Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Plaza Raj

6 odgovora na temu

#1 sloba

putnik

• Član
  • Poruka:191

Napisano: 09. Jul 2007 - 23:05

Elem, pre nekog Vremena nadjem sajt plaze Raj na Dunavu, kod sela Gaj, i ucini mi se "gle! Neko resio da napravi dobru stvar!" Verovatno je neko video i reklamne plakate po Beogradu za doticnu plazu...
I zeznem se u proslu subotu, sednem u kola sa devojkom i krenemo... Do Gaja se brzo i lako stigne, ali od Gaja do plaze ima nekoliko kilometara, ali put je u takvom stanju kao da se vozite kroz Bejrut u najslavnijim danima rata... UZAS! Ako ne vozite Ladu Nivu a ne zelite, u najmanju ruku, sutradan kod majstora na dotezanje trapa, onda ova avantura nije za vas... Vozio sam drugom na vrh gasa a u trenutcima sam mislio da ce automobil da se raspadne od tresenja! I tako par kilometara... U jednom trenutku sam hteo da se okrenem i vratim nazad, al` reko` "aj` kad` sam dovde stig`o"... Sta cu, avanturisticki duh... :-)
Kad najzad stigosmo, imali smo sta da vidimo... Vlasnik u reklami kaze "plaza je dugacka 600-700 metara"- LAZE K`O PAS! "Sredjeni" i ogradjeni deo plaze nema ni 100 metara! Pitam se cime li je merio... Mozda je metar kupio kod kineza...
U reklami kaze "vikendom dodje 2-3000 ljudi" Opet LAZE! Bila je subota a bilo je BUKVALNO izmedju 20 i 30 ljudi... Mozda i cvikere kupuje kod kineza...
Dalje kaze da je neka ustanova proglasila taj deo jednim od 10 najlepsih mesta na Dunavu... XA! Oko plaze je klasicna sikara u kojoj caruju belouske i ostale sandzame i ima je celom duzinom Dunava... Stvarno ne znam sta je tu lepo...
Na plazi TRESHTE narodnjaci iz sve snage... Mislim da je Ceca na Uscu imala slabiji razglas... Aj` sto su narodnjaci, nekako i da se prezivi, ali sto je TOLIKO glasno da je neprijatno za boravak...
A pseto nigde ne pominje da se ulaz na plazu PLACA! Doduse simbolicnih 30 dinara po osobi, a toliko je u sekundama trajao nas boravak tamo... Dinar po sekundi mislim da je skupo...
Da ne pominjem da me je u odlasku zaustavio pokvareni pandur i napisao mi prijavu za prekoracenje brzine- ogranicenje 80 kmh (na pancevackom)- ja 143 kmh... Ne hvalim se nego samo da predocim koliko moze da me kosta odlazak na plazu Raj... :rolleyes:
Sve u svemu, klasicna srpska prica- tresla se gora, rodio se mis...
Svim Beogradjanima savetujem- ni slucajno se ne zaputiti na doticnu plazu, jer je za nju Ada Ciganlija Azurna obala...
Slicnu pricu sam ostavio i na sajtu plaze u knjizi utisaka, ali verovatno ce administrator da obrise...
Koga zanima kako izgleda nasminkana prevara, moze da pogleda na www.plazaraj.com

Toliko...

#2 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 10. Jul 2007 - 06:08

mozda nije za ovaj forum i ne bih da stajem na muku , ali :

Pogledaj porukusloba @ 9. 07. 2007 - 23:09

Da ne pominjem da me je u odlasku zaustavio pokvareni pandur i napisao mi prijavu za prekoracenje brzine- ogranicenje 80 kmh (na pancevackom)- ja 143 kmh... Ne hvalim se nego samo da predocim koliko moze da me kosta odlazak na plazu Raj... :rolleyes:
Pančevački put je opšte poznat po policiji, i prekoračenjima brzine koja nastaju usled fenomenalnog puta, koji podseća na auto put, ali ima mnogo zanimljivije ograničenje brzine od autoputa :angry: (60 kroz Krnjaču, a kasnije 80kmh do PA)...
Samo tu možete videti kolonu vozila u desnoj traci koja se kreće 60km/h dok leva zvrji prazna , iako je put poprilično dobar (sveže renoviran sa po dve trake u oba pravca), ali! uvek se nadje neki optimista koji samo proleti pored svih "magaraca" koji poštuju ograničenje (odnosno , ne žele da izbiju sebi iz džepa ). naravno, svega stotinjak metara dalje, vešto rasporedjena policija uzeće mu meru... i to je opšte poznato... kao i ona teretna vaga u zaustavnoj traci i slične stvari
Naravoučenije - na Pančevačkom putu obavezno poštujte ograničenje brzine, ako ne prolazite tuda redovno i ne znate gde i kada ima policije ;)

Ovu poruku je izmenio predrag: 10. Jul 2007 - 06:09

user posted image

#3 sloba

putnik

• Član

Napisano: 10. Jul 2007 - 11:18

Ne idem cesto tuda, znam da ih ima, NIKOG nije bilo na putu i ponela me trkacka strast... :-) A naravno da cu se OPET izvuci kod sudije uz pomoc suocenja sa pandurom... :-)

Ovu poruku je izmenio ljerka: 12. Jul 2011 - 22:41
obrisan citat, direktan odgovor na post

#4 Sladjana

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 10. Jul 2007 - 12:42

Pogledaj porukusloba @ 9. 07. 2007 - 23:09

Pa cuj, 143 na pancevackom ti je isto sto i "drugom na vrh gasa" preko onog oranja, sta se onda zalis? :)

#5 sloba

putnik

• Član

Napisano: 11. Jul 2007 - 00:50

E, pa vidis, ne znam kad` si zadnji put prosla pancevcem, ali onaj deo pre Panceva, gde je suma sa obe strane puta, a tu je asfalt skoro odlican za nase uslove... :P

#6 Sladjana

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 11. Jul 2007 - 08:54

Pre sat vremena, pa tako 2 puta svaki dan Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 12. Jul 2011 - 22:42
obrisan citat, direktan odgovor na post

#7 pekisha

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 11. Feb 2008 - 19:17

Svaka izgovorena reč o ovoj, nazovi plaži, je gola istina. To šta je tamo, je blago reći katastrofa. Jedino što nije navedeno su najkrvoločniji komarci koje sam ikada video. To je nešto strašno. Toliko uboda u jedici vremena je jednostavno nemoguće prebrojati. Imao sam "čast" da upoznam i vlasnika koji je, kako kaže, potrošio sto hiljada miliona milijardi evra da uredi to parče Dunava, sa sklepanom građevinom koja ima funkciju restorana. Nisam siguran da li tamo ima tekuće vode. Jednostavno tamo je sve katastrofa.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0