Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

DIONISOS

299 odgovora na temu

#286 veljica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:201
  • muški

Napisano: 07. Apr 2012 - 01:26

Slažem se, ali stvar je u tome da ja recimo idem sa troje male dece i znači mi da sam što bliže plaži i osećao bih se prevarenim, a u stvari bi i bio.
Postavljena slika

http://www.youtube.com/watch?v=bU7DGVdjRNI

#287 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • Poruka:839
  • muški

Napisano: 07. Apr 2012 - 22:35

Veljo covece opusti se malo i uzivaj. :) Gde god da si bices blizu mora, a po mapi more ce ti biti jako blizak komsiluk. :klap: Jedino da si na samoj plazi bio bi blizi, al bi ti tu bila velika guzva !!! ;)

#288 valjevac

putnik

• Član
  • Poruka:100
  • muški

Napisano: 07. Apr 2012 - 22:43

Pogledaj porukuveljica @ 07. Apr 2012 - 01:26

Slažem se, ali stvar je u tome da ja recimo idem sa troje male dece i znači mi da sam što bliže plaži i osećao bih se prevarenim, a u stvari bi i bio.

Ne brini se nista, mesto je toliko malo da nema sanse da ti ista bude daleko. Ne vise od 5-7 min hoda. posto imas troje dece, zaokruzi na 10 minuta. prosle godine smo bili a idemo i ove. I ako se dobro secam od plaze do vase vile ima 3-4 min hoda. ako idete pocetkom jula, mozda se i vidimo.... Pozdrav!

#289 Jeluska1

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:256
  • ženski

Napisano: 09. Apr 2012 - 09:04

Pogledaj porukuveljica @ 07. Apr 2012 - 01:26

Veljice, mislim da nema toliko koliko piše na mapi.
Mi smo prosle godine bili smešteni dalje od vile Milonas (kad smo rezervisali gazdarica nam je rekla da ima do plaže 80m). Isli sa blizancima od 2,5god i starijom cerom.
Mi smo klince smestali u kolica zbog prakticnosti... Osim dece u kolica stane jos što šta...

Inače, moj lični osećaj je da Vam od vile Milonas do plaže treba max dva minuta hoda (ako od vile izlazite pravo na plažu).
Inače, tamo stvarno nema nekog saobraćaja, ni gužve preko dana...
Kad smo mi stigli u Dionissos, negde oko 11h, a inače u ciku sezone, imala sam jako čudan osećaj pustog mesta (a sedeli na glavnom trgu dok nam se ne pripremi apartman).
Inače, u Dionissosu postoje bukvalno dve prodavnice i čini mi se jedna trafika... Verovatno zato i nema gužve preko dana...
ex Jeluska

#290 veljica

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 09. Apr 2012 - 13:20

Hvala ljudi, ali zakasnio sam za dionisus :) Inače nije meni problem u pešačenju i tegljenu stvari, nego sam više hteo da skrenem pažnju na poslovnost agencije, mislim, ako prodajem auto i napišem da je žut a dođe kupac i vidi crven onda sam u problemu...ma nebitno, da ne filozofiram sad, bolje da se bacim na traženje dalje, imam pik na Polihrono...
Postavljena slika

#291 Jeluska1

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:256
  • ženski

Napisano: 09. Apr 2012 - 14:35

Sigurno nisi zakasnio ako kreneš van agencija da tražiš smeštaj.
Ja sam prošle godine 12 jula krenula u prepisku direktno sa vlasnicima (jer sam zaključila da naše turističke agencije uopšte nisu poslovne, svaka čast izuzecima) i našla smeštaj za 01. avgust. Nisu nam tražili avans, lepo su nas dočekali, bili su izuzetno ljubazni a smeštaj nam je bio najkomotniji od kad letujemo u Grčkoj. I najeftiniji.
I bilo mi je mnogo lakše da se sporazumem sa njima nego sa ljudima iz naših agencija.
ex Jeluska

#292 Deki r-4

svetski putnik

• Član
  • Poruka:839
  • muški

Napisano: 10. Apr 2012 - 18:36

Delim misljenje sa Jeluskom,u danasnjoj eri interneta i mejlova agencije treba obilaziti u sirokom luku. :klap: Mi smo poslednje dve godine isli "solo" preko neta se dopisivali direktno sa gazdama i prezadovoljni smo. Savetovao bih svima taj vid komunikacije i trazenja smestaja, mnogo je veci i raznovrsniji izbor, a pritom i kvalitetniji od suzenog izbora agencijskih ponuda. :)

#293 veljica

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 11. Apr 2012 - 16:10

Tako sam i ja prošle godine a ove mogu slobodno da kažem da me zeznuo gmail koji mi je odgovor grkinje za elgrcoin vilu u Vrasni bacio u junk i ja čekao par dana i uplatio Polihrono. Posle se setio i reko da proverim, i imam šta da vidim, ali šta ćeš, nije ni ovo loše. Pouka: proveravajte i junk poštu :)
Postavljena slika

