Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

RODOS

• Ne možete pisati na ovoj temi
390 odgovora na temu

#31 {Milana}

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 06. Jun 2009 - 14:05

juce smo uplatili, pa kada se vratim javljam kako je bilo :) do sada stvarno nisam nista lose procitala...

#32 Vuk

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 12. Jun 2009 - 17:25

Dadi, ili neko drugi ko je bio, interesuje me da li bi mogla nesto vise da mi kazes o hotelu Moschos? Uplatili smo od 2. avgusta, jer su tog jutra prekinuli da primaju rezervacije za hotel Ambasador! :ljutko: U svakom slucaju, zena u agenciji nam je rekla da oni (zaposleni) cesto idu u taj hotel i da do sada nisu imali zalbi od strane gostiju. Kako god, vise verujem nekom ko je neutralan :kez: Takodje me zanima kakva su iskustva ljudi sa Agencijom Kalodoukas, jer idemo preko njih (drug i ja)?
Unapred hvala!

#33 Dudula

backpacker

• Član
  • Poruka:41

Napisano: 14. Jun 2009 - 12:34

Pogledaj porukuVuk @ 12. 06. 2009 - 17:25

Dadi, ili neko drugi ko je bio, interesuje me da li bi mogla nesto vise da mi kazes o hotelu Moschos? Uplatili smo od 2. avgusta, jer su tog jutra prekinuli da primaju rezervacije za hotel Ambasador! :ljutko: U svakom slucaju, zena u agenciji nam je rekla da oni (zaposleni) cesto idu u taj hotel i da do sada nisu imali zalbi od strane gostiju. Kako god, vise verujem nekom ko je neutralan :kez: Takodje me zanima kakva su iskustva ljudi sa Agencijom Kalodoukas, jer idemo preko njih (drug i ja)?
Unapred hvala!

sto se tice hotela nebi mogla nista da ti kazem.a sto se tice kalodoukas agencije sve pohvale.dva puta samo isli preko njih i sve je bilo super.bez ikakvih problema.prosle godine kada smo bili na Rodosu isli smo na izlet na ostrvo Simi. i bas na Simiju mozes da vidis glavnu filijalu agencije kalodoukas. uzivaj u odmoru,Rodos je fntasticanPostavljena slika

#34 dadi

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 15. Jun 2009 - 11:20

Pogledaj porukuVuk @ 12. 06. 2009 - 17:25

Unapred hvala!

Ne znam sta ocekujes od hotela sa 2 zvezdice, meni je sasvim solidan, cisto je, kupatilo je malo i moze nekad da poplavi posto je tus kabina jako plitka, tople vode uvek ima, terasica je solidna, ima klima uredjaj u sobi koji se placa 6 evra po danu. Nama je soba bila do ulice, i posto na Rodosu uvek pirka vetric, klima i nije toliko potrebna, a i kad ukljucis klimu ne mozes da sedis na terasi posto je mnogo bucno. Na dorucak nisam isla, jedno jutro sam se zatekla u vreme dorucka i uopste mi nije zao sto sam ga propustala. Inace je hotel na idealnom mestu, u samom centru grada.
Sto se tice Kalodoukasa, ja sam sa njima isla dva puta na Rodos i jednom na Krf. Ove godine opet Rodos, Moschos ali 12.avgusta, tako da se necemo sresti, mozda budes u mojoj sobi. Agencija je solidna, letovi su uvek u jutarnjim satima tako da ne gubis dan, vodici su ok, u agenciji su ljubazni i stvarno nikad niko iz grupe nije imao nekih problema. Slobodno mozes preko agencije da iznajmis auto, jer kad se raspitas sam vidis da je to ta cena. Jedino sto meni smeta jeste sto je gazda stipsa, druge godine sam ga pitala imam li neki popust posto stalno putujem sa njima, ispalo je da sam trebala ranije da to napomenem, pa sam trece godine dobila gratis uslugu viziranja( celih 10 evra, naravno opet na moje insistiranje) . Ove godine nisam htela ni da ih pitam, to je ipak njihov posao da vode racuna o tome. Kada ukinu vize, vise mi ni jedna agencija nece biti potrebna.

#35 emil.np

backpacker

• Član
  • Poruka:16
  • muški

Napisano: 17. Jun 2009 - 09:06

Da li je neko bio u aprtmanima Sofia(Faliraki) preko agencije Eurojet,bilo bi fino da dobijem par informacija.Hvala unapred.

#36 deki011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:262

Napisano: 17. Jun 2009 - 11:42

Nisam bio u pomenutim apartmanima ali lokacija im je zaista extra,u glavnoj ulici na mozda 100-tinak metara od plaze.Inace Faliraki je za svaku preporuku,nije tacno da Englezi tamo prave haos kao npr.u Kavosu,ovde je sve pod kontrolom.
Do grada Rodosa je 14km a bus ide cesto i nije skupo.
Plaza je odlicna,mnogo bolja od one u Rodosu.
Sve u svemu mislim da se neces pokajati ako Faliraki bude tvoj izbor.
E da cene u supermarketima skroz ok,nema potrebe mnogo klope da nosis odavde...

#37 ciklama

backpacker

• Član
  • Poruka:31
  • ženski

Napisano: 19. Jun 2009 - 09:10

Pogledaj porukuemil.np @ 20. 04. 2009 - 17:10

ove godine idem na Rodos pa me interesuje mogu li poneti nešto od hrane avionom i koliko.Hvala na odgovoru
Mi smo prosle godine isli na Zakintos i nosili smo hranu.Nije bilo nikakvih problema.Doduse stavili smo u kofer,nismo nosili frizider.

