Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Skiatos ili Kefalonija

41 odgovora na temu

#31 ackol

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:450
  • muški

Napisano: 08. May 2011 - 13:29

Pa ima sigurno do Preveze.

#32 sensa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:376
  • ženski

Napisano: 08. May 2011 - 13:50

Pogledaj porukuackol @ 08. May 2011 - 13:29

Pa ima sigurno do Preveze.
Ima, ima ali odakle,???? Odavde nema moj ackol nista, jedino kola, bus ili tabanovci :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:

Ovu poruku je izmenio sensa: 08. May 2011 - 13:51

#33 ackol

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 08. May 2011 - 15:38

Bas bezveze. Uglavnom, sto se mene tice, Skiatos ne moze prici Kefaloniji

#34 Danche

putnik

• Član
  • Poruka:159
  • ženski

Napisano: 08. May 2011 - 17:55

a krf-kefalonia? sta je bolje? joj, nikako da odlucim a vreeeeme prolazi :tuga:
...SaNd in my sHoes...

#35 ackol

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 08. May 2011 - 23:38

Mislim da smo otisli malo off....
Koleginice, svratite na temu Jonsko more.

#36 vladar@putnik

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 19. Sep 2011 - 16:14

Pogledaj porukuDragan @ 16. Feb 2011 - 23:45

Ma naravno, mislim da ovde vise puta izjavih da mi je trougao sever Kefalonije-Itaka i jug Lefkade drugi omiljeni deo Grcke. Sada, kada bolje razmislim, Karpatos sa Sarijom je mozda za koplje blizi toj poziciji. :lol:

Dodao bih Symi,Karpathos,Kassos,Astypaleia i Halki,e tako je...ovih pet su po boji mora i lepoti plaža neuporedivo lepše od Sporada,a biodiverzitet je svakako na strani Sporada.

#37 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 20. Sep 2011 - 00:37

Vlado, Halki se samo nazirao sa najviseg vrha ostrva Saria, ostao mi je neispunjena zelja za neku od narednih godina. Ako si bio, molim te da napises par recenica.

Pozz

Ovu poruku je izmenio tantal71: 20. Sep 2011 - 08:02
nema potrebe citirati post ako se odgovara ispod njega

#38 citza

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • ženski

Napisano: 22. Sep 2011 - 17:30

Evo jos jedan glas od mene za Kefaloniju, Skojatos je sladak ali nista posebno, nije me odusevio, a Kefalonija je prelepa. Rekla bih da je Skopelos lepsi od Skijatosa, bar po onome sto sam videla na izletu, i Alonisos, ali cini mi se da bi Kefalonija bila lepsa i od njih. Mozda nekad odem da proverim.

#39 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 22. Sep 2011 - 23:48

Pogledaj porukucitza @ 22. Sep 2011 - 17:30

Evo jos jedan glas od mene za Kefaloniju, Skojatos je sladak ali nista posebno, nije me odusevio, a Kefalonija je prelepa. Rekla bih da je Skopelos lepsi od Skijatosa, bar po onome sto sam videla na izletu, i Alonisos, ali cini mi se da bi Kefalonija bila lepsa i od njih. Mozda nekad odem da proverim.
toplo preporucujem, verujem da ce posle toga da nastane mrtva trka izmedju Kefalonije i Skopelosa/ Alonisosa

#40 micamica

turista

• Član
  • Poruka:55
  • muški

Napisano: 23. Sep 2011 - 09:17

Napisano: danas, 07:41

Postovanje svim ucesnicima i citaocima foruma Skiatos!
Upravo smo se vratili sa letovanja na Skiatosu i spremam se da napisem raport. Medjutim, za pocetak vam prenosim kratku i interesantnu prepisku sa clanom foruma Ivanjuska, vezanu za izbor izmedju Kefalonije i Skiatosa, objavljenu juce:

Ivanjuska,

da vam ne ostanem duzan - kompletiram vam i informaciju o Kefaloniji i Skiatosu.