#294 veselinko

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 15. May 2012 - 11:19

Pogledaj porukuZagorTeNej @ 08. Jan 2012 - 20:05

Raspitao sam se i mesta ima u Dionisosu 1, 2 i 3.
E sad šta uzeti?
Dionisos 2 i 3 imaju duplex 4, a Dionisos 1 ima 1/4 apartman!
Molim Vas preporučite.
Osim pomenutih kuca imas dobru opciju po povoljnim cenama. U pitanju je kuca Pavlos, (negde se pominje kao Kalifornija). Nalazi se na 50-ak metara od plaze, a nepunih 100 metara od centra mesta. Bio sam prosle godine sa familijom, odlicno je locirana i super su cetvorokrevetni dupleks apartmani.

#295 veselinko

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 15. May 2012 - 11:36

Dragi forumasi, sto se tice izbora smestaja u Dionisos beachu, mogu da vam preporucim Vilu Pavlos (negde se pominje kao Kalifornija). Sve funkcionise u najboljem redu, plaza se prakticno nalazi na 50 metara od vile, a 100 metara od centra mesta.
Lokacija je sjajna, sa sa cetvorokrevetnim dupleksima, to je odlicna varijanta za miran porodicni odmor. Vec 2 godine letujem tamo sa porodicom i prijateljima, a i ove cu da idem sigurno.

#296 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 15. May 2012 - 14:40

• Sto se tice Dionisiosa,prosle godine sam letovala u Pavlosu.Ok je, mada je po meni skupo za to sto nude.Ovog leta idemo u vilu Enastro koju nudi agencija Tomas travel!Prosle godine sam bila da vidim tu vilu,potpuno je nova,neuporedivo lepsa od Pavlosa,i mislim da je ista cena kao i za Pavlos tako da vam je svima toplo preporucujem.Imate sllike na sajtu agencije Tomas travel!Sigurna sam da je najlepsa i najnovija od svih vila koje nase agencije nude!Pozdrav!

#297 Dragan70

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 17. May 2012 - 20:45

Pogledaj porukuspooky_bn @ 07. Feb 2012 - 17:55

Pitanje za one koji su letovali u vili Tanja 2, za koju sam citao na ovom forumu da je ok. Medjutim, nama u Link travelu nude samo apartmane koji su na suncanoj strani, a mi zbog klinaca ne volimo da koristimo klimu. Ima li neko iskustva u vezi toga, da li je isuvise sparno u njima?

Ja sam bio u Tanji 2 prosle godine , a idem i ove od 20.08-30.08 . Bilo je vrucine u apartmanima pa smo morali da uzmemo klimu. Ima i dosta komaraca ali ove godine nosim mrezu za prozore kako bi bili otvoreni celu noc.

#298 Dragan70

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 17. May 2012 - 20:48

Pogledaj porukuveljica @ 06. Apr 2012 - 16:59

Koliko je Milonas zaista udaljen od plaže, svi reklamiraju 50 metara a evo šta kaže Google Earth:

Postavljena slika

Isto važi i za Dionisos 1 koji je na mapi još dalje a isto ga prodaju sa 50 metara?
Sama plaza je siroka preko 30m. Prvi red kuca je na plazi drugi red je oko 40-50 m

#299 spooky_bn

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 18. May 2012 - 19:15

Pogledaj porukuDragan70 @ 17. May 2012 - 20:45

Ja sam bio u Tanji 2 prosle godine , a idem i ove od 20.08-30.08 . Bilo je vrucine u apartmanima pa smo morali da uzmemo klimu. Ima i dosta komaraca ali ove godine nosim mrezu za prozore kako bi bili otvoreni celu noc.
Uh, hvala na obavestenju, mada nas nisi obradovao. To za mrezu je dobra ideja, valjda gazdarica nece imati nista protiv, kada se vec sami nisu setili da stave komarnike. Klimu nikako ne bi koristili, jer je nas sin zaista osetljiv, a sumnjam da se one ciste redovno i stavljaju novi filteri. Hvala jos jednom, svaka informacija je dragocena, a ako se setis jos neceg korisnog u vezi ove vile - slobodno nam reci, bicemo ti zahvalni. Nazalost, necemo biti tamo u istom terminu, pa da te castimo pivom :)
The truth is out there.

#300 spooky_bn

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 23. May 2012 - 14:39

E, da, i jedno mozda banalno pitanje. Koju vrstu mreze za komarce planiras da nosis, i na koji nacin bi je pricvrstio za prozor ?
The truth is out there.

Broj korisnika koji čitaju temu: 3

Članovi: 0, gosti: 3, skriveni članovi: 0