#38 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 19. Jun 2009 - 09:17

Pazite na ručni prtljag da nema tečnosti.

#39 emil.np

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 19. Jun 2009 - 12:09

Pogledaj porukuNikola S. @ 19. 06. 2009 - 09:17

Pazite na ručni prtljag da nema tečnosti.

ma u ručnom neću ništa da nosim,ali zato planiram u ostalom prtljagu par teglica,suvo meso(volim,šta ću:)),par konzervi i tako.Zato sam i pitao neću da se pretovaram po aerodromu ako ne sme da se nosi.

#40 emil.np

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 19. Jun 2009 - 12:18

Pogledaj porukudeki011 @ 17. 06. 2009 - 11:42

Nisam bio u pomenutim apartmanima ali lokacija im je zaista extra,u glavnoj ulici na mozda 100-tinak metara od plaze.Inace Faliraki je za svaku preporuku,nije tacno da Englezi tamo prave haos kao npr.u Kavosu,ovde je sve pod kontrolom.
Do grada Rodosa je 14km a bus ide cesto i nije skupo.
Plaza je odlicna,mnogo bolja od one u Rodosu.
Sve u svemu mislim da se neces pokajati ako Faliraki bude tvoj izbor.
E da cene u supermarketima skroz ok,nema potrebe mnogo klope da nosis odavde...
Pa i meni se čini ok,a i već sam uplatio tako da "to mi je što mi je":).Hrane ću poneti malo čisto da se ima.Mislim da iznajmim skuter,prošle godine sam bio na Lefkadi i proveo sam se prelepo sa skuterom.Ono sam planiraš dan ideš koliko hoćeš i gde hoćeš.Sve sam obišao što se imalo videti.Ne znam kakve su cene na Rodosu što se tiče izleta ali na Lefkadi nije imalo ništa ispod 40e po osobi!Kakve su cene skutera?

#41 deki011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:262

Napisano: 19. Jun 2009 - 16:01

A kada ides?Bas me interesuje da cujem iz prve ruke kakvi su ti apartmani.
Ne zna posto je skuter,ja sam iznajmljivao auto sa klimom za oko 35e/dan.
Na izlete nisam isao preko agencije tako da ne znam cene...u svakom slucaju Lindos valja posetiti,a na putu do tamo i plazu Tsampika i obavezno se popeti na vrh brda i videti manastir.
Lep je takodje odlazak u planinsko mestasce Emponas,u centralnom delu ostrva,koji je centar proizvodnje vina na ostrvu.Isplati se otici do vinarije i videti proces proizvodnje vina uz besplatnu degustaciju.Naravno,moguce je i kupovina raznih vrsta vina na licu mesta.Posetu ovom ljupkom mestascu valja zaokruziti ruckom(uopste nije skupo) u nekoj od lokalnih taverni,razume se uz casu sjajnog domaceg vina...

#42 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 19. Jun 2009 - 16:09

Deki, koliko je to domace vino?

Da li je potrebna medjunarodna dozvola, pitam naravno zbog rentiranja...

Ovu poruku je izmenio lav: 19. Jun 2009 - 16:44

#43 emil.np

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 19. Jun 2009 - 20:28

Pogledaj porukudeki011 @ 19. 06. 2009 - 16:01

A kada ides?Bas me interesuje da cujem iz prve ruke kakvi su ti apartmani.
Ne zna posto je skuter,ja sam iznajmljivao auto sa klimom za oko 35e/dan.
Na izlete nisam isao preko agencije tako da ne znam cene...u svakom slucaju Lindos valja posetiti,a na putu do tamo i plazu Tsampika i obavezno se popeti na vrh brda i videti manastir.
Lep je takodje odlazak u planinsko mestasce Emponas,u centralnom delu ostrva,koji je centar proizvodnje vina na ostrvu.Isplati se otici do vinarije i videti proces proizvodnje vina uz besplatnu degustaciju.Naravno,moguce je i kupovina raznih vrsta vina na licu mesta.Posetu ovom ljupkom mestascu valja zaokruziti ruckom(uopste nije skupo) u nekoj od lokalnih taverni,razume se uz casu sjajnog domaceg vina...

Znači bićemo probni kunići :unsure: 1.jula krećemo,ja i supruga.Šta znam cena je bila dosta povoljna tako da mora negde da zaškripi:).Ja sam više za skuter,lakše mi za parking i bolje se provlačim.Za vino sam se već spremio:),prošle godine na Lefkadi sam posetio jednu vinariju i kupio par vina(cene od 5 pa do 10E),kvalitet što bih ja rekao"nije nešto a nije ni ništa) :kez: .

#44 Dudula

backpacker

• Član
  • Poruka:41

Napisano: 19. Jun 2009 - 20:37

Pogledaj porukuemil.np @ 17. 06. 2009 - 09:06

Da li je neko bio u aprtmanima Sofia(Faliraki) preko agencije Eurojet,bilo bi fino da dobijem par informacija.Hvala unapred.

bila sam u falirakiju prosle godine i odusevila sam se. nadam se da ces i ti.nisam bila u ovim apartmanima,ali sam ih videla.jedini minus apartmana moze da bude sto se nalazi na kraju bar strita,pa mozda nebudes ima mira za spavanje.ali pozicija je ekstra,sve ti je blizu.i uzivaj u rodosu.pozdrav Postavljena slika

#45 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 19. Jun 2009 - 21:15

Emile, ocekujem izvestaj, ja idem 12. jula isto preko Eurojeta. :D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0