Da li mozete da mi kazete neko mesto(a) u delu Kasandre, Sitonije tacnije u korenima prsta.Zelim da idem u sopstvenoj reziji pa bih da mi preporucite!Gledala sam Nea Muodaniu ali citah na forumu da kazu da je lose more.
Hitan savet
Započeo/la: lyche, 15. Aug 2011 10:21
3 odgovora na temu
Napisano: 15. Aug 2011 - 10:21
Napisano: 15. Aug 2011 - 12:06
A šta je loše more? Ako ideš kolima, sasvim pristojan hotel bi bio Portes Beach, koji se nalazi između Nea Moudanije i Nea Potidee. More k'o more, hotelska plaža ima i borove koji prave hladovinu, a sada će biti manje turista, pa neće biti gužva. Nea Moudania nema neku plažu u gradu, ali ako ideš u hotel, biraj neki koji je na plaži. Ako ideš kolima, još je i lakše, a nećeš morati da se mnogo voziš.
Postoji i obližnje mesto Nea Potidea, koje gleda na obe strane mora, jer se nalazi u samom korenu prsta. Sa jedne strane mosta je centar mesta, koje nema neke plaže, ali sa druge se nalaze plaže sa kafićima. Udaljenost između ova dva mesta je 5-6 km, a brzo se stiže, jer vožnja nije gradska, već po magistralnom putu.
Postoji i obližnje mesto Nea Potidea, koje gleda na obe strane mora, jer se nalazi u samom korenu prsta. Sa jedne strane mosta je centar mesta, koje nema neke plaže, ali sa druge se nalaze plaže sa kafićima. Udaljenost između ova dva mesta je 5-6 km, a brzo se stiže, jer vožnja nije gradska, već po magistralnom putu.
Napisano: 16. Aug 2011 - 14:44
Da li mozete da mi kazete neko mesto(a) u delu Kasandre, Sitonije tacnije u korenima prsta.Zelim da idem u sopstvenoj reziji pa bih da mi preporucite!Gledala sam Nea Muodaniu ali citah na forumu da kazu da je lose more.
Ja sam bio u Nikiti i išli smo u Metamorfozi jednom na kupanje. Kvalitet mora je 1:5 u korist Nikitija a 5km rastojanje. Do Maudanije ima 30km. Mislim da je bolje ići malo diblje na Kasandru ili Sitoniju i na pravi način doživeti čari mora. Nije to veliko rastojanje da biste se razmišljali.
Napisano: 18. Aug 2011 - 22:56
je l vi to idete na "boom" ili..? Ako je tako, sedite u kola i birajte smeštaj "na licinom mestu". Cenjkajte se obavezno!
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0