Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Mirnih sedam dana

1 odgovori na ovu temu

#1 Shifty

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 27. Aug 2011 - 21:39

Ovako, moram da zavrsim diplomski i razmisljao sam da se sklonim iz grada na jedno 7-8 dana. Potrebni su mi pre svega mir i samoca. Iz sobe bih izlazio tek da pojedem nesto i da se prosetam.

Imam nekoliko "zahteva"

-Da cena prenocista bude 1000-1200din. Moze i pun/polu pansion do 1500
-Da je moguce uzeti jednokrevetnu sobu. Potreban mi je samo krevet, kupatilo, eventualno sto i stolica i to je to. Nebitno mi je da li ima klima, TV, net,... Koriscenje kuhinje bi takodje bilo pozeljno
-Da se moze doci lako i brzo iz BGa. Dakle, bus i eventualno taksi posle (al ne da vozi 20km). Bitno mi je ako je manje mesto u pitanju, da ne lutam ko budala, ili da cekam serpase sa jakovima da me prevezu.
-Lokacija - Pa, svejedno. Lepo bi bilo na nekoj planini, ili jezeru, ali odgovarala bi mi i obicna soba u predgradju Jagodine :D
Neka Tara, Fruska Gora, Rajac,... stajaznam. Cena i nacin dolaska su mi bitniji. Recimo, Rajac deluje kao idealno mesto na prvi pogled. Blizu, jeftino,...

Ako neko ima konkretne predloge/sajtove/telefone, slusam. Da ne lutam po oglasima, nemam bas puno vremena. Krenuo bih 31. avgusta :)

#2 Dambo

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 11. Sep 2011 - 16:54

Procitaj moj post na temu banje Vrujci. Lasta ide jos uvijek, nisam sigurna do kad, ali, na BAS stanici neces dobiti prave informacije vec pitaj direktno na Lastinom salteru. Imas i kombi prevoz Srki (069/005-36-92) koji vozi drugim putem, kroz naselja i stigne za 45 min brze nego bus. Iza restorana Basta imas privatni smjestaj, sobe, jedan momak na plazi je pricao da su po 500 do 700 din sa upotrebom kuhinje. U restoranu ti je rucak po 320din. Ako posluzi lijepo vrijeme, tamo je super i upravo ono sto ti treba.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 12. Sep 2011 - 04:45
obrsan citat, direktan odgovor na post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0