Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

DIONISOS

299 odgovora na temu

#271 ZagorTeNej

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • muški

Napisano: 08. Jan 2012 - 20:05

Raspitao sam se i mesta ima u Dionisosu 1, 2 i 3.
E sad šta uzeti?
Dionisos 2 i 3 imaju duplex 4, a Dionisos 1 ima 1/4 apartman!
Molim Vas preporučite.
[indent]"Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti!"
"Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi !"[/indent]

#272 ZagorTeNej

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 09. Jan 2012 - 13:23

Prelomio sam i na kraju rezervisao Rigas 1 u Pefkohoriju od 16.07. Bio sam u Pefkohoriju već 2 puta, znam mesto i svidja mi se, a i vila je bolja i ima i klimu u ceni, tako da je to prelomilo. Hvala svia na pomoći, nadam se da ćemo se i ove godine dobro provesti na letovanju. Pozdrav.

Ovu poruku je izmenio suki: 11. Jan 2012 - 10:00

#273 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • Poruka:839
  • muški

Napisano: 11. Jan 2012 - 14:14

Kico nista nisi pogresio veruj mi na rec. To su najbolji apartmani u celoj kuci imao sam prilike da ulazim u njih posto su nasi prijatelji iz Zemuna bili u tom apartmanu. :klap: Ogroman je i prostran sa velikom terasom koja gleda na glavni trg. Tu smo pili kafice i pripremali se za vecernje setnje i obilaske okolnih mesta. :) Sto se tice buke zanemarljiva je i nece ti smetati sigurno. Desavanja u samom mestu su do najdalje 23 h i nakon toga krece apsolutni mir i tisina, mada kazem ti ni do tad ti nece smetati jer je zaista ta buka gotovo neprimetna. To nemoj da te brine, budi opusten. Dvoriste svake od cetiri vile je fenomenalno i prikladno za decu kao i za druzenje odraslih tj roditelja. Nas je bilo 5-6 porodica koje smo se bas u dvojci nalazili druzili fenomenalno i tu u samom mestu upoznali. Sto se toga tice Dionisos je super za otvorene ljude koji vole druzenje. Ako ne ne moras se nisakim ni upoznavati ukoliko te to smara, a jednako ces moci uzivati u komforu dvorista. Tu je sto za stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, ujedno to ti je i prostorija gde mozes ostavljati plaznu galanteriju da je nevukljas gore u sobu. Po mom misljenju napravio si pravi izbor, ostaje ti samo da uzivas sa porodicom i da se vratite sa puno lepih uspomena. :suncase:

Ovu poruku je izmenio Deki r-4: 11. Jan 2012 - 14:16

#274 kica m

backpacker

• Član
  • Poruka:43
  • ženski

Napisano: 20. Jan 2012 - 09:09

@Dekir-4

Rezervisano letovanje Postavljena slika Hvala , tvoj opis je presudio Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio mikap: 20. Jan 2012 - 15:16
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#275 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 21. Jan 2012 - 00:35

Kico drago mi je da je tako uzivaj u lepotama Srpskog Halkidikija !!! :klap:

#276 pepanadja

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 22. Jan 2012 - 12:53

Zdravo svima, da li moze neko da mi pomogne , imam dilemu prvi put ove godine odlucili smo da letujemo u DB , i to od 25.08.-09.09/12,a dvoumimo se izmedju vile Zorbas i vile Dionisos 2 1/5 apartmana.Za koju da se odlucimo i kako je u tom periodu tamo da li moze neko da mi pomogne!!

#277 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 22. Jan 2012 - 20:32

Vilu br 2 sam gore opisao i smatram da su ti apartmani super. Neces pogresiti nista ako u njima odsednes. Komforni su i prostrani sa velikim terasama najbolji deo vile br 2, zasigurno. Kuca Zorbas je nova kuca u nju nismo ulazili ali je po komentarima sasvim ok, nova je i udobna. Tako su nama bar opisali kucu koja spolja izgleda fenomenalno, bez greske. Mislim da je dvojka sa pomenutim apartmanima pravi izbor u to sam se licno uverio. Malo pretrazi temu mislim da je detaljno opisano kao i svi periodi tokom leta. Nama se dopalo i uvek bi se rado vratili u Dionisos, pravi izbor za porodice pogotovo one sa sopstvenim prevozom.

#278 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 23. Jan 2012 - 12:36

A sta je sa sa smestajem koji nudi Link travel, vile Sotiria, Tanja 1 i Faros, da li neko nesto o njima zna???

#279 Dejan ZA

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 30. Jan 2012 - 22:12

Pozdrav svim forumašima. Ove godine odluka je pala na Dionisos, vila Milonas 15 noći. Po komentarima vila je super i mislim da će sve biti OK. Ako je neko bio prošle godine neka napiše koju svežu reč.

Ovu poruku je izmenio Dejan ZA: 30. Jan 2012 - 22:13

#280 spooky_bn

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 07. Feb 2012 - 17:55

Pitanje za one koji su letovali u vili Tanja 2, za koju sam citao na ovom forumu da je ok. Medjutim, nama u Link travelu nude samo apartmane koji su na suncanoj strani, a mi zbog klinaca ne volimo da koristimo klimu. Ima li neko iskustva u vezi toga, da li je isuvise sparno u njima?
The truth is out there.

#281 ZagorTeNej

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 14. Feb 2012 - 20:15

Da li je bio neko u Dionisosu 3 u 4-krevetnim apartmanima? Ne znam da li su to apartmani ili je dupleks. Kad zovem agenciju jedna kaže da je dupleks, a druga prodavačica da je apartman!? Baš su me sludeli!

#282 jvm

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 20. Mar 2012 - 00:38

Pogledaj porukuDejan ZA @ 30. Jan 2012 - 22:12

Pozdrav svim forumašima. Ove godine odluka je pala na Dionisos, vila Milonas 15 noći. Po komentarima vila je super i mislim da će sve biti OK. Ako je neko bio prošle godine neka napiše koju svežu reč.

Smeštaj u vili Milonas je sasvim korektan.Mi smo bili u 4-krevetnom apartmanu,dve spavace sobe svaka ima svoju terasu,kuhinja je mala ali ok.Jedino što na plaži u pravcu te vile ima kamenja pa nije baš pogodna za decu.Mi smo išli na deo koji je od vile na levoj strani i tamo je plaža super.

Ovu poruku je izmenio mikap: 09. Apr 2012 - 10:46
spajanje poruka

#283 veljica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:201
  • muški

Napisano: 06. Apr 2012 - 16:59

Koliko je Milonas zaista udaljen od plaže, svi reklamiraju 50 metara a evo šta kaže Google Earth:

Postavljena slika

Isto važi i za Dionisos 1 koji je na mapi još dalje a isto ga prodaju sa 50 metara?
Postavljena slika

http://www.youtube.com/watch?v=bU7DGVdjRNI

#284 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 06. Apr 2012 - 19:41

E ovo je bas veliki problem, treba ih prijaviti Yuti za ove bezocne lazi !!! :o :lud:

#285 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2012 - 20:21

Ma u Dionisiosu je sve zaista blizu. Nismo brojali korake od vile Milonas do plaze, niti merili u metrima, ali to je sve tu, sigurno i bez panike!

Ovu poruku je izmenio Bubica: 06. Apr 2012 - 20:22

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0