Ovu poruku je izmenio djordjeg: 20. May 2007 - 20:00
DIONISOS
Napisano: 10. May 2007 - 20:16
Napisano: 16. May 2007 - 22:05
Putujemo polovinom Juna u Dionisos. Prvi put idemo tamo i koliko smo do sada saznali izgleda dobro mesto za malu decu. I mi vodimo dvoje male dece, sopstvenim prevozom.
Čuli smo od ljudi iz agencije koji su se pre neki dan vratili, da je pretoplo, da se već uveliko brckaju.
btw....Kada Vi putujete ?
Napisano: 17. May 2007 - 14:11
http://www.dionisiou..._apartments.htm
Bilo bi dobro kad bi neko iz agencija okacio neke slike
Pozdrav
Napisano: 26. May 2007 - 17:14
Do sada (praxa i iskustvo pkazali da je SARTI neprikosnoven za porodicna letovanja sa malom decicom - uzrasta do nekih 10godina). Medjutim, ove godine smo resili da malo menjamo.... Te narode nestrpljivo ocekujem raport.
Hvalaaaaaa!!!!
Napisano: 03. Jul 2007 - 22:42
Napisano: 05. Jul 2007 - 15:12
apartmani I evo pogledaj slicice klikom na slicice ispod kuce. tj aprtamana u koji idete.
U okviru "Dionisou app" (postoje IV kuce) postoje app/studija - oni sa odvojenom kuhinjom (fizicki odvojenim vratima) i oni drugi gde se mini kuhnjica nalazi u okviru velike sobe, u posebnom delu - znaci nije rec o zasebnoj prostoriji odvojenim vratima, vec samo o odvojenom delu za kuhinju. Tako da nije rec o klasicnom ni studiju, ni samom apartmanu
Ipred svake kuce se nalazi tus (jako cisto i dovoljno veliko) , a plaza je na 50m najvise - tako da samo opusteno. Koliko god da ti zvuci ovako, ili onako - zaista je mesto i sve ostalo prilagodjeno klincovima. U samo centru grada postoji robna kuca , u kojoj je 80% igracaka, a 20% svega ostalog. Od apartmana do plaze (citavih 50m max) tobogani, ljuljaske, penjalice....za klince raj.
Inace ja krecem sa mojima 25.07. i bicemo tamo do 10.08., a zatim idemo malo dalje
Pozdrav!
Napisano: 15. Jul 2007 - 20:33
Bili smo preko Travellanda u Dionisosu 2...,zena ,ja i 3 dece u petokrevetnom apartmanu...kao u 2-sobnom stanu.Zena i ja u jednoj sobi,klinci u drugoj,kuhinja velika...kupatilo -ok i 2 ogromne terase...
Samo mesto je kao stvoreno za familije sa malom decom(do 14-15 godina)...mirno,tiho...
Imas sve sto ti treba:3 dobro snabdevene prodavnice,apoteka,pekara,poslasticarnica(u njoj radi Sonja-zena iz Nisa...tu je 18 godina,pomoci ce vam u svemu)pijaca koja radi od 18-24
Kucni red svi izuzetno postuju,siesta je od 14-17 i 00-08...sto je i nama odgovaralo...
Plaza je divna i prazna(super),nema guzve i kad sednes u kafic na plazi,imas lezaljke i suncobran...2 grcke(turske)duple kafe,uz njih gratis dobijes i 2 kroasana 7 days i 2 flase vode je 5 eura...
Mi smo bas hteli na odmor i zato nismo puno isli van mesta iako smo isli kolima.
Od Dionisos beacha na 3 km se nalazi Nea Moudania,divno mesto u kom imas LIDL i jos jedan cash&carry mega market,postu,prodavnice itd...
Isli smo jedan dan u Waterland(za nas 5-56eur.,ali vredi)...i jedan dan shoping u Solunu(58 km)...
Jedino gde smo se z...,je to sto smo isto tako naplaseni,poneli klope ko da idemo u Biafru...pola
smo vratili,jer su cene malo vise nego ovde(benzin je dosta jevtiniji)a ni u restoranima nije skupo osim pizze(9 eur-a nije nikakva)
5 girosa,3 soka i 2 amstela=16 eura,s tim sto klinci ni jednom nisu pojeli sve...
ako vas nesto interesuje...tu sam...
Napisano: 16. Jul 2007 - 11:15
Napisano: 16. Jul 2007 - 12:26
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 16. Jul 2007 - 13:58
je voda hladnija i mirna,popodne mnogo topla i ima talasa ali nista alarmantno...travuljine nema...camaca nema a ni ostalih zezalica...
Dionisos je na 58 km od Soluna u pravcu Halkidikija(auto put od soluna ka halkidikiju)...pratis put za Nea Moudaniu,isklucenje sa desne strane,ulazis u Nea Moudqaniu,kroz centar...pratis znak i nakon 3 km je Dionisos beach(obavezno ono-beach,jer je Dionisos selo malo dalje od letovalista)...znaci nema spustanja na prvi prst,nego odmah ispod Soluna...joj kako bih opet isao...
Napisano: 21. Jul 2007 - 20:05
Napisano: 23. Jul 2007 - 01:37
@mirarbi vidi na kartama Grcke, pod West Halikidiki. Desno od Soluna
Napisano: 28. Jul 2007 - 23:18
Pozdrav!
Napisano: 30. Jul 2007 - 18:14
pobesnelipostar @ 30. 07. 2007 - 15:40
Hvala ti, dobri covece, na fantasticnim vestima!
Prosto nisam mogla da verujem da je Kasandra infrastrukturno zaostalija od Sutomora, to mi nije islo u glavu. E sad mogu mirno da se pakujem, pa za koji dan - pravac Dionisos!
Broj korisnika koji čitaju temu: 4
Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0