Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Bjela

5 odgovora na temu

#1 ingbabic

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Jul 2007 - 10:16

Zamolio bih sve koji su letovali ranije u Bjeloj kod Herceg Novog da nam prenesu svoja iskustva. Kakva je plaza, da li blizina brodogradilista utice na cistocu mora, smestaj, mogucnost zabave, da li ima lepih staza za setnju? Hvala puno unapred.

#2 Oblak_u_bikiniju

putnik

• Član
  • Poruka:130

Napisano: 15. Jul 2007 - 13:44

Stanujem u HN i ne preporucujem Bijelu.
Brodogradiliste utice na cistocu mora, a i na vizuelni utisak. Mjestani nisu bas za pohvalu. Naime, rijec je o ljudima koji su dosli sa strane i nisu bas najsjajniji turisticki radnici.
Vrlo je bucno, a provod i nije nesto.

Ako zelis periferiju radije odaberi Baosice, Djenovice ili Kumbor. Ako zelis da vidis i HN, mozes uzeti radio taxi ili autobus koji ide na svakih pola sata.

Pozz!

#3 Grdosija

backpacker

• Član
  • Poruka:29

Napisano: 22. Jul 2007 - 02:41

Molim te reci mi koji je to radio taxi i daj mi link za njihov sajt ako imaju

#4 bojana5

backpacker

• Član

Napisano: 02. Apr 2011 - 22:12

Da li je neko letovao u Bijeloj, u apartmanu TM, i znate li za neki dobar smestaj tamo?

Ovu poruku je izmenio bojana5: 02. Apr 2011 - 22:13

#5 Bondy

backpacker

• Član

Napisano: 28. May 2011 - 21:06

letovala sam sa muzem i klincem od 4 godine u Bijeloj prosle godine,i bilo je skroz ok.Ima nekoliko plaza:sa velikim kamenjem,sa malo sitnijim,i sa najsitnijim(nije bas pesak,ali je priblizno).Brodogradiliste je sredjeno i nema nikakvog uticaja na vodu,koja je cista i nije mnogo hladna.Sto je najbitnije,nema mnogo saobracaja.Mi smo ostavljali peskire i suncobran na plazi,dok smo odlazili na popodnevni rucak i dremku,kao i vecina tamo.Bili smo u apartmanu sa kuhinjom i kupatilom,100m od plaze,sa predivnim dvoristem.Bijela nije mnogo bucna,uglavnom su svi tamo bili sa malom decom.Mislim cak da cemo i ove godine ponovo tamo ici.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 30. May 2011 - 08:04
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#6 anion

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • muški

Napisano: 20. Jun 2011 - 19:34

To je idealno mesto za parove s decom,jer ima onaj luna park..
meni se posebno dopadaju plaze i sitan pesak.. Obozavam to..mesto je inace fino i mirno.. :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0