Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Utjeha

4 odgovora na temu

#1 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 10. Jul 2007 - 17:30

Videla sam ponudu za hotel El Mar u Utjehi i veoma se zainteresovala. Mada sam se pre desetak dana vratila iz Grcke, upravo sedim u kancelariji, radim prekovremeno na plus 40 stepeni, i zamislam da krajem leta skoknem u Crnu Goru. Dakle, interesuje me sve o Utjehi i pomenutom hotelu.

#2 patika

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 23. Aug 2007 - 21:32

Evo, potrudicu se da navedem sto vise detalje na osnovu svog vrlo svezeg iskustva...
LOKACIJA: uvala se nalazi 2km udaljena od Utjehe, u pravcu Ulcinja, na samoj granici opstina Bar i Ulcinj i fakticki je blize Ulcinju. Do hotela sa magistrale vodi poprilicno strma ulica.
HOTEL: relativno cist i uredan, skroman, lep, sobe se svaki dan ciste, postoje i apartmani. Bazeni i sportski tereni nisu previse reprezentativni i ekskluzivni, a ovome znatno doprinosi i miris sengrupa, koji se oseca kod onih soba i apartmana koji gledaju na more. Ima 4 sprata, bez lifta. Sobe imaju klime i TV, bez kablovske i satelita. Ima tople vode uvek. Osoblje ljubazno. Pansion nije skup.
ISHRANA: postoji pun i polupansion, hrana je standardna, a la menza, za moj ukus mogla bi biti mastovitija (nije so jedini zacin koji postoji), takodje sa bogatijim izborom salata. Ne postoji mogucnost da se za vreme obroka pije voda, sok ili bilo sta drugo.
PLAZA: 3 minuta od hotela, voda je cista, more predivne plave i zelene boje, vazduh cist, lep krajolik; plaza je mala, betonirana, u vodu se ulazi pomocu metalnih lestvica, na plazi je guzva, nema hladovine i uocljiva je veca kolicina smeca, na plazi postoje 2 kafica.
ZABAVA UVECE: osim pomenuta 2 kafica postoji i kafic hotela, koje je uobicajeno posecivati u sportskoj i opstenoj varijanti, kao kada se se sedi na terasi svoje vikendice na primer.
MIR I TISINA: najcesce vladaju mir i tisina, ali se moze desiti poneki eksperiment sa gromoglasnom "a la karaoke" muzikom u kasne vecernje sate, sto je vrlo iritantno.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 15:40
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 24. Aug 2007 - 09:17

Hvala na iscrpnom odgovoru. Na zalost hotel je vec odavno rasprodat za celu sezonu tako da sam odustala. Na osnovu tvog opisa cini mi se da se isplati otici posto je stvarno povoljna cena...

#4 Linea

backpacker

• Član

Napisano: 02. Sep 2010 - 08:40

Pogledaj porukuBubica @ 10. Jul 2007 - 17:30

Videla sam ponudu za hotel El Mar u Utjehi i veoma se zainteresovala. Mada sam se pre desetak dana vratila iz Grcke, upravo sedim u kancelariji, radim prekovremeno na plus 40 stepeni, i zamislam da krajem leta skoknem u Crnu Goru. Dakle, interesuje me sve o Utjehi i pomenutom hotelu.

Hotel je na dobrom mestu, priroda divna, more cisto. Ono sto vam niko u agenciji nece reci je da hotel, odnosno plaza nisu za malu decu. U more se silazi metalnim stepenicama ili skacuci sa stene. More je povremeno jako hladno i talasi se razbijaju o stene, pa ako niste dobar plivac bolje ne idite.

Hotel je prilicno cist, sobe se ciste svakodnevno, peskiri se menjaju svakog jutra. Sobarice vrlo predusretljive. Osoblje u restoranu na sindikalnom niovou. Zaprepastili su me prljavi stolnjaci.

Hrana vrlo oskudna, pire krompir iz kesice gotovo u svakom obroku, dorucak isti svih 10 dana. Nemastovito i neukusno, kao za rekonvalescente.

Ako idete s decom, spremite se na dodatni trosak, bice stalno gladna nakon ovih obroka.

Ono sto me zaprepastilo je nedostatak inventivnosti vlasnika. U hotelskom kaficu od ponudjenog na meniju nema gotovo pola stvari, kucica za pekaru zvrji prazna, hotelski bazen se puni nocu ili rano ujutro stvarajuci veliku buku. Velika terasa pored bazena uvece potpuno neiskoristena. Mrak i muk.

Ono sto me najvise zasmetalo su vlasnik i recepcioner. Mladi vlasnik, umesto da se posveti gostima, izigrava plejboja za tinejdzerke. Totalno neposlovno.
Recepcioner pravi neumesne sale s gostima, prima ih preko volje, sedi u foajeu hotela, cesto go do pasa, mrzi ga da vam pruzi najosnovnije informacije. Recepcioner bi trebao biti ogledalo hotela. Momak misli da je na letovanju, valjda.

Hotelski personal se ujutro uz kafu ludo zabavlja, smeju se, lupaju vratima, galame po hodnicima.

Prijatan utisak ostavio je direktor hotela, stalno je gostima na usluzi, nasmejan i ljubazan.

Steta, hotel ima sjajan potencijal, ali je potpuno neiskoriscen. Ako se nesto ne promeni, ne preporucujem letovanje u El Maru.

#5 Shakti

backpacker

• Član

Napisano: 02. Jul 2011 - 14:54

Dobar dan svima,

danas sam se registrovala na sajt, u potrazi za svezim informacijama. Zanimaju me utisci iz Utjehe, kao i apartmani Arabela, i hotel El Mar. To je jedini smestaj koji sam uspela da pronadjem na netu. Isla bih sa suprugom i detetom(3 god) pocetkom septembra. Za apartmane Arabela nisam pronasla nikakve utiske, a za hotel samo tri, potpuno razlicita. Jos jedna stvar koja me zanima vezano za ovo mesto je, kakva je tamo situacija sa vodom?

Zahvaljujem unapred.

S.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0