Cula sam da agencije u Crnoj Gori organizuju izlete do Dubrovnika, pa planiram da odem iz HN do Dubrovnika na jedan dan!
Zanima me ima li neko iskustva sa takvim i slicnim izletima i kolika je orijentaciono cena?!
Hvala!
Iz Nerceg Novog U Dubrovnik
Započeo/la: Tatjana, 10. Jul 2007 21:21
2 odgovora na temu
Napisano: 10. Jul 2007 - 21:21
Napisano: 11. Jul 2007 - 01:51
Mislim da je bilo oko 20€. Sa nekim agencijama si morao da imaš i neko uverenje o posedovanju deviza ili neku platnu karticu, a sa nekima ne (te druge su bile za 5-10€ skuplje).
Obično je u sezoni sve popunjeno za par sledećih dana, tako da je pametno rezervisati na početku odmora.
Isto važi i za posetu manastiru Ostrog.
Obično je u sezoni sve popunjeno za par sledećih dana, tako da je pametno rezervisati na početku odmora.
Isto važi i za posetu manastiru Ostrog.
Napisano: 15. Jul 2007 - 13:36
Cijene su od 15-20 eura i ti aranzmani se nude na svakom koraku i vrlo je lako organizovati se.
Ta uvjerenja o posjedovanju novca nisu stvar agencije vec R. Hrvatske kojoj je valjda dosta neprofitabilnih (tzv. paradajz) turista, takod a moras imati za svakoga ponaosob 100 eura kod sebe. Ukoliko te mrzi da ti neko kontrolise finansijsko stanje, ponesi karticu i reci da imas i vise od toga na njoj. To im je ok.
Ta uvjerenja o posjedovanju novca nisu stvar agencije vec R. Hrvatske kojoj je valjda dosta neprofitabilnih (tzv. paradajz) turista, takod a moras imati za svakoga ponaosob 100 eura kod sebe. Ukoliko te mrzi da ti neko kontrolise finansijsko stanje, ponesi karticu i reci da imas i vise od toga na njoj. To im je ok.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0