Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

RODOS

390 odgovora na temu

#1 Milosh

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 04. May 2007 - 18:38

... dajte mi neku informaciju vise o hotelu Esperia. Znam da je na pola puta izmedju istocne i zapadne obale. Znam da ima bazen i 3* ND kao uslugu. Vise manje je skup... ali me zanima utisak nekoga ko je tamo bio. Ako postoji neko takav....

Ovu poruku je izmenio suki: 09. Feb 2011 - 15:57

#2 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 04. May 2007 - 21:33

Hotel Esperija je na super lokaciji na Trgu palmi u gradu Rodosu na samo par minuta od plaze. S obzirom da je blizu spica ostrva tj. plaze blizu je i vetrovita i nevetrovita plaza. Naravno ici ces na nevetrovitu plazu Eli, o kojoj je na ovom forumu bilo dosta reci pa pogledaj. Mi smo hteli taj hotel ali nam je bio malo skup, ali ima definitivno najbolju lokaciju od hotela sa 3*.

#3 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 06. May 2007 - 07:05

Tako je, lep i miran parkić, sam kraj plaže Eli, iza hotela Cactus, Mediteranean i Ibyscus... Mislim da je dobar izbor. Nisam bio u hotelu, ali sam se šetao pomenutim parkićem, i mislim da nemaš razloga za brigu. Ja sam prošle godine bio u El Grecu, koji se vodi kao 2+, i bio sam jako skeptičan po pitnju recimo hrane, ali je ispalo mnooogo bolje nego što sam očekivao. Hotel spolja izgleda starije, ali su sobe renovirane, novi frižideri i klima uračunata u cenu. Za te pare je bio odličan. Tako da mislim da nema razloga da brineš o Esperiji, jer ako je skuplji od El Greka, sigurno ima razloga za to (a nije samo bazen u pitanju). Ako ti nešto baš i ne bude po volji, kad odšetaš do Grand Mastera, zaboravićeš na to, veruj mi... :)
Opusti se i počni da planiraš ture po ostrvu. Auto je oko 100E za tri dana. Ako uzmeš više dana, cena naravno ide još dole.
Pozdrav

#4 goga

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 15. Jun 2007 - 16:50

Cao! Idem sa deckom na more preko agencije, oko 20. avgusta. U totalnom smo haosu od posla,tako da nemamo mnogo vremena za samostalno planiranje letovanja. Ovaj hotel su nam predlozili u agenciji, kosta oko 600 eura po osobi, i ta cena nam je prihvatljiva. Ako neko ima iskustva sa ovim hotelom, ili ima neku drugu dobru ili bolju ideju da nam predlozi za taj ili malo veci novac, molim vas javite!
Puno hvala unapred! :huh:

#5 zixon

turista

• Član
  • Poruka:59

Napisano: 15. Jun 2007 - 18:46

Pogledaj porukugoga @ 15. Jun 2007 - 16:50

Cao! Idem sa deckom na more preko agencije, oko 20. avgusta. U totalnom smo haosu od posla,tako da nemamo mnogo vremena za samostalno planiranje letovanja. Ovaj hotel su nam predlozili u agenciji, kosta oko 600 eura po osobi, i ta cena nam je prihvatljiva. Ako neko ima iskustva sa ovim hotelom, ili ima neku drugu dobru ili bolju ideju da nam predlozi za taj ili malo veci novac, molim vas javite!
extra hotel. preko koje agencija. mi smo bili prosle godine. ma super.....

Ovu poruku je izmenio suki: 09. Feb 2011 - 16:02

#6 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 15. Jun 2007 - 20:17

Pogledaj porukugoga @ 15. Jun 2007 - 16:50

To je dobar hotel, ali posto mozete da izdvojite i malo vise, pogledajte i hotel Mediteran koji je na samoj plazi sa super pogledom. Znam da ga radi Follow me.

Ovu poruku je izmenio suki: 09. Feb 2011 - 16:03

#7 goga

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. Jun 2007 - 09:55

Hvala! Trebalo je prvo da idemo preko Kontikija, ali sam otkrila da je preko Jollya jeftinije za 120 eura. Mozda je razlika u polozaju soba u odnosu na more, ali se isto radi o polupansionu. Kakva je klopa? Ne pitam zbog sebe, nego mi je decko crkao od gladi proslog leta u Tunisu, pa to ne bi smelo da se ponovi! :D Ako mozes, molim te, jos mi samo to napisi, i odmah idem da uplatim! Hvala puno jos jednom! Pozdrav!

#8 JAGODICA IVA

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 10. Jul 2007 - 01:36

odabrala sam hotel KIPRIOTIS preko agencije FOLLOW ME.... u pitanju je RODOS. Prvi put idem u Grcku da li je to ok hotel za 555e i pp kako kazu........ Hvala unapred :P

#9 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 10. Jul 2007 - 07:03

hotel bi trebalo da je ok. jedina mana mu je što je na zapadnoj, vetrovitoj strani.

