nisam dobio vizu a imao sam sve potrebne papire...cak nece da mi kazu ni zasto nisam dobio..kazu mi da mogu da se zalim...ha hah....e srbijo...a i ovi politicari nasi bas rade dobar posao vidim imamo vizne olaksice.....hahaha...od sad glasam samo za onu politicku partiju koja je prtiv evropske unije...ziveli radikali...a za demokrate vise nikada!!!dosta je vise.. vidim da je njihova politika,,bitno da je nama dobro.
Nemačka viza!
Započeo/la: Roli, 03. Jul 2007 19:51
151 odgovora na temu
Napisano: 23. Feb 2009 - 15:26
Napisano: 23. Feb 2009 - 22:00
danas je 23 februar. i ja sam zvao da vidim dokle su stigli sa mojom vizom..i znate sta su mi rekli ...rekli su mi da nisam dobio vizu jos 18 februara..ja sam ih zvao 19 februara a oni su mi tada pricali kako treba da cekam jos... ovo je bezobrazluk..i kad sam ih pitao zasto me nisu zvali da mi kazu da nisam dobio 18 februara vizu ,rekli su mi da su mi poslali pismeno..a verujte nije mi nista stiglo.. a dok mi stigne verovatno ce biti kasno da ulozim zalbu.to su namerno uradeli..verujte da pocinjem da mrzim evropu..ako ona ne zeli i ne voli mene ,zasto bih ja voleo evropu...ubuduce cu glasati iskljucivo za stranke koje su protiv evropske unije,,jer od dekokratije nema nista...samo prazna prica,,,evropska unija dobija sve sto trazi od nas a mi od evrope ne mozemo ni vizu da dobijemo ,, sramota...ne treba mi vise evropa....
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0