Lekada-Acheron River- Parga
Napisano: 26. Aug 2011 - 12:59
Napisano: 26. Aug 2011 - 13:01

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:04

Panorama na plaza Micros Gialos-Poros Beach prelepo...

Plaza u Vasiliki i setaliste u Vasiliki

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:07

Ag. Ioannis super mesto za Kite surfing, steta sto su veternjaci zapusteni :(
Napisano: 26. Aug 2011 - 13:09

.
Napisano: 26. Aug 2011 - 13:14

Pogled na Egremni za brda...

Ja idem u moreeeee

Zalazak suynca na Egremni, prelepi osecaj

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:16

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:23
P.S. Svi su rekli da je voda hladnija ali ovde svugde na ostrvo je bila mnogu topla u super za kupanje naracito na katsiki i egremni

Zalazak na Katsiki, prelepo...

Zalazak i pogled na Jonsko more sa terase jedne super Taverne u Atani selo...toplo preporucujem jer smo platili za 2 porcije giro i 2 piva Mythos 14e, a dobili gratis od kuca tanjir lubenica i po jedno domasno uzo
Napisano: 26. Aug 2011 - 13:27

Iznad Katizma plaza

Selo Ag.Nikitas gde po meni se ne isplati smestaj je skup i cene su znatno skuplji, a po meni nidri je 5 puta bolje ima koliko toliko za setnja ovde nema nista ali o ukusi ne prica
Napisano: 26. Aug 2011 - 13:30

Vodopadi u blizini Nidrija, steta sto je bilo malo vode ali to je to avgust mesec

Pefkulia plaza...

Tropski bar sa bazenom na Pefkoulia

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:33
Toplo preporucujem...

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:37

Napisano: 26. Aug 2011 - 13:43
Jedino sto mi se nije svidelo je da je jaka guzva a mal grad i nema mesta za parkiranja sto nije bilo slucaj na Lefkadi...a cene 20-30% skuplji nego na Lefkadi...hleb u Parga bio je 2.3e onaj mali pakovani pravi grabez :(

Valtos plaza, Parga

Napisano: 26. Aug 2011 - 14:25
Parking je super ima puno mesta nema problema nigde za parkiranja narocito na plaze, i normalno se ne naplacuje
Cene su super ja bi rekao normalne za na more...
frape nes 2-2.5e
capucino 2
Voda 1.5l je 1.5e mala 0.5 50centi
coca cola, schweppes itd. 2e
sladoled 1.5
gyro pita 2-2.5
gyro porcija 6e u sela prema katsiki i egremni i nidri i svi ostali 8-8.5e
suvlaki 7.5e
hleb 80 centi do 1.5e zavisi od hleba.
voda paket u market 6 flasa 1.6 u lidl 1.25
I tako dalje dovoljno je
Plaze- koja od koja bolja samo mi se nije svidelo na Egremni gde nema nijedno WC pa kad ides na kraju plaze kod stene mirise na wc posto ljudi nemaju gde da ide...Pa kad vec su doveli struju za kafic i lezaljke po tim stepenicama moglu su par montaznih wc-a...
Katsiki je bila prekrasna ne znam zasto svi samo kazu da je za slikanje ili pak hocu da budu razliciti od drugih pa kazu da nije nesto posebno
Gira Beach je prekrasna par km duga i mozes da nadjes mesto gde mozes da budus potpuno samo na plazi samo ti i more i da se suncas gol niko nema
Dessimi kamp nije nesto posebno ali lepa ima maslinjaka dosta pa mozes da imas prirodni hlad, taverna lokalna je vrlo jeftina i ljudi su prijatni ima i wc i tuseva
Pefkoulia lepa plaza interesna ima 2-3 kafica onaka tropski stil i bazes za malu decu kako i wc i tusevi...more plavo zeleno
Katizma- ogromna guzva ali posto je velika plaza uvek mozes da nadjes mesto lepa je i boja mora skoro kao na egremni i katsiki...ima veliki parking besplatan ako dojdes ranije pre 10.30 kao i wc i tuseva...
Nidri lepa mala cista plaza i sve ti je blizu ali nije nesto posebno narocito kad znas sta ima na zapadnoj obali
Nikana i Ligia male i lepo uredene plaze...voda je znatno toplija...
Ag.Ioannis- lepa ali ima puno vetra i trava zbog talasa i nije prijatno kupanje je je puno surfera i mora da pazis...prevelika i lepa za foto sesija
Micros Gialos-Poros Beach super plazica u mala uvala gde smo bili samo mi Makedonci i par Srba sve ostalo Italjani
Vassiliki bezveze plaza veliki kamenja na plazi cak sam i polomio sto za plazi :( ima mnogu vetar i pogodno za wind surfing...
Kalikefta nije mi se svidela nesto narocito, a i put je strm i bezveze prilaz...
Milos Beach je prekrasna, diva i nema mnogu ljudi zbog tezi pristup ali imate brodici iz Ag. Nikitasa za 3e u jednom smeru...
Napisano: 26. Aug 2011 - 14:34
Nidri- ja sam bio tamo i ne znam zasto svi kazu da je bez veze, meni se svidelo uvece za setanja i klopa...jeste malo dosadno nema mn nocni zivot ali je blizu Lefkas 17km pa mozes ici par puta tamo
Lefkas- gradic je prelep ima dosta restorana i butici kao i par kafica za nocni zivot...cene su iste ko u Nidri.Malo je problem parkiranja u vecernim satima ali dodjete malo ranije i sve je u redu nema problema...
Ag. Nikitas...selo bezveze nije mi se dopalo,a cene duplo i nerealno visoke...par taverne i 2 kafica...ako bi sedeo vise od 2 dana bi poludeo... neki kazu da je bolje je je na zapadno obali i da je blize do katsiki i egremni...pa ako mora da palim auto i idem 30km do tamo,a 40km do iste plaze iz Nidrija ja kazem da ti je jedno isto
Atani i Dragano...mala sela na putu ka jugu ostrva nema nista videti samo prelepi taverni na prelepi pogled na jonsko more i nize cene nego u gradici, ima dosta meda i vino za kupovina
Vassiliki-jako lepo mesto nije skupo i po Nidri i Lefkas je najlepse
Karya- prelepo selo gde zivi veci broj stanovnistva na Lefkadi, obavezno popiti kavu u hladovini velike taverne ispod drveta u centru sela...
Nikiana,Lygia, Sivota-nema nisto narocito osim ribnih restorana, ali posto ja nisam neki ljubitelj ribe nije mi se dopalo
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0