#10 zixon

turista

• Član

Napisano: 10. Jul 2007 - 07:25

ja sam isao u kipriotis preko filipa travela. sve je ok. dobices sve info u toku dana. pozdrav

#11 zixon

turista

• Član

Napisano: 10. Jul 2007 - 07:29

Hotel se nalazi stvarno na 60metara od plaze ali od zapadnog dela gde talasi dostizu visinu i do 1metra. Tamo se niko i ne kupa i retko koga ima sem suntavih engleza. najbolja plaza ti je ispred hotel mediteran cista i peskovita i gde ima najvise ljudi. od hotela kipriotis to je negde oko 20minuta laganog hoda pored mora. lezeljke se placaju 7eura dve lezaljke i suncbran. sto se tice hotea kipriotis hotel je sa 3 zvezdice, svakog dana ciste i odrzavaju sobe, u sobi ima TV, klima i mnin bar kupatilo je malo. za hotel od 3 zvezdice to je super. u sklopu hotela ima bazen koji smo koristili samo zadnjeg dana jer je pun engleza i nemaca koji se celi dan prze na suncu i ne idu na plazu. imas jos i supermarket u sklpu hotela. preko puta hotela imas internet kafe gde 30min interneta kosta 1euro. sto se tice hrane dorucak ti je jednolican i svakog dana isto (jaja, salama, kackavalj, dzem, margarin i ostale decije radosti( i misim da traje do 9,30 po grckom. sto se tice vecera ona pocinje oko 18,30 i svake veceri ima neko novo jelo (italijanska kuhinja, grcka, kineska itd). higjena i ostale stvari su stvano na dobrom nivou. osoblje hotela je extra ivek ti pomognu i svi znaju engleski. U bliznin hotela ti je i barr street gde preko dana nema nigde nikog a uvece nemozes da prodjes od pijanih engleza. Grad Rodos je super ima sta da se vidi, pogotuv stari grad gde je uvece haos, mnogo naroda i velike guzve. Mi smo bili od 17.08.2006. odine i guzva je velika. U stari grad je najbolje ici uvece. Preko dana smo isli u obilazak Rodosa vozicem koji polazi iz centra grada blzu luke ali videces ima obelezeno. Nemojte propustiti voznju vozicem. Iznajmili smo auto u rent car i bili smo do Lindosa. Usput smo stajali na plazema Tzambika i ostale. Plaze su super. Lindos je cudo. Isperd Lindosa ima veliki parking gde parkiras auto i ne placas parking, ali moras da sidjes pesice jos jed no 500m do Lindosa. Plaza je extra pesak ..... voda takodje. Zaboravio sam da ti kazem ako imas decu treba da ih vodis u Blue Lagunu caffe gde ima bebisiterka koja ti cuva dete a ti pijes pice i uzivas. EXXTRA.
To bilo u kratkim crtama. Ako ti treba jos nesto javi se. Puno pozdrava. Preko koje agencije ides. Poslacu ti slike. Trenutno nisam u firmi i nemam ADSL da bih poslao malo vise ali posalcu u ponedeljak. Ako imas neke info o kritu pomogni mi idem 06 avgusta Pozdrav jos jednom

#12 Tanja-011

turista

• Član
  • Poruka:86
  • ženski

Napisano: 10. Jul 2007 - 18:34

S obzirom da je blizu Bar street da li je bucno nocu za spavanje? Jel moze i meni fotke na mejl, samo ih smanji, plizzzzz.......jer nisam na adsl....
ta_mi_01@serbiancafe.com

#13 JAGODICA IVA

turista

• Član

Napisano: 10. Jul 2007 - 18:34

Idem preko agencije Filip travel. Ovog trenutka idem da uplatim pa sta bude ....... Grcka je u svakom slucaju preskupa ali i nase agencije su bezobrazne jer imaju los izbor hotela i gomilu dezinformacija. Mogu da pitam drugaricu isla je na Krit kada mi bude odgovorila reci cu ti kako joj je bilo. Puno ti hvala za pomoc.

Pozdrav

#14 JAGODICA IVA

turista

• Član

Napisano: 10. Jul 2007 - 18:41

e da sad sam se setila. Zanima me gde treba uvece izaci, nemam decu idem sa deckom a da bude lepo i naravno ne preskupo. Cula sam puno prica o Bar streetu i Falirakiju. Sta se desava tamo nocu? Kakvi su restorani, da li je tacno da kad ti donese konobar racun onda bi pored svega sto si jeo naplati jos 5 do 6 e salvetu i slicno ili su to prazne price? Naravno sta moze da se sopinguje, ne mislim bas samo na garderobu nego i na bizuteriju (procitala sam na forumu da toga ima puno i da je jeftino) i mislim na stvari za kucu, tj. suvernircice...... Da li moze da se iznajmi skuter ili pravi motor i koliko kosta? Hvala i pozdrav

#15 mislimenegone

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • muški

Napisano: 11. Jul 2007 - 10:32

Pogledaj porukuJAGODICA IVA @ 10. 07. 2007 - 01:40

odabrala sam hotel KIPRIOTIS preko agencije FOLLOW ME.... u pitanju je RODOS. Prvi put idem u Grcku da li je to ok hotel za 555e i pp kako kazu........ Hvala unapred :P

A ja bih hteo da pitam, da li je neko bio u samom gradu Rodos..Gledao sam neki hotel La Vita, preko Jolly. Neke sugestije...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0