a ne spekulacija,ALL KONCEPT JE IZRICITO VEZAN ZA POLITIKU HOTELA ,nikakve veze nema sa nekim pravilima i NIJE STANDARNIZOVAN...mozete ga zvati,ULTRA,PLATINUM,GIGA,MEGA EGZEKUTIV,EKSKLUZIV...svodi se na ono sto je hotel odredio kao formulu,bio sam u hotelima obican all,gde sam imao 3 masaze u 10 dana,i civas regal dve fotelje, a imao 4 zvezdice a bio sam gde je bilo po dve vecere u 3 restorana ala card,u all konceptu a bio i u ekskluziv all gde to nisam imao ...uvek trazite od agencije ili jos bolje od hotela all koncept...

#10 beogradjani

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:452

Napisano: 26. Mar 2012 - 19:18

sta podrazumeva ALL,uvek trazite od svoje agencije.jer ono sto je za engleze npr.ne vazi za nas..zavisi kakav ugovor agencija sklopi sa hotelom..

#11 diver

putnik

• Član
  • Poruka:103

Napisano: 28. Mar 2012 - 20:02

Ne dovodim u pitanje konstatacije beogradjanina,ali ja nisam bio u hotelu gde je postojalo raslojavanje all inclusiv-a

#12 beogradjani

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:452

Napisano: 28. Mar 2012 - 23:58

apsolutno sam se u brzini pogresno izrazila..

elem,u nekih hotelima ima all,ultra all i slicno..a nama npr.agencija ponudila samo all-pa onda covek moze da se zbuni kad vidi da drugi imaju vise usluga nego mi,a to je u stvari zbog toga.
takodje,treba obratiti paznju da sve ono nabrajanje u katalogu sta sve hotel nudi-masaza,jahanje konja i sl.-ne znaci da je ukljuceno u vas all-to je samo nabrajanje sta je sve dostupno.

zato kazem da covek treba tacno da zna sta u njegovom hotelu znaci all.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0