Dakle, ono sto je bilo jeres reci na forumu Kefalonije - ja opet moram reci - Grci su aljkav narod! Ako je bog dao more, lepu obalu, borovu sumu - onda je to tako kako je on dao! Nema daljeg ozbiljnijeg odrzavanja! Korov na sve strane, opusci od cigareta na plazi na sve strane, ograde zardjale, ili polomljene! Odrzava se i ukrasava samo ono sto je licna svojina, a sve ostalo nije nicija briga! Steta!

E, sad, ako tu cinjenicu zanemarimo, onda je Skijatos rajsko ostrvo! Gradic divan, bezbroj uzanih, lepih ulicica, mnogo cveca, lepo i toplo - rajsko more!

Mi smo ranije bili samo u prolazu na Skijatosu, a sad smo bas letovali tamo! Argostoli na Kefaloniji je nov gradic, nazalost sve sto je imalo patinu vremena je unisteno i u odnosu na Skijatos je preterano holivudski nakindjuren! Medjutim, Skijatos nema onakve zapanjujuce prizore kao sto je Mirtos, Asos, plaza sa 300 stepenika, ali ima prelepe tople i lako dostupne plaze. Imate jednu autobusku liniju, koja se proteze duz celog ostrva i tako dolazite do svega sto je najinterseantnije! I nije vam neophodan auto. Naravno, ako niste ekstrem, pa vam je jedino bitno da svaki dan jurcate kolima i trazite nekakve uvalice, pored toliko lepih plaza gde ide sav normalan svet!

Mi imamo bogato iskustvo sa letovanjima na najrazlicitijim lokacijama i kazem vam da nam je Skijatos pri samom vrhu! Skijatos pruza kompletan uzitak - danju more, a uvece prelep i neverovatno interesantan gradic! Pored njega se nalaze jos dva-tri prelepa ostrva: Skopelos, Alonisos, Skiros.

Posto procenjujem da ste vi mladja osoba, onda nisam pogresio sto sam vam onda preporucio Kefaloniju, pre nego Skijatos! Kefalonija frapira, a Skijatos razgaljuje i odusevljava! Zato idite sledece godine na Skijatos po svoje odusevljenje! Mi smo bili ove godine u vili Fantazija, preko Eta Tursa. Vila je sasvim o.k, uredna, puna cveca i odlicno pozicionirana. Sve vam je tu blizu - i centar, i autobuska stanica i plaze!

Pozdrav forumu.

micamica

Micamica,
ovo je savrseno poredjenje! Kefaloniju sam upravo tako dozivela - ''frapantno'', zanemeli smo pri pogledu na Mirtos koji smo ugledali cim smo stigli na putu iz Fiskarda ka Lasiju, a za Skijatos sam naslucivala bas to - da razgaljuje i odusevljava!
Moram priznati da vise volim da budem razgaljena i odusevljena - tako sam dozivela Tasos i to je tip ostrva koji se meni svidja, ali ne mogu da ne kazem da su zaista frapantni neki prizori Kefalonije i da je to jedna posebna vrsta dozivljaja. I more je srecom bilo veoma prijatno. Za Skopelos sam cula da je takodje jako lep. Pa, Boze zdravlja, sledece godine... Hvala puno na ovom divnom poredjenju, imam utisak da bih identicno poredjenje i ja napravila.

Ivanjuska

Upravo su nam aktivirane dve foto-ture sa Skijatosa, a vec imamo i dve sa Kefalonije. Mozete uporediti kako smo ih doziveli.
Nas stav je: jedna je Kefalonija, ali je i Skijatos lep, lep i lep!!

micamica

#41 Kauliak

putnik

• Član
  • Poruka:130

Napisano: 24. Sep 2011 - 12:52

мицамица

Драго ми је да сте се лепо провели. Велики позрав за Сремце.

#42 micamica

turista

• Član
  • Poruka:55
  • muški

Napisano: 24. Sep 2011 - 15:47

Pogledaj porukuKauliak @ 24. Sep 2011 - 12:52

мицамица

Драго ми је да сте се лепо провели. Велики позрав за Сремце.

Mnogo pozdrava od svih nas!
Mi smo bili na Skijatosu od 3. sept. do 15.sept. Bilo je izvanredno!
Skijatos je pitom i veoma, veoma lep!
Od sveg srca vam preporucujemo Skijatos!

micamica

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0