Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

BUDVA

• Ne možete pisati na ovoj temi
6 odgovora na temu

#1 ChicChick

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2007 - 18:32

Idem za 10 dana..pa me interesuju vasi saveti o najboljim plazama,restoranima,mestima za izlaske..Bicu tamo samo 7-8 dana, nemam vremena da tamo provaljujem sta valja,a sta ne..pa bih volela da te iformacije imam pre nego sto odem,

Btw,interesuju me normalna,urbana mesta (Dakle,ne Trokadero i ekipa)...
Cula sam da je Casper u Starom gradu dobro mesto(ako to i dalje postoji)..ima li sta jos takvo?
Plaze?
Ricard?Mogren? Slovenska je smor kako vidim?Sta jos ima?

Hvala!
www.kapiraj.org

#2 Radovan

turista

• Član
  • Poruka:66
  • muški

Napisano: 03. Jul 2007 - 20:27

Sto se tice plaza ja preporucujem Trsteno i Ploce, naravno ako imas prevoz, nalaze se odmah iza Jaz plaze.

#3 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 04. Jul 2007 - 00:09

Ja volim plaže Kamenovo i Horizonti. Ričard je meni donekle ok, ali je voda tu prljava.
Casper je i moj favorit, ama niko nikad od ljudi (po meni) nepoželjnog profila nije zalutao tamo... Što se restorana tiče, idem u jedan u Bečićima, i jedan riblji u Budvi, ali ne znam kako se zovu...

Mada bi moj najiskreniji odgovor na pitanje "Gde provesti vreme u Budvi" glasio - Kotor...

#4 ChicChick

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Jul 2007 - 01:16

Veruj mi muka me je naterala u Budvu,tj. morala sam da pravim kompromis sa drugaricom...pa se sad trudim da izvucem najmanju stetu...jasno mi je da je Kotor jedino sto tamo valja...
Ovaj,kola nemam tako da me interesuju mesta do kojih ne moram da se cimam...
www.kapiraj.org

#5 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 04. Jul 2007 - 13:11

Imaš one mini-buseve, kombiće... Pa mislim da je i bolje cimati se malo sa njima do neke tačke i tamo provesti lepo vreme, NEGO se ograničiti na neki skromni pešački radijus oko Budve. I osuditi sebe na glas Nade Topčagić i miris pljeskavica i kuvanog kukuruza...

#6 ChicChick

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Jul 2007 - 15:17

Fuj!U pravu si!
www.kapiraj.org

#7 Aleksandar Đuričić

ex Verhogetornik

• Član
  • Poruka:1301
  • muški

Napisano: 04. Jul 2007 - 17:45

ChicChick, mislim da si i sama vec napravila dobar izbor. Meni je Budva: Stari grad, plaze oko njega, i potez do Mogrena. Ev. izlet do ostrva Sv. Nikola. Casper jos postoji, i tu ima jos nekoliko dobrih klubova skrivenih medju zidinama, u nekim dvoristima i sl. Rade samo do 2. Posle toga moras da se selis brodovima na neke plaze gde se organizuju zurke, na primer Tanga beach i jos neke. Mogren je jedina plaza koja mi se dopada za kupanje, a Richardova glava i slicne oko Starog grada su dobre za blejanje u kaficima na lezaljkama. Ne znam da li se u medjuvremenu nesto promenilo. Neka neko javi. Jel' zavrsen hotel na ostrvu i da li tamo radi onaj klub?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0