RODOS
Napisano: 06. Jun 2009 - 14:05
Napisano: 12. Jun 2009 - 17:25
Unapred hvala!
Napisano: 14. Jun 2009 - 12:34
Unapred hvala!
sto se tice hotela nebi mogla nista da ti kazem.a sto se tice kalodoukas agencije sve pohvale.dva puta samo isli preko njih i sve je bilo super.bez ikakvih problema.prosle godine kada smo bili na Rodosu isli smo na izlet na ostrvo Simi. i bas na Simiju mozes da vidis glavnu filijalu agencije kalodoukas. uzivaj u odmoru,Rodos je fntastican
Napisano: 15. Jun 2009 - 11:20
Unapred hvala!
Ne znam sta ocekujes od hotela sa 2 zvezdice, meni je sasvim solidan, cisto je, kupatilo je malo i moze nekad da poplavi posto je tus kabina jako plitka, tople vode uvek ima, terasica je solidna, ima klima uredjaj u sobi koji se placa 6 evra po danu. Nama je soba bila do ulice, i posto na Rodosu uvek pirka vetric, klima i nije toliko potrebna, a i kad ukljucis klimu ne mozes da sedis na terasi posto je mnogo bucno. Na dorucak nisam isla, jedno jutro sam se zatekla u vreme dorucka i uopste mi nije zao sto sam ga propustala. Inace je hotel na idealnom mestu, u samom centru grada.
Sto se tice Kalodoukasa, ja sam sa njima isla dva puta na Rodos i jednom na Krf. Ove godine opet Rodos, Moschos ali 12.avgusta, tako da se necemo sresti, mozda budes u mojoj sobi. Agencija je solidna, letovi su uvek u jutarnjim satima tako da ne gubis dan, vodici su ok, u agenciji su ljubazni i stvarno nikad niko iz grupe nije imao nekih problema. Slobodno mozes preko agencije da iznajmis auto, jer kad se raspitas sam vidis da je to ta cena. Jedino sto meni smeta jeste sto je gazda stipsa, druge godine sam ga pitala imam li neki popust posto stalno putujem sa njima, ispalo je da sam trebala ranije da to napomenem, pa sam trece godine dobila gratis uslugu viziranja( celih 10 evra, naravno opet na moje insistiranje) . Ove godine nisam htela ni da ih pitam, to je ipak njihov posao da vode racuna o tome. Kada ukinu vize, vise mi ni jedna agencija nece biti potrebna.
Napisano: 17. Jun 2009 - 09:06
Napisano: 17. Jun 2009 - 11:42
Do grada Rodosa je 14km a bus ide cesto i nije skupo.
Plaza je odlicna,mnogo bolja od one u Rodosu.
Sve u svemu mislim da se neces pokajati ako Faliraki bude tvoj izbor.
E da cene u supermarketima skroz ok,nema potrebe mnogo klope da nosis odavde...
Napisano: 19. Jun 2009 - 09:10
emil.np @ 20. 04. 2009 - 17:10
Napisano: 19. Jun 2009 - 12:09
Nikola S. @ 19. 06. 2009 - 09:17
ma u ručnom neću ništa da nosim,ali zato planiram u ostalom prtljagu par teglica,suvo meso(volim,šta ću:)),par konzervi i tako.Zato sam i pitao neću da se pretovaram po aerodromu ako ne sme da se nosi.
Napisano: 19. Jun 2009 - 12:18
deki011 @ 17. 06. 2009 - 11:42
Do grada Rodosa je 14km a bus ide cesto i nije skupo.
Plaza je odlicna,mnogo bolja od one u Rodosu.
Sve u svemu mislim da se neces pokajati ako Faliraki bude tvoj izbor.
E da cene u supermarketima skroz ok,nema potrebe mnogo klope da nosis odavde...
Napisano: 19. Jun 2009 - 16:01
Ne zna posto je skuter,ja sam iznajmljivao auto sa klimom za oko 35e/dan.
Na izlete nisam isao preko agencije tako da ne znam cene...u svakom slucaju Lindos valja posetiti,a na putu do tamo i plazu Tsampika i obavezno se popeti na vrh brda i videti manastir.
Lep je takodje odlazak u planinsko mestasce Emponas,u centralnom delu ostrva,koji je centar proizvodnje vina na ostrvu.Isplati se otici do vinarije i videti proces proizvodnje vina uz besplatnu degustaciju.Naravno,moguce je i kupovina raznih vrsta vina na licu mesta.Posetu ovom ljupkom mestascu valja zaokruziti ruckom(uopste nije skupo) u nekoj od lokalnih taverni,razume se uz casu sjajnog domaceg vina...
Napisano: 19. Jun 2009 - 16:09
Da li je potrebna medjunarodna dozvola, pitam naravno zbog rentiranja...
Ovu poruku je izmenio lav: 19. Jun 2009 - 16:44
Napisano: 19. Jun 2009 - 20:28
deki011 @ 19. 06. 2009 - 16:01
Ne zna posto je skuter,ja sam iznajmljivao auto sa klimom za oko 35e/dan.
Na izlete nisam isao preko agencije tako da ne znam cene...u svakom slucaju Lindos valja posetiti,a na putu do tamo i plazu Tsampika i obavezno se popeti na vrh brda i videti manastir.
Lep je takodje odlazak u planinsko mestasce Emponas,u centralnom delu ostrva,koji je centar proizvodnje vina na ostrvu.Isplati se otici do vinarije i videti proces proizvodnje vina uz besplatnu degustaciju.Naravno,moguce je i kupovina raznih vrsta vina na licu mesta.Posetu ovom ljupkom mestascu valja zaokruziti ruckom(uopste nije skupo) u nekoj od lokalnih taverni,razume se uz casu sjajnog domaceg vina...
Znači bićemo probni kunići
Napisano: 19. Jun 2009 - 20:37
emil.np @ 17. 06. 2009 - 09:06
bila sam u falirakiju prosle godine i odusevila sam se. nadam se da ces i ti.nisam bila u ovim apartmanima,ali sam ih videla.jedini minus apartmana moze da bude sto se nalazi na kraju bar strita,pa mozda nebudes ima mira za spavanje.ali pozicija je ekstra,sve ti je blizu.i uzivaj u rodosu.pozdrav
Napisano: 19. Jun 2009 - 21:15
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0