Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel SERENAD

1 odgovori na ovu temu

#1 Volim_Leto

backpacker

• Član
  • Poruka:44

Napisano: 24. Aug 2011 - 10:26

Eto konacno dodje red i na Marmaris, kada je Turska u pitanju, posto sam maltene sve ostalo tamo obisao.
Mesta na avionu nije bilo, hoteli probrani, tako da uspesmo da uzmemo Serenad i krecemo za nesto vise od nedelju dana autobusom :(
Pa me eto zanima, kakva su vasa iskustva sa hotelom Serenad, Marmarisom uopste, voleo bih da se neko javi sa korisnim savetima, preporukama, a jos bolje ako se vec nalazi u Marmarisu ili ce tamo biti od 2.9 kad i mi, pa da se malo druzimo ;)
Hvala svima,
VELIKI POZDRAV,
PEDJA

#2 Volim_Leto

backpacker

• Član
  • Poruka:44

Napisano: 14. Sep 2011 - 14:08

Posto se niko nije javio, a ja vec bio u pomenutom hotelu i vratio se, redno je da kazem par reci i pomognem svima onima koje to zanima...
Pa da krenem - jedino dobro kod ovog hotela jeste lokacija, jer mu je sve u blizini, ostalo nista nije kako bi trebalo da bude za hotel sa 3 zvezdice.
Hotel mozda , ali mozda zasluzuje jednu zvezdicu i nista vise od toga...
Sobe su premale, hrana jednolicna, nigde do sada mi se nije desilo da ima toliko malo hrane, maltene na kasicicu i to u svakom pogledu. Jedna vrsta hleba i to obicnog za dorucak i veceru, pa to nigde nisam doziveo. Jedna vecera je protekla bez trunke mesa, bila je samo boranija, pirinac, spagete i salatice, naravno uz corbu i lubenicu za desert... Ne kazem ja da nije imalo sta da se jede, to sto je bilo bilo je ukusno, ali toliko mali izbor nikako se ne uklapa u hotel sa 3 zvezdice i bice da je ipak ta kategorizacija malo bezveze odradjena i pri izboru hotela se svakako treba rukovoditi cenom, a ne brojem zvezdica. Primera radi, drug je u istom periodu bio u hotelu sa 3 zvezdice i to na varijantu all inclusive, platio je samo 50 evra vise, a svake veceri je bilo po 8 vrsta kolaca, 2-3 torte i najraznovrsnije voce, uz svakako veci izbor jela, salata, hleba, peciva,..., o cemu smo mi samo mogli da mastamo... Rucava se u restoranu na terasi gde vam se macke setaju i neprestano bulje u vas da im udelite nesto od hrane, u mleku koje se nalazi u bokalu plivaju musice i bube, sve deluje jako prljavo i oronulo... Ok je jedino aparat za kafu i sokove...
Ja sam uvek realan i znam da pohvalim kad nesto vredi, ali ovaj hotel zaista ne vredi, te vam svima savetujem da ga zaobidjete u sirokom luku, jer za manje para mozete mnogo bolje proci; ljudi koji su isli u hotele sa 2 zvezdice imali su mnogo veci i bolji izbor hrane i kvalitet usluge i smestaja, proverio sam sve na licu mesta... Uvek islikam lepo hotel sa kompletnim sadrzajem i objavim slike, ali ovoga puta nisam napravio ni jednu sliku u hotelu, jer sta da uslikam i pokazem ljudima, ljudi ovo je obicna rupa, sramota bi me bilo da pokazujem slike da sam ih napravio...
Ako nekoga jos nesto zanima za ovaj hotel neka me slobodno kontaktira, ali svakako savetujem ovaj hotel nikako, a MARMARIS SVAKAKO, jer je PRELEP !!!